Ei sunt cei mai inteligenți nativi din zodiac! Ies în evidență la fiecare discuție. Te numeri printre ei?

Ies în evidență la fiecare discuție de grup. Sunt persoane înzestrate cu capacități intelectuale peste medie și pe care toată lumea le apreciază. Trec cu greu neobservați, mai ales atunci când au o idee genială pe care o și spun cu voce tare.
Filip Stan
19 ian. 2022, 20:35
Ei sunt cei mai inteligenți nativi din zodiac! Ies în evidență la fiecare discuție. Te numeri printre ei?

Ei sunt cei mai inteligenți nativi din zodiac! Vrei să vezi dacă te numeri printre ei? Iată ce spun astrologii:

Fecioară

Ei sunt cei mai inteligenți nativi din zodiac! Fecioarele au cele mai mari șanse să devină genii, întrucât au o inteligență matematică nativă. Pot face fără probleme calcule și ipoteze, dar sunt la fel de buni și când vine vorba de înțelegerea noțiunilor abstracte.

Pot fi oameni de știință și matematicieni străluciți, dar la fel de bine își pot folosi talentele și în meseria de detectiv. Bernhard Riemann (matematician) și Carl David Anderson (fizician) s-au născut în zodia Fecioarei.

Vărsător

Ei sunt cei mai inteligenți nativi din zodiac! Vărsătorii sunt printre cei mai inteligenți nativi ai zodiacului. Sunt introvertiți, deștepți, calculați și precauți. Chiar dacă par leneși, Vărsătorii sunt doar selectivi cu persoanele din jurul lor. Nu vor sta la discuții cu oricine, dar sunt în stare de orice pentru a-și proteja familia, prietenii și partenerul de viață.

Acești nativi sunt extrem de isteți și de concentrați și au mintea orientată către stiințele exacte. Capacitatea lor analitică și sângele rece îi face să exceleze în profesii precum cele din poliție, medicină, avocatură și IT. Punem pariu că și personajele fictive Hercule Poirot și Sherlock Holmes ar fi putut fi Vărsători.

Scorpion

Scorpionii au tot ce îi trebuie unui geniu: incapacitatea de adaptare, preocuparea pentru probleme existențiale și fuga după idealuri.

Sunt firi profunde și vor căuta mereu să dea un sens vieții și să înțeleagă moartea. Sunt curioși, au un orizont larg și o părere proastă despre ceilalți. Albert Camus și Fyodor Dostoevsky au fost în această zodie.

Capricorn

Și nativii din zodia Capricornului au o capacitate analitică extrem de dezvoltată. Inteligența lor îi ajută să îi analizeze rapid pe cei din jur și să anticipeze intențiile acestora, indiferent despre ce este vorba. Inteligența îi ajută să facă față oricăror probleme care apar, fără prea mare efort și fără a avea nevoie de ajutorul cuiva.

Gemeni

Gemenii sunt persoane extrem de inteligente, pricepute mai ales la cuvinte. Pot invata cu usurinta o limba straina noua. Nativii acestei zodii vor avea cariere stralucite in mediul academic, dar se descurca la fel de bine si in literatura sau in alte meserii creative. Che Guevara, Dante Alighieri si Blaise Pascal s-au nascut in aceasta zodie.

Citește și Horoscop BANI si SUCCES 18-23 ianuarie 2022. Ce zodii sunt norocoase. Influente in casa banilor!

Citește și Ele sunt cele mai harnice zodii. Nimic nu le oprește, sunt o adevărată inspirație pentru ceilalți

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
De ce nu e bine să bei apă de la robinetul din baie. Specialiștii au elucidat misterul
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
UE anunță că se schimbă regulile pentru români! Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noul Președinte al Iranului, Massoud Pezeshkian, a Depus Jurământul în Parlament
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?