El este taximetristul care a impresionat o țară întreagă, după ce a transportat gratuit o femeie cu băiețelul la Urgențe

A fost găsit taximetristul care a impresionat o țară întreagă, după ce a transportat gratuit o femeie care trebuia să ajungă cu băiețelul la Unitatea de Primiri Urgențe. Bărbatul se numește Silvian Iulian Bucur, și este din București.
Alina Costache
18 ian. 2023, 20:47
El este taximetristul care a impresionat o țară întreagă, după ce a transportat gratuit o femeie cu băiețelul la Urgențe

Iulian Bucur este taximetristul care a ajutat o femeie să ajungă cu băiețelul la Unitatea de Primiri Urgențe. Gestul lui a impresionat o țară întreagă, mai ales că bărbatul nu i-a luat femeii niciun ban.

Povestea șoferului de taxi a devenit virală pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii au fost foarte impresionați de gestul pe fapta bună pe care a făcut pentru femeie și băiețelul ei. Inițial, știrea a apărut în presa locală din Cluj, acolo unde taximetriștii au încercat, în zadar, timp de trei zile, să dea de urma lui, pentru a-l premia pentru fapta sa.

Citiți și: Reacția unui taximetrist la apelul disperat al unei mame. „Am numai 16 lei, mă duceţi cu copilul la Urgenţe?”  

Adevărul despre povestea taximetristului care a ajutat o femeie să își ducă băiețul la Urgențe

 

Iulian Bucur a postat întreaga poveste în urmă cu un an și câteva luni, însă cazul s-a viralizat abia acum, pe grupurile de Facebook din Cluj.

Jurnaliștii de la știrileprotv.ro susțin că întâmplarea a avut de fapt loc în toamna anului 2021, în București, dar povestea a apărut abia acum, după ce s-a „rostogolit” întâmplător pe rețelele sociale, după ce ar fi fost repostată, zilele trecute, pe un grup de Facebook din Cluj. Așa se explică de ce toată lumea a crezut, inițial, că întâmplarea a avut loc la Cluj.

Într-o discuție cu corespondentul PRO TV Andreea Marinescu, el a povestit că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura, până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap.

După confirmarea comenzii, femeia a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă. Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit, gândindu-se că în locul femeii “ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Iulian Bucur s-a reîntâlnit cu femeia pe care a ajutat-o, chiar înainte de Crăciun: „Am credința că, dacă faci bine, bine găsești!”

Iulian Bucur spune că întâmplarea a făcut să o reîntâlnească pe femeie, chiar înainte de Crăciun, tot în taxi, când ea luase o cursă de la aeroport. Aceasta era împreună cu soțul său, care venise acasă din străinătate, acolo unde lucrează.

„Nu știa cum să-mi mulțumească din nou, pentru fapta pe care am făcut-o atunci. M-a recunoscut când a intrat în taxi. Era înainte de Crăciun, cu două sau trei zile. De data asta era cu soțul, care s-a întors din străinătate, de la muncă. Și îi auzeam cum vorbeau în spate, în șoaptă – ‘El e domnul care m-a dus’. M-am uitat puțin în oglida retrovizoare, îmi era puțin cunoscută, dar nu știam de unde. Dacă iau în fiecare zi zeci de clienți…”, a spus taximetristul.

Iulian Bucur spune că a postat pe Facebook fotografiile în care e redat dialogul dintre el și clientă, pentru a arăta că “nu toți taximetriștii sunt la fel”.

„Fiecare pădure are uscăturile ei. (…) Au fost foarte mulți care m-au felicitat, dar au fost și câțiva care n-au spus chiar ce trebuie, acolo. Am credința că, dacă faci bine, bine găsești”, a spus taximetristul.

Citiți și: Taximetriștii din Cluj îl caută pe șoferul care a ajutat o femeie să își ducă băiețelul la Urgențe. Ce recompensă i se oferă bărbatului

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ludovic Orban acuză coaliția PSD-PNL de „viciere gravă” a rezultatelor alegerilor prin intercalarea parlamentarelor între tururile prezidențialelor
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!