Ele sunt cele mai răzbunătoare zodii! Orice ai face, nu te certa cu ele

Cu toţii avem momente în care clacăm şi avem reacţii pe care ulterior le regretăm. Sunt zodii care se controlează foarte bine, în ciuda situaţiilor delicate pe care le trăiesc, şi altele mult mai impulsive care recurg la acte de răzbunare şi sunt gata să îşi facă inamicii să regrete că i-au provocat.
Filip Stan
04 nov. 2021, 10:02
Ele sunt cele mai răzbunătoare zodii! Orice ai face, nu te certa cu ele
Iată care sunt cele mai răzbunătoare zodii!

Iată mai jos un top al celor mai răzbunătoare zodii!

BERBEC

Ajutat de Marte,care este un conducător războinic, Berbecul nu lasă nimic la voia întâmplării. Este impulsiv şi spontan, iar temperamentul exploziv îl determină să reacţioneze rapid la orice atac, fie că o face verbal sau fizic. Ba chiar se şi răzbună când nu este cazul, interpretând greșit ceea ce fac ceilalți. Berbecii pierd foarte mult în viață fiind tăioși, agresivi și răzbunători, dar numai după ce fac mai multe greșeli își dau seama că trebuie să învețe să fie mai diplomați.

TAUR

Taurii preferă să fie un pacifist, dar nu îi iese de fiecare dată. De regulă vrea să aplaneze conflictele, însă când e trădat nu mai poate da înapoi. Foloseşte cuvintele şi ignoraţa. Este genul de om care îți face reproșuri în public și care face o adevărată scenă la serviciu sau acasă când vrea să i-o plătească celui care l-a înșelat. Folosește argumente foarte clare, nu te lasă să te aperi sub nicio formă și vorbește răspicat, să îi simți ura din glas. După ce termină, se refugiază în liniștea de la el de acasă și își pregătește o cină savuroasă.

GEMENI

Gemenii sunt printre cei mai răzbunători nativi din zodiac. Gemenii sunt toleranţi şi înţeleg când cineva îi trădează, însă dacă descoperă că invidia se află printre motive doresc să se răzbune cu orice preţ. Iar inteligenţa şi viclenia le permite să ticluiască unele dintre cele mai crunte planuri de răzbunare. Astfel, dacă sunt trădaţi în dragoste, vor înşela şi ei de nenumărate ori persoana iubită, fără să-i dea de înţeles că ştiu că au fost trădaţi. Apoi, când persoana iubită va crede că totul este în regula, Gemenii vor lăsa la “îndemana” dovezile trădarii lor, iar când vor fi descoperite îi vor râde în faţă persoanei iubite. Dacă sunt trădaţi în prietenie sau în afaceri, Gemenii preferă să nu piardă timpul cu răzbunari pe moment. Au răbdare ca timpul să treacă şi apoi lovesc fatal când adversarul lor se aşteaptă mai puţin.

RAC

Ai crede că sensibilul rac nu este capabil să facă rău unei alte ființe, însă realitatea este exact opusul. Acești sensibili sunt capabili de răzbunări crâncene, mai ales din motive pasionale. „Victimele” lor sunt în general foști iubiți sau prieteni apropiați care i-au făcut să sufere. Arma lor: secrete scoase la iveală. Sunt atât de pricepuți la răzbunare, încât își iau măsuri de protecție încă dinainte ca cineva să le greșească. În momentul în care sunt răniți, racii scot la atac toate armele pe care le-au ținut la „dospit” în dulapul cu secrete.

LEU

Leii în general sunt buni şi generoşi…până când le furaţi ceva ce le aparţine sau îi faceţi pur şi simplu geloşi. În acest caz, războiul poate începe. Pot fi foarte posesivi şi materialişti, ceea ce înseamnă că dacă faci vreun pas greşit şi îi răneşti, îşi vor canaliza toată energia şi îşi vor folosi toate resursele necesare pentru a recăpăta ceea ce este al lor şi desigur, pentrua te face să plăteşti, crunt.

Odată ce s-au hotărât asupra acestui lucru, e clar, nu mai ai nicio şansă. Leii nu iartă niciodată, ar putea da impresia asta, dar doar pentru a te lovi fix când te vei aştepta mai puţin.

Din acest motiv, trebuie să ai mare grijă cum te comporţi cu o astfel de persoană, mai ales dacă aveţi o relaţie foarte apropiată. Poţi foarte uşor să-l transformi din confident în duşman. Unul puternic.

FECIOARĂ

Nu vei reuşi să îţi dai seama imediat că ai supărat o Fecioara, de aceea este o zodie de coşmar. Forma sa de răzbunare vine în valuri de comentarii şi acţiuni pasiv-agresive, care sunt destul de confuze. Acum poţi simţi că totul e perfect cu ea, iar în secunda doi să izbucnează într-o ură de neimaginat. Atenţia sa la detalii, mai ales în cazul răzbunării, se concretizează într-o tortură sistematică.

SCORPIONUL

Scorpionii nu pot trece niciodată foarte uşor peste un moment stânjenitor sau o peste o trădare din partea unei persoane, iar răzbunarea este arma lor preferată. Ei nu văd nicio altă soluţie logică pentru astfel de probleme.

Nu minţi sau înşela niciodată Scorpion şi ai mare grijă, dacă i-ai destăinuit secrete, s-ar putea să se folosească de ele pentru a te face să-ţi „plăteşti” greşelile. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt în general foarte sensibile şi pot fi afectate uşor de răutăţi, mai ales dacă ele vin din partea unor persoane neaşteptate. De altfel, inteligenţa, intuiţia şi stilul manipulativ îi ajută foarte bine pentru a şti unde să lovească, astfel încât să provoace o durere şi mai mare decât cea pe care au suferit-o.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Piersici la grătar cu înghețată. O rețetă fabuloasă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
„Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă
substantial.ro
Sportivii români la Jocurile Olimpice de la Paris: Finala la 100m liber cu David Popovici în prim-plan
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?