Durere mare în familia Clejanilor! Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în doliu: „Mereu mi-a fost frică de un telefon de genul acesta”

Este durere și întristare în familia Clejanilor. Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în plină perioadă de doliu, după ce bărbatul a aflat că și-a pierdut tatăl.
Alina Costache
19 apr. 2024, 13:32
Durere mare în familia Clejanilor! Viorica și Ioniță de la Clejani sunt în doliu: „Mereu mi-a fost frică de un telefon de genul acesta”
Durere mare în familia Clejanilor! VIorica și Ioniță de la Clejani sunt în doliu: „Mereu mi-a fost frică de un telefon de genul acesta”

În familia Clejanilor este o perioadă cumplită, de doliu. În timpul emisiunii La Măruță de pe Pro TV, cei doi soți au împărtășit că au avut parte de o tragedie, care a avut loc foarte recent. Concret, tatăl lui Ioniță de la Clejani a trecut în neființă, iar această veste cumplită i-a lovit într-un moment cu totul neașteptat, când se aflau în Londra, pregătiți să urce pe scenă. Chiar dacă ar fi preferat să nu-i spună soțului ei despre tragedie în acel moment, Viorica a povestit cu lacrimi în ochi cum nu a reușit să-și țină secretul și l-a anunțat pe soț că a pierdut un părinte.

Citește și: Salariul regesc pe care îl iau angajații lui Pescobar! Câte mii de euro bagă în buzunar un bucătar la finalul lunii

„În ultima perioadă, am trecut prin momente foarte grele, era o situație de care îmi era frică, mereu mi-a fost frică de un telefon că se va întâmpla ceva de genul acesta. A fost singurul lucru de care mi-a fost frică în viața mea.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

„Nu știam cum să-i spun, omul se pregătea să intre la concert. M-a sunat sora lui și exact când urcam pe scenă și nu știam cum să-i spun, deja el nu se simțise bine cu o seară înainte, parcă a presimțit, nu avea liniște. La un moment nu am putut să mai țin și am vrut să mă eliberez și i-am spus că a murit tatăl lui. Mi-a fost o milă de el și atunci a trebui să fiu atât de zâmbitoare și să arăt oamenilor că nu e nicio problemă. Mulți au observat, mi-au spus că au observat că e ceva în neregulă cu domnul Ioniță.”, a mai spus și Viorica.

Artista trăiește această suferință foarte intens și pentru faptul că a făcut-o să retrăiască momentele din trecut, când ea avea, la rândul său, să-și piardă propriul tată.

„Eu am trecut prin această experiență, că de asta plâng acum, și mie mi-e dor de tata și mă uitam la el că nu mai mânca, se plimba și nu avea stare ca să ajungă mai repede în România. A fost foarte greu, nu e deloc ușor să faci față lucrurilor acestora.”, mai spune Viorica de la Clejani.

„Am un mesaj pe care mi l-am zis și mie. Viorica a trecut prin aceste momente înaintea mea și tot a încercat să mă pregătească, pentru că e un moment foarte greu în viață. Există milioane de oameni pe pământul ăsta, însă părinții trebuie să fie prețuiți când sunt în viață, ei nu-ți cer nimic decât ca tu să fii bine, să te duci mai des la ei.”, a mai spus și Ioniță de la Clejani.

Citește și: Celebrul palat al lui Gigi Becali a fost scos la vânzare în secret. Cu ce sumă se vinde

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!