Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil. Dalida din Las Fierbinți a ales 6 perechi de nași pentru micuțul Roman Cassian

Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil. Dalida din Las Fierbinți a organizat o petrecere pe cinste, cu peste 100 de invitați, pentru mezinul familiei. Roman Cassian a venit pe lume pe 11 decembrie, însă creștinarea lui a avut loc acum, pentru a avea o vreme frumoasă la eveniment.
Alina Costache
23 mai 2024, 11:37
Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil. Dalida din Las Fierbinți a ales 6 perechi de nași pentru micuțul Roman Cassian
Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil

Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil. Roman Cassian a avut probleme de sănătate recent, fiind diagnosticat cu bronșiolită și pneumonie. și a petrecut Paștele în spital. Cu toate astea, actrița nu și-a dorit să amâne botezul și bine a făcut, pentru că micuțul s-a însănătoșit.

Citește și: Ecaterina Ladin, despre cum se împarte între carieră și rolul de mamă a trei copii: „O iei razna și e normal să o iei razna! Am avut o sarcină perfectă, doar că gândurile mele nu mai erau așa cum ar trebui să fie”

Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil

Dalida din Las Fierbinți a avut șase perechi de nași pentru fiul ei, care a fost extrem de cuminte în biserică. La eveniment au luat parte aproape toți colegii din serialul difuzat pe Pro TV, de familia din Chișinău și cea din București, iar petrecerea a ținut până dimineață.

La botezul micuțului au participat aproape 100 de invitați, iar atmosfera a fost întreținută de trupa Provincialii, potrivit Protv.ro.

Ecaterina Ladin, la un pas să piardă rolul Dalidei din Las Fierbinți

Cea care o interpretează pe Dalida mărturisește că rolul pe care îl interpretează este de excepție și a fost la un pas să nu îl ia, deoarece a întârziat foarte mult timp la casting.

Așteptările mele, când a început serialul, nu au fost mari, chiar dacă știam distribuția, știam cine scrie scenariile sau cine face regia. Nu m-am gândit că avea să iasă ceva fabulos, pentru că am avut emoții până a apărut primul episod pe TV.

Nu aveam încrederea de astăzi. Dacă atunci mă vedeam să joc și peste 10 ani? Păi, nu. Credeam că va fi, maximum, un sezon. Azi, însă, pot spune, cu siguranță, că vă voi da încă un interviu și peste 10 ani, tot din aceeași postură.

Am întârziat cumplit la casting. Îmi amintesc și acum atât de real. Tare rușinată m-am simțit. Dar a fost un casting reușit. Dragoș Buliga a văzut ce trebuia, pentru că mă știa și din piesele de la teatru, și iată că personajul meu este unul foarte iubit.

Nu aveam foarte multe temeri, în afară de cea că nu cunoșteam personajul deloc. (râde) Mi-am dorit să dau ce-i mai bun din experiența mea de actriță, atât cât era ea.

Chiar dacă la început nu a fost așa, am continuat cu foarte mare încredere în proiectul ăsta, și asta cred că au făcut-o și colegii mei. Am transmis dincolo de ecrane mai mult decât orice altceva, creație 100% românească”, a declarat Ecaterina Ladin.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Așa sunt păcăliți românii. Ce se ascunde în spatele cosmeticelor BIO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Aspretele filmat pentru prima dată pe timp de noapte în râul Vâlsan: un pește fosilă vie, pe cale de dispariție
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!