George Simion și Ilinca, imaginile momentului de la cununia civilă: „Cel mai hotărât da”. Transmisiune specială la RTV

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, cu Ilinca Munteanu. „Mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi”, a precizat Simion.
Alina Costache
26 aug. 2022, 16:00
George Simion și Ilinca, imaginile momentului de la cununia civilă:

UPDATE: „Astăzi am făcut formalităţile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi. Vă aşteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a declarat George Simion după ce a spus DA, unul dintre martori fiind Dan Diaconescu

Cei doi îndrăgostiți au ajuns la locul din Măciuca organizat special pentru cununia civilă pentru a semna actele prin care vor deveni oficial soț și soție. „Astăzi semnăm doar niște hârtii. E mult mai importantă relația pe care o avem cu divinitatea decât legătura cu un stat care ne-a furat de multe ori. Sunt român, mă bucură faptul că putem avea un eveniment liniștit. Îi așteptăm pe invitați alături de noi”, a declarat George Simion înainte de începerea cununiei civile.

După ce semnează actele pentru a deveni oficial soț și soție, George Simion și Ilinca vor merge, alături de ceilalți invitați, către petrecere.

„Va fi cel mai hotărât da”, a spus George Simion, iar Ilinca l-a aprobat.

Alături de cei doi este și Dan Diaconescu, unul dintre prietenii liderului AUR. „Așa cum e George Simion, așa va fi și nunta. Eu doar sunt prieten cu George Simion, nu sunt în spatele AUR. Eu vreau doar să-i zic să câștige alegerile. E un eveniment cu foarte puține costuri, toată lumea ajută”.

Știre inițială

Ziua mult așteptată de George Simion și logodnica lui, Ilinca, a sosit. Cei doi îndrăgostiți se vor căsători în acte, astăzi, la Primăria Măciuca.

George Simion și Ilinca vor fi în fața ofițerului de stare civilă și a primarului de la ora 16. Ceremonia religioasă, însă, va avea loc sâmbătă și tot atunci se va ține și petrecerea la care vor participa o mulțime de oameni.

Zeci de mii de persoane și-au confirmat deja prezența la evenimentul liderului AUR și chiar în aceste momente se fac ultimele pregătiri la locație. Organizatorii fac eforturi uriașe să se asigure că totul va merge conform planului mirilor și că nu va lipsi nimic.

Problema cea mai mare de care se teme primarul este traficul. Având în vedere numărul mare de persoane și faptul că evenimentul are loc în centrul comunei, primarul localității vâlcene, Mugurel Mărcoianu, spune că speră ca circulația să nu fie blocată.

Participanții la nunta lui Simion se vor putea bucura de o mulțime de activități interesante la evenimentul politicianului. Pot face plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, se pot plimba cu caii, în special copiii, și tot cei mici vor avea și teatru de păpuși. Evenimentul va fi un spectacol continuu, la care vor participa o mulțime de artiști speciali.

„Îi așteptăm pe toți să ne fie alături, am pregătit surprize inclusiv pentru cei mici care vin la eveniment. Au teatru de păpuși, animatori, balon cu aer cald și multe altele. Sâmbătă de la ora 10.00 de face accesul, la ora 12 este cununia religioasă. Astăzi este ultima zi când din fiecare județ se pot procura brățări. Darul este opțional, iar cei care vor să ajute, din rândul nuntașilor care nu ne cunosc personal, pot să doneze pentru o fundație alături de care, din februarie, de anul viitor punem pe roate un spital mobil”, a spus Simion.

Calendarul nunții lui George Simion cu Ilinca. Ce activități au pregătit pentru invitați

VINERI, 26 AUGUST

Toată ziua – amenajare locație, pregătire food court, preparare sarmale
Ora 16.00 – cununia civilă, primăria Măciuca

SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST

07.00 – sosirea participanților

10.00 – briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat visavis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

Participă: departamentul de comunicare AUR (George Orbean – coordonator, Cristian Acatrinei – director birou de presă, Adriana Augustin – booking)

12.00 – Cununia religioasă. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Transmisiune live, feed-ul AUR.

14.00 – Începerea spectacolului. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

23.00 – Focul de artificii. Locația este lângă scena principală.

ATRACȚII ȘI EVENIMENTE

  • Plimbări cu balonul cu aer cald. Invitații pot face plimbări contra-cost cu un balon andocat în vecinătatea scenei principale.
  • Corturi cu tematică folclorică amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării. Acestea sunt vizibile în mai multe locații din vecinătatea câmpului
  • Demonstrație de echitație și plimbări cu calul (pentru copii). Locația este manejul de pe terasele Pensiunii
  • Teatru de păpuși pentru copii. Scena este amenajată în imediata vecinătate a terenului unde se desfășoară petrecerea.

Citește și Ultimele pregătiri pentru nunta lui George Simion cu Ilinca. Ce s-a aflat cu o zi înainte de marele eveniment la care au fost invitați toți românii

Citește și Alertă privind nunta lui George Simion. Haos total în comuna Măciuca. Ce au stabilit autoritățile

DailyBusiness
Finanțare de 300.000 EURO pentru români! Cine poate primi banii
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 12 și 13 octombrie 2024
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Devine interzis de astăzi, 11 Octombrie. A intrat în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Cum arăta Toni Iuruc în tinerețe. Imagine nemaivăzută cu fostul soț al Simonei Halep
DailyBusiness
Parlamentul României aprobă legea! Se majorează pensiile pentru 200.000 de români!
Adevarul
Povestea rețelei de autostrăzi din România. Planurile fanteziste din anii '90 și cei 113 kilometri realizați de regimul Ceaușescu
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Adela Popescu își face casă cu gândul la nurori. „Nu am nicio șansă”
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Fosta soție a lui Reghe ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei! Dezvăluiri HALUCINANTE despre ruptura dintre cei doi foști soți
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Amendă de 3.300 de lei. Este obligatoriu să le ai montate pe mașină. Legea e lege!
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Digitalizarea rutieră în România: procesele verbale vor fi completate electronic
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Primul magazin din Bucureşti de tip ATAC Hiper Discount, cu cele mai mici preţuri din reţeaua Auchan, va fi deschis în primul trimestru din 2025