Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă! Medicii sunt neputincioși și nu știu ce diagnostic să îi pună

Maria are 22 de ani și o familie superbă. Până nu de mult, ea avea o viață fericită alături de soțul și fiul său pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Însă, întreaga sa viață a fost dată peste cap în luna iunie atunci când a ajuns la spital, după ce i s-a făcut brusc rău.
Alina Costache
02 oct. 2023, 21:25
Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă! Medicii sunt neputincioși și nu știu ce diagnostic să îi pună
Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă!

Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă! De mai bine de trei luni, tânăra se plimbă dintr-un spital în altul și asta pentru că medicii nu știu ce diagnostic să îi pună.

Citește și Cine este românul care a dat lovitura în agricultură. Produce legume în solar pe tot parcursul anului: ”Activitatea mea este continuă. Fac producţie 10 luni pe an”

Ea este Maria, tânăra de 22 de care se luptă cu o boală ascunsă!

Deși i s-au făcut nenumărate analize, Maria a primit mai multe diagnostice greșite din partea medicilor care au dat vina pe stilul de viață nesănătos pe care îl are.

Acum, tânăra de 22 de ani se usucă pe picioare chiar sub ochii copilului său în vârstă de doar patru ani.

„Sunt o tânără mamă a unui minunat băiețel de aproape patru ani. Din iunie, mă lupt prin spitale să aflu ce boală am ca să mă pot vindeca. În iunie am fost internată, timp de o săptămână la spitalul din Bârlad, cu diagnosticul de pneumonie. Starea mea de sănătate nu s-a îmbunătățit, așa că am refuzat să mă mai internez la spitalul respectiv. Am mers pe la mai mulți medici, însă toți îmi spuneau că este vorba despre pneumonie sau de anemie, alții că am un stil de viață și o alimentație nesănătoasă”, a declarat Maria Ursu, potrivit BZI.ro.

În prezent, Maria se află internată la Institutul Regional de Oncologie din Iași, unde medicii încearcă să afle de ce boală suferă.

„Am hotărât să-mi fac un set de analize amănunțite la o clinică privată. De atunci a început calvarul, medicii au observat că am o infecție în sânge și că nu mai aveam aproape deloc globule albe. Primul diagnostic a fost lymphoma Hodgkin în stadiul patru. Au urmat alte analize și CT, însă după prima puncție mi s-a spus că sunt suspectă de leucemie. Toate aceste internări au dus și la pierderea locului de muncă. În prezent sunt internată la Institutul Regional de Oncologie din Iași, însă, ca să fiu sinceră, nu am un diagnostic pus. Cercetările mele continuă. Posibilitatea că aș suferi de leucemie, din câte am înțeles, s-a tăiat de pe listă, însă medicii au descoperit o formațiune pe rinichi, pete pe plămâni și leziuni la ficat. Am nevoie de donatori pentru că urmează să mi se ia o biopsie de pe rinichi, pentru a descoperi despre ce este vorba. Până nu fac biopsia nu știu nimic”, a mai spus tânăra.

Din cauza bolii, Maria și-a pierdut locul de muncă și are nevoie acum de bani pentru a pentru a reuși să descopere cine este inamicul cu care a băgat-o în spital.

Cei care vor să o ajute pe Maria să se întoarcă la fiul său care în aceste momente se află în grija mamei sale sunt rugați să doneze în contul bancar RO80BRDE380SV49177753800, titular Ursu Maria Olimpia.

„Băiețelul este cu mama mea. Vreau să lupt pentru mine și pentru copilul meu, însă am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de donatori de sânge pentru trombocite ”, a conchis Maria.

Citește și Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...