Efectele ECLIPSEI de Soare continuă. Ce REVELAȚII au aceste 5 zodii la final de săptămână

Sâmbătă, 5 octombrie, la doar câteva zile după Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Balanță, un tranzit provocator iti va cere să tai ceea ce nu mai funcționează și să alegi dragostea pe care ai meritat-o întotdeauna.
Alina Costache
04 oct. 2024, 11:44
Efectele ECLIPSEI de Soare continuă. Ce REVELAȚII au aceste 5 zodii la final de săptămână

În acest weekend, energiile puternice ale recentei eclipse solare își fac simțită prezența, aducând revelații și transformări semnificative pentru mai multe zodii. Pe măsură ce ne îndreptăm spre aceste zile, este esențial să fim deschiși la schimbare și să ne îmbrățișăm emoțiile, deoarece acestea pot conduce către noi începuturi și oportunități.

Berbec
Începutul acestui weekend îți aduce claritate și o dorință crescută de a-ți urma scopurile. Răbdarea îți va fi răsplătită, iar pe parcursul zilelor, vei descoperi noi oportunități în carieră sau în dragoste. Fii încrezător și canalizează-ți energia către ceea ce îți dorești cu adevărat.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Se anunţă două săptămâni de frecuşuri, cu bârfe şi pierderi financiare

Capricorn
Deși începutul weekendului s-ar putea simți mai lent, ai răbdare, deoarece ceva special se pregătește pentru tine. Conexiunile cu familia și cei dragi vor aduce bucurie și împlinire, iar o nouă abordare în relații poate să apară. Fii deschis la sincronicități și semnele universului.

Rac
Eclipsele aduc o energie revitalizantă pentru tine. Acest weekend este despre îmbunătățirea intuiției și creșterea creativității. Fă-ți timp pentru tine și explorează-ți latura creativă; s-ar putea să ai parte de revelații surprinzătoare. Conexiunile cu cei dragi te vor ajuta să rămâi centrat.

Horoscop special: 4 ZODII care încep un NOU capitol de VIAŢĂ în luna octombrie 2024 

Pești
Energia de acest weekend te încurajează să fii o lumină pentru cei din jur. Reflectează asupra modului în care poți aduce bunătate și suport celor din viața ta. A doua jumătate a weekendului îți va aduce ocazii sociale plăcute, așa că nu ezita să te implici și să îți extinzi cercul social.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop special: 3 ZODII depășesc PROVOCĂRILE în relații în weekend

Săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie aduce câteva probleme specifice de relație pentru trei zodii. Dragostea necesită adesea decizii dificile, fie că este vorba de a lăsa în urmă un fost, de a insufla limite mai bune sau chiar de a alege în mod conștient să apară diferit pentru o relație pe care vrei să o păstrezi. Dar aceste decizii provocatoare sunt cu adevărat oportunități de a demonstra cât de mult ai învățat și ai crescut.

Sâmbătă, 5 octombrie, la doar câteva zile după Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Balanță, un tranzit provocator iti va cere să tai ceea ce nu mai funcționează și să alegi dragostea pe care ai meritat-o întotdeauna. Mercur în Balanță se va confrunta cu Marte în Rac inițiind un val de energie care te va face să te simți împuternicit și hotărât să rupe legăturile cu orice sau cu oricine te-a reținut.

Deși acest lucru te va ajuta în cele din urmă să obții o relație mai sănătoasă, nu înseamnă că este ușor.
De asemenea, este important să reții că s-ar putea să te simți atât de hotărât să elimini ceea ce nu funcționează din viața ta, încât treci peste bord, înghețând oamenii, distanțandu-te de partenerii iubitori sau de prieteniile semnificative. Încerci să exersezi moderația și, deși ai putea fi îndrumat să creezi o separare de relația ta în săptămâna următoare, asigura-te că nu elimini ceva (sau pe cineva) cu adevărat semnificativ.

Berbec
Dragă Berbec, universul te ajută să ai un nou început în viața ta romantică, dar mai întâi poate fi nevoie să iei o decizie dificilă. Acesta a fost un an de transformare în care peisajul vieții tale și al relației tale romantice s-au schimbat dramatic. Dar oricât de mult s-a schimbat deja, mai sunt încă multe de făcut pentru a te aduce la destinul tău. Luna Nouă din Balanță și Eclipsa de Soare din 2 octombrie reprezintă atât sfârșitul unui ciclu, cât și speranța unui început nou și sănătos – dar sâmbătă, 5 octombrie, când Mercur în Balanță se înfruntă cu Marte în Rac, s-ar putea simți. mai dificil să iei decizii grele în dragoste.

Mercur în Balanță și Marte în Rac afectează două dintre cele mai critice domenii ale vieții tale, relația ta romantică și viața de familie sau acasă. Aceste zone au fost, de asemenea, o sursă de concentrare majoră și de energie în ultimul an, deoarece ai navigat în neașteptat. Dar trebuie să fii atent la alegerile tale și să te asiguri că orice alegi să elimini este cu adevărat în interesul vieții pe care speri să o manifesti. Această decizie se va simți aproape ca un ultimatum între dorințele tale romantice și probabil obligațiile sau responsabilitățile de acasă, care pot include membri ai familiei sau chiar copii.

Ai capacitatea de a face o alegere care să susțină conexiunea continuă în ambele domenii ale vieții tale, dar trebuie să te asiguri că iti onorezi adevărul în acest proces. Aceasta înseamnă să te asiguri că nu iti sacrifici dorințele romantice pentru că simți că nu ai timp sau spațiu, sau chiar să le renunți la cele care sunt semnificative pentru tine din cauza unei relații. Fii atent la alegerile tale și încearcă să vezi posibilitățile a ceea ce poți crea, mai degrabă decât să te simți limitat de provocări, altfel te poți întoarce la acea poveste interioară că nu poți avea dragostea pe care ai dorit-o întotdeauna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

DailyBusiness
Este alertă națională de cutremur! Ați simțit seismul din această dimineață?
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci ca să scapi de gustul amar al castraveților. Secretul bucătarilor de top
Capital.ro
Anunțul Rusiei a înfricoșat toată planeta. Ar putea începe războiul fără precedent în istoria omenirii
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
SUMA cu care un salariat din România trebuie să contribuie la fondul de pensii ca să aibă o PENSIE decentă
Adevarul
Cel mai ciudat cătun părăsit din Munții Șureanu. Oamenilor le era teamă să mai rămână aici noaptea
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
O furtună solară pune în pericol Pământul. Efecte dramatice sunt așteptate
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Câți bani primește cel mai bine plătit pensionar din România, după recalculare. Clasamentul celor mai mici pensii din sistemul public, pe regiuni
Cancan.ro
Prima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh: „În familia noastră..”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A făcut infarct în noaptea de joi spre vineri. A fost o legendă
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat
substantial.ro
Femeie din Buzău reținută pentru însușirea unei sacoșe cu 28.000 lei
MediaFlux
BANI MAI MULȚI pentru familii. Cine se încadrează
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ