Elena Ionescu, o viaţă de incidente. I s-au rupt patalonii pe scenă şi a ajuns la Urgenţe din joacă: „Mi-a intrat tot fierul acela în picior”

Elena Ionescu a făcut mai multe confesiuni din viața personală. Artista a ajuns pe masa de operație dintr-o joacă, iar pe scenă a avut parte de peripeţii.
Alina Costache
31 mart. 2024, 18:22
Elena Ionescu, o viaţă de incidente. I s-au rupt patalonii pe scenă şi a ajuns la Urgenţe din joacă:

Elena Ionescu şi-a amintit cu amuzament cum i s-au rupt pantalonii chiar în timp ce interpreta una dintre melodiile sale, moment în care una dintre dansatoarele sale s-a sesizat imediat. Astfel, solista spune cum a fost „salvată” de perspicacitatea colegei sale, care a acționat imediat.

„Au fost multe, mi s-au rupt pantalonii la concert. Era iarnă și nu simțeam. Am avut o coregrafie cu dansatoarele mele și la un moment dat o văd pe una dintre ele că se dezbracă și vine și-mi prinde bluza spunându-mi să nu mă întorc cu spatele. Aveam niște pantaloni de piele pe care nu i-am simțit că s-au rupt, când m-am întors într-o parte a observat prietena mea. A venit, mi-a legat repede geaca, asta e, am pățit multe.”, a dezvăluit Elena Ionescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

În copilărie, Elena Ionescu a mărturistit că era un copil destul de rebel, care făcea adesea fel de fel de trăsnăi, una dintre ele lăsându-se cu urmări destul de serioase. Astfel, artista ne spune că avea o pasiune pentru toate locurile aflate la înălțime, doar că într-un moment de neatenție, a căzut de pe gardul de fier pe care urcase, moment care s-a sfârșit pe patul de spital.

Pepe, noi dezvăluiri din căsnicia cu Raluca Pastramă. Ce spune despre custodia fetelor: „Ele locuiesc cu mine, merg la mama lor doar în vizită”
„Îmi plăcea să mă urc în copaci, să merg pe garduri, să fac tot felul de lucruri care țin de echilibristică, am căzut la un moment dat și de asta m-am și lăsat de sportul pe care-l făceam, artele marțiale. Am căzut într-un gard și mi-a intrat tot fierul acela în picior și am o operație pe partea stângă, pe care nici măcar nu am înlăturat-o, am zis că e tatuajul meu.”, a mai spus ea.

Câți bani a primit Elena Ionescu de la Pro TV, după patriciparea la Survivor România All Stars 2024. Vedeta a stat în Dominicană doar 14 zile

Chiar dacă viața i-a adus în cale și momente mai grele, Elena Ionescu spune că a primit fiecare obstacol drept o lecție și că nu ar schimba nimic, dacă ar putea întoarce timpul înapoi. Vedeta este recunoscătoare pentru lucrurile din viața sa, care s-au întâmplat cu un scop, într-un fel sau altul.

„Nu-mi plăcea când îmi spunea cineva să nu mă urc, să nu fac aia, acolo mă duceam și asta încercam, am fost un copil mai rebel. Eu n-aș schimba nimic în viața mea, pentru că toate lucrurile m-au adus aici. Uneori ești binecuvântat să faci lucrurile alea, sunt educative, în rest ce primim de la viață frumoase, alea nu te educă. Trăiesc fiecare moment cu bune și cu rele.”, a continuat artista.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Drumul unic din România pe care au început să vină din ce în ce mai mulți turiști. Peisajul este de vis, foarte multe persoane vin aici să stea cu cortul
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Amendă între 990 - 1.320 lei. Nu ai voie să întorci! 6-8 puncte-amendă
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Obiceiurile care atrag bolile. Mulți fac asta la miezul nopții
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Amendă de 1.000 de lei. Românii au interzis. Legea este deja în vigoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Congresman Democrat îi Cere lui Joe Biden să se Retragă din Cursa Prezidențială
MediaFlux
Incidente grave la EURO 2024. UEFA a deschia o anchetă disciplinară
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?