Ea este tanti Emilia, femeia care a cerut cu disperare un covrig unui necunoscut, la telefon. ”Astăzi am cunoscut expresia: «țip de foame!»”

În România sunt foarte mulți oameni care, din păcate, nu au ce să pună pe masă, un lucru greu de conceput pentru o țară europeană de secol XXI. Printre miile de români pentru care ”pâinea cea de toate zilele” este un lux se află și tanti Emilia, o femeie de 52 de ani care a impresionat o țară întreaga atunci când a cerut cu disperare un covrig unui necunoscut, la telefon.
Alina Costache
13 aug. 2023, 16:11
Ea este tanti Emilia, femeia care a cerut cu disperare un covrig unui necunoscut, la telefon. ”Astăzi am cunoscut expresia: «țip de foame!»”
Ea este tanti Emilia, femeia care a cerut cu disperare un covrig unui necunoscut, la telefon. ”Astăzi am cunoscut expresia: «țip de foame!»”

Ea este tanti Emilia, femeia care a cerut cu disperare un covrig unui necunoscut, la telefon. Povestea tulburătoare a lui tanti Emilia a devenit cunoscută, după ce bărbatul căruia i-a cerut un simplu covrig, deoarece nu mai mâncase de zile bune ceva, a postat-o pe rețelele de socializare.

Citește și FOTO: „Sunt norocoasă!” Ea e vedeta din România care a primit de la iubit un bloc, șapte vile și un Maybach

Ea este tanti Emilia, femeia care a cerut cu disperare un covrig unui necunoscut, la telefon

Bărbatul a povestit sub protecția anonimatului că într-o zi a primit un telefon neașteptat de la o femeie pe care nu o cunoștea și care i-a spus că are numărul său de telefon de la un prieten apropiat.

Femeia i-a spus că se numește Gabriela Emilia și că are 52 de ani, însă ce a urmat depășește orice scenariu de film.

La un moment dat, tanti Emilia a început să plângă și i-a spus bărbatului că nu a mai mâncat de patru zile, iar tot ce își dorește de la el este un simplu covrig care să îi mai aline foamea ce îi măcina deja trupul.

„Mi-e foame! Simt că nu e bine cu mine! Sunt nemâncată cam de 4 zile. Umblu pe străzi de când am fost dată afară din casă, nu vă cer nimic în plus decât un covrig. Puteți veni?”, a spus tanti Emilia cu o voce tremurândă.

Auzind această dorință a lui tanti Emilia, bărbatul nu a mai stat pe gânduri și a plecat spre biata femeie cu patru covrigi, o sticlă cu apă, mâncare pentru câteva zile și un ceai de la tonomat.

Atunci când a ajuns în locul indicat de tanti Emilia, bărbatul a rămas șocat să afle că femeia nu are o casă și că locuiește pe străzi. Însă ce l-a șocat pe eroul femeii de 52 de ani a fost modul cum aceasta mânca dintr-un covrig pe care i l-a adus, iar abia atunci el a înțeles ce înseamnă expresia „țip de foame”.

„NU am văzut de când mă știu, o persoană care să mănânce atât de repede încât să nu se poată controla. Îi era atât de foame – tremura, mânca și bea un ceai foarte fierbinte. Nu puteai ține paharul în mână. Dânsa, în schimb, nici măcar nu simțea temperatura lui (…)
Astăzi am cunoscut expresia: “țip de foame!” – nu-mi pot reveni din starea în care mă aflu. Îi vom face cunoscută povestea!”, a spus bărbatul pe Facebook.

Citește și Ea e artista care locuiește în apartamentul lui Nea Mărin Miliardar. Cum arată acum – VIDEO

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Nu scapă nimeni: Să fie foarte clar
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Arde România, la temperaturi uluitoare. O zi infernală
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Lege nouă pentru cei cu permis Categoria B. E legal abia după 24 ani. Se aplică din 8 august
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Probleme Tehnice pentru un Avion Ryanair care S-a Întors la Otopeni după Decolare. Procedura de Urgență a fost Declanșată
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?