E scris în STELE: RUSIA va declanşa al TREILEA RĂZBOI Mondial

Celebrul astrolog Pavel Globa reaminteşte despre una dintre predicţiile sale, de acum 10 ani, când a spus că, în 2014, va începe cel de-al Treilea Război Mondial, provocat de Rusia, care este o ţară blestemată. 
Sânziana Stancu
16 mart. 2014, 16:43
E scris în STELE: RUSIA va declanşa al TREILEA RĂZBOI Mondial

Astrologul Pavel Globa spune că Rusia se află sub „blestemul lui Mihail Lermontov, scriitor rus născut la 15 octombrie, 1814 şi un critic înrăit al ţarismului, care a avut „viziuni întunecate” în privinţa Rusiei.

Anul acesta se vor împlini 200 de ani de la naşterea marelui scriitor (poet şi prozator) şi, potrivit astrologului Globa, datele legate de aniversările şi comemorările sale aduc ghinion Rusiei, care ar putea avea parte de evenimente catastrofale. 

Citeşte şi Nostradamus ar fi prezis Al Treilea Război Mondial, care ar începe în 2014 şi ar distruge Europa

Globa spune că, anul acesta, Rusia ar putea provoca cel de-al Treilea Război Mondial, iar Ucraina va juca unrol important în acest eveniment. De asemenea, într-un interviu din 2008, Globa spunea că între 2014 şi 2020 vom avea parte de cataclisme care vor începe din Ucraina. Globa mai spune că Belarus, ultimul bastion comunist din Europa, ar pute să se unească cu Ucraina.

Astrologul Pavel Globa este astrologul care a prezis că preşedintele american Barack Obama va fi asasinat ca şi John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus că Al Treilea Război Mondial va începe după asasinarea lui Obama.

Citeşte şi Dezvăluiri: documente declasificate arată cât de aproape am fost de cel de-al Treilea Război Mondial

Toto Globa a fost cel care a prezis că teritoriul Federaţiei Ruse va fi împărţit între alte ţări şi că un alt bărbat va veni la putere în Rusia şi va semăna cu un ţar din Dinastia Romanovilor, iar acest lider va schimba Constituţia Rusiei, potrivit infowars.com.

Astrologul a mai spus că sistemul politic şi cel economic se vor schimba complet şi că aproape fiecare ţară va fi condusă de o femeie, până în 2020.

Lumea a fost la minute distanţă de un RĂZBOI NUCLEAR, din cauza unui preşedinte TREZIT din SOMN

Dar, după cum se poate constata, niciuna dintre predicţiile sale „apocaliptice” nu s-a împlinit până acum, aşa că am putea scăpa şi de Al Treilea Război Mondial!… pe care l-a prevăzut astrologul.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?