George Simion și Ilinca, imaginile momentului de la cununia civilă: „Cel mai hotărât da”. Transmisiune specială la RTV

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, cu Ilinca Munteanu. „Mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi”, a precizat Simion.
Alina Costache
26 aug. 2022, 16:00
George Simion și Ilinca, imaginile momentului de la cununia civilă:

UPDATE: „Astăzi am făcut formalităţile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi. Vă aşteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a declarat George Simion după ce a spus DA, unul dintre martori fiind Dan Diaconescu

Cei doi îndrăgostiți au ajuns la locul din Măciuca organizat special pentru cununia civilă pentru a semna actele prin care vor deveni oficial soț și soție. „Astăzi semnăm doar niște hârtii. E mult mai importantă relația pe care o avem cu divinitatea decât legătura cu un stat care ne-a furat de multe ori. Sunt român, mă bucură faptul că putem avea un eveniment liniștit. Îi așteptăm pe invitați alături de noi”, a declarat George Simion înainte de începerea cununiei civile.

După ce semnează actele pentru a deveni oficial soț și soție, George Simion și Ilinca vor merge, alături de ceilalți invitați, către petrecere.

„Va fi cel mai hotărât da”, a spus George Simion, iar Ilinca l-a aprobat.

Alături de cei doi este și Dan Diaconescu, unul dintre prietenii liderului AUR. „Așa cum e George Simion, așa va fi și nunta. Eu doar sunt prieten cu George Simion, nu sunt în spatele AUR. Eu vreau doar să-i zic să câștige alegerile. E un eveniment cu foarte puține costuri, toată lumea ajută”.

Știre inițială

Ziua mult așteptată de George Simion și logodnica lui, Ilinca, a sosit. Cei doi îndrăgostiți se vor căsători în acte, astăzi, la Primăria Măciuca.

George Simion și Ilinca vor fi în fața ofițerului de stare civilă și a primarului de la ora 16. Ceremonia religioasă, însă, va avea loc sâmbătă și tot atunci se va ține și petrecerea la care vor participa o mulțime de oameni.

Zeci de mii de persoane și-au confirmat deja prezența la evenimentul liderului AUR și chiar în aceste momente se fac ultimele pregătiri la locație. Organizatorii fac eforturi uriașe să se asigure că totul va merge conform planului mirilor și că nu va lipsi nimic.

Problema cea mai mare de care se teme primarul este traficul. Având în vedere numărul mare de persoane și faptul că evenimentul are loc în centrul comunei, primarul localității vâlcene, Mugurel Mărcoianu, spune că speră ca circulația să nu fie blocată.

Participanții la nunta lui Simion se vor putea bucura de o mulțime de activități interesante la evenimentul politicianului. Pot face plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, se pot plimba cu caii, în special copiii, și tot cei mici vor avea și teatru de păpuși. Evenimentul va fi un spectacol continuu, la care vor participa o mulțime de artiști speciali.

„Îi așteptăm pe toți să ne fie alături, am pregătit surprize inclusiv pentru cei mici care vin la eveniment. Au teatru de păpuși, animatori, balon cu aer cald și multe altele. Sâmbătă de la ora 10.00 de face accesul, la ora 12 este cununia religioasă. Astăzi este ultima zi când din fiecare județ se pot procura brățări. Darul este opțional, iar cei care vor să ajute, din rândul nuntașilor care nu ne cunosc personal, pot să doneze pentru o fundație alături de care, din februarie, de anul viitor punem pe roate un spital mobil”, a spus Simion.

Calendarul nunții lui George Simion cu Ilinca. Ce activități au pregătit pentru invitați

VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locație, pregătire food court, preparare sarmale
Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participanților

10.00 – briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală.

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

  • Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
  • Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului
  • Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii
  • Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

Citește și Ultimele pregătiri pentru nunta lui George Simion cu Ilinca. Ce s-a aflat cu o zi înainte de marele eveniment la care au fost invitați toți românii

Citește și Alertă privind nunta lui George Simion. Haos total în comuna Măciuca. Ce au stabilit autoritățile

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!