Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. „Singurul gând a fost să mă eliberez!”

Elena Gheorghe, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, pregătește terenul pentru un an plin de surprize și momente memorabile. După recentele anunțuri legate de concerte la Sala Radio și Sala Palatului, artista revine cu o veste incitantă pentru fanii săi.
Filip Stan
01 mart. 2024, 17:31
Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene.
Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. "Singurul gând a fost să mă eliberez!"

Elena Gheorghe, anunţ surprinzător făcut după 19 ani de relaţie cu Cornel Ene. Noul ei single, intitulat „Cel mai bun om de pe pământ2, reprezintă un tribut adus persoanei apreciate și iubite din viața fiecăruia dintre noi. Această piesă sensibilă va fi primul single de pe viitorul său album pop, ce va fi lansat în cadrul concertului aniversar „Elena 202, programat pentru 23 mai la Sala Palatului. Artista este extrem de entuziasmată să împărtășească această melodie profundă cu publicul său devotat.

Citeşte şi: Probleme de sănătate pentru fiul lui Theo Rose. Diagnostic teribil pus de medici: „Ţi se rupe inima!”

„Este primul single de pe noul meu album de muzică pop ce se va lansa pe 23 mai în cadrul concerului aniversar Elena 20, de la Sala Palatului. După o lungă perioadă de timp a venit momentul și pentru mult așteptatul album de muzică pop și sunt extrem de entuziasmată pentru că este primul album în care mă implic total. Mă simt de parcă acum am debutat în muzică, am lejeritatea și creativitatea unui artist la început de drum, dar mă ajută și experiența acumulată. Am pus pe foaie gândurile și sentimentele creionând ce vreau să transmit până la cel mai mic detaliu fără să mă gândesc dacă va fi sau nu în topuri, singurul gând a fost să mă eliberez. Va fi un album foarte personal. Fiecare piesă este o bucățică din sufletul meu, conține o experiență care m-a făcut fericită sau care m-a maturizat, a vindecat ceva”, a declarat Elena Gheorghe.

Citeşte şi: Câştigători POWER COUPLE 2024. Ei sunt câştigătorii show-ului de la Antena 1! Perechea care a încasat marele premiu, surpriză uriaşă pentru fani

Melodia „Cel mai bun om de pe pământ” a fost compusă cu gândul la soțul ei, Cornel Ene, alături de care a petrecut aproape 20 de ani.  „A fost scrisă cu gândul la soțul meu și la relația noastră care împlinește 19 ani, dar cu siguranță poate fi coloana sonoră a multor povești de dragoste. Sunt o romantică incurabilă, cred în iubire, în dragoste adevărată, cred în bine, cred că în fiecare dintre noi există frumos și bunătate. Trebuie doar să știm cum s-o valorificăm. Mi-a făcut plăcere să mă implic atât în scrierea piesei, cât și în a produce clipul. Am creat un cadru de basm în care spun povestea iubirii, iar în plan secund apare un cuplu pe care eu îl ador și l-am găsit potrivit să te facă să simți, doar privindu-I, ceea ce muzica vrea să transmită. I-am găsit întâmplător în timp ce dădeam «scroll» pe social media cu căștile în urechi și mă gândeam la scenariu. A fost o experiență diferită, deși în mai toate proiectele mele, m-am implicat atât în scenarii, vestimentație, cât și tot ce ține de ceea ce însemn eu ca artist”, a mai spus Elena Gheorghe.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Bărbat din Hunedoara reținut pentru înșelăciune și fals privind identitatea
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!