Echinocţiul de toamnă 2024 se apropie. Vezi cele mai NOROCOASE trei ZODII până la solstițiul de iarnă

Dacă Jupiter influențează semnificativ harta ta, așteaptă-te la câteva momente norocoase și fii pregătit să profiți de ele.
Alina Costache
10 sept. 2024, 06:11
Echinocţiul de toamnă 2024 se apropie. Vezi cele mai NOROCOASE trei ZODII până la solstițiul de iarnă

Echinocţiul de toamnă 2024 are loc pe 22 septembrie anul acesta, iar acest eveniment astronomic marchează prima zi de toamnă astronomică în emisfera nordică. Astrologia toamnei 2024 are câteva momente extrem de impactante — inclusiv o eclipsă lunară puternică, o retrogradare dură a lui Marte și încă un alt ciclu enervant al retrogradării lui Mercur. Dar pentru câteva semne zodiacale norocoase, intensitatea va fi depășită de o abundență de momente deosebit de favorabile.

Când vine vorba de astrologia norocului și a prosperității, două planete sunt celebrate pentru influența lor pozitivă și benefică asupra lucrurilor și acestea sunt tradițional denumite „planetele benefice” ale zodiacului. „Marele Benefic” este planeta prosperă Jupiter, numită pe bună dreptate după Regele zeilor din mitologia romană. Ca guvernator cosmic al norocului, al prosperității, al creșterii și al optimismului, originea numelui său nu este deloc surprinzătoare! Jupiter poate spune multe despre unde curge norocul cuiva din punct de vedere astrologic, deoarece prezența sa aduce binecuvântări abundente și oportunități de aur.

Horoscop Neti Sandu 10 septembrie 2024. Vibrația zilei este 1 și o putem lua de la-nceput cu ceva în care chiar credeam

Dacă Jupiter influențează semnificativ harta ta, așteaptă-te la câteva momente norocoase și fii pregătit să profiți de ele.
Jupiter poate guverna cosmic norocul, dar „beneficul mai mic” are încă puterea de a aduce magie în viața ta. Planeta fermecată Venus este omologul benefic al lui Jupiter. Este numită după zeița romană a iubirii, așa că Venus este adesea asociată cu relațiile și chestiunile romantice. Totuși, această planetă guvernează toate lucrurile de valoare, inclusiv luxul, plăcerea și chiar banii. Prezența cosmică dulce și iubitoare de armonie a lui Venus poate amplifica puterile de manifestare ale oamenilor și te poate ajuta să atragi mai mult noroc în viața ta, datorită calităților sale irezistibil de seducătoare și încântătoare.

Toată lumea se poate bucura de un nou sezon de schimbare, creștere și de multe noi oportunități — dar aceste trei semne zodiacale vor avea cea mai norocoasă toamnă din toate.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Planeta abundentă Jupiter ți-a oferit atingerea sa magică de la 25 mai, inaugurând un an de noroc și oportunități pentru toți Gemenii. Cu această planetă favorabilă de partea ta, nu este surprinzător că vibrațiile pozitive vor continua pe tot parcursul toamnei. Pe măsură ce te apropii de mijlocul lunii octombrie, așteaptă-te la o mulțime de binecuvântări, idei noi, vești bune și un sentiment reîmprospătat de inspirație — atât Mercur, cât și Soarele vor forma un trigon norocos cu Jupiter în semnul tău pe 8 și 13 octombrie, respectiv.

Ultima lună a toamnei aduce și câteva aliniamente favorabile în harta ta, deoarece dulce Venus începe să-ți lumineze a noua casă a norocului și aventurii pe 7 decembrie. În aceeași zi, Soarele se va opune lui Jupiter în semnul tău, sporindu-ți încrederea. Lucrurile devin și mai magice în ultimele zile ale toamnei, deoarece Venus luxoasă trimite un sărut magic lui Jupiter în semnul tău pe 19 decembrie, adăugând o cireșă gustoasă deasupra unui sezon binecuvântat.

Horoscopul banilor 9-15 septembrie 2024 cu Remus Ionescu. Negocieri, cheltuieli neaşteptate şi un câştig la Loto

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Ai parte de un zile mirifice tot anul, datorită planetei abundenței Jupiter, care se află în casa ta a noua norocoasă de la 25 mai — și, din fericire, vibrațiile pozitive continuă și în toamnă. Soarele optimist strălucește în semnul tău timp de o lună, începând cu data echinocțiului de toamnă, amplificându-ți vitalitatea și aducându-ți multă încredere în timpul sezonului Balanței. Deși o eclipsă intensă îți va zgudui lumea pe 2 octombrie, vei găsi potul de aur la capătul curcubeului spre mijlocul lunii octombrie, când atât Soarele, cât și Mercur în semnul tău vor forma aspecte favorabile cu Jupiter, revărsând binecuvântări asupra tot ceea ce te înconjoară.

Ultimele zile ale toamnei au și ele un vârf magic în magazin — pe 19 decembrie, cele două planete benefice, Venus și Jupiter, vor forma un aspect trigon norocos una cu cealaltă în două dintre cele mai interesante părți ale hărții tale. Cu Venus în sectorul pasiunii tale și Jupiter în zona ta de aventură, acum este momentul să faci un salt de credință și să ai încredere că vei ateriza în picioare.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Planeta abundenței Jupiter este guvernatorul tău cosmic și își va petrece restul anului într-o parte deosebit de importantă a hărții tale. Dar dulcea Venus îți aduce și ea un pic de noroc în acest sezon, deoarece această planetă încântătoare intră în semnul tău pe 17 octombrie, exact alături de o lună plină puternică în a noua ta casă a aventurii norocoase. Această săptămână întreagă este un moment favorabil pentru a manifesta, a face un salt major de credință și a avea încredere în destinul tău. Acum, universul îți susține spatele!

Noiembrie începe cu Venus în semnul tău, stând în opoziție cu Jupiter, aducând o abundență de dragoste și noroc în relațiile tale, în special. Câteva săptămâni mai târziu, Soarele intră în semnul tău, așa că este timpul să începi să sărbătorești sezonul Săgetătorului! Un alt moment major are loc pe 7 decembrie, când Soarele în semnul tău trimite un sărut prosper lui Jupiter din opoziția zodiacului, sporindu-ți încrederea și făcându-ți ușor să manifești puțină magie de sezon aniversar.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Vestea momentului despre taloanele de pensie. E important ca toți pensionarii să știe asta!
Adevarul
Disperare în vreme de război: un ucrainean de 28 de ani s-a căsătorit cu soacra sa pentru a se muta în străinătate
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Marele actor ne-a părăsit. Anunțul trist al dimineții
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Andreea Bălan e OUT de la „Te cunosc de undeva”! Şefii de la Antena 1 au CONCEDIAT-O după 13 ani de jurizare. Motivul este
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
O tânără stewardesă din Bistrița a fost găsită moartă în apartamentul ei din Japonia! Care este cauza decesului
Capital.ro
Averea lui Traian Băsescu. E ireal cât de bogat a ajuns fostul preşedinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
Capitala se pregătește de Zilele Bucureștiului 2024 cu spectacole și evenimente de amploare
MediaFlux
VIN PENSIILE MAJORATE! Daniel BACIU a anunțat DATA EXACTĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...