Elena Irimia, fostă gimnastă din România, a ajuns una dintre cele mai bune dentiste din Anglia. Povestea incredibilă a campioanei naţionale

Elena Irimia, o fostă gimnastă din România, a ajuns una dintre cele mai bune dentiste din Anglia. În urmă cu mai bine de 15 ani, Elena a fost campioană la săritura cu prăjina.
Filip Stan
29 nov. 2021, 23:37
Elena Irimia, fostă gimnastă din România, a ajuns una dintre cele mai bune dentiste din Anglia. Povestea incredibilă a campioanei naţionale

Elena Irimia a fost campioană naţională la săritura cu prăjina iar acum a devenit una dintre cele mai apreciate dentiste din Anglia. Gimnasta româncă locuieşte în Marea Britanie din 2014.

Elena Irimia, una dintre cele mai apreciate dentiste din Anglia

Elena a fost nominalizată recent la „The Dentristy Awards 2021”.Fosta gimnastă se află în topul celor 10 finaliști din peste 2.000 de candidați.

Citeşte şi Coşmar pentru o familie de români din Spania. O tânără şi-a găsit morţi părinţii şi fratele

Fosta campioană la săritura cu prăjina vrea să-și deschidă propriul cabinet de stomatologie într-o suburbie a Londrei, undeva în luna aprilie 2022.

Elena a dezvăluit cum a ajuns să devină medic dentist.

„Am fost campioană națională, am deținut chiar un record național la săritura cu prăjina. Le-am cunoscut pe Daniela Șofronie, Cătălina Ponor. Cu ele participam la competiții și antrenamente.

Lumea gimnasticii nu este una ușoară, iar pe parcurs au apărut tot felul de accidentări și a trebuie să mă reorientez”, a povestit fosta gimnastă, potrivit FANATIK.

Tânăra în vârstă de 32 de ani și-a terminat studiile la Universitatea Carol Davila, în anul 2014, după care a plecat în Anglia. Este specializată pe parodontologie, cosmetică dentară și laseroterapie, însă vrea să obțină recunoaștere și în alte specializări în domeniul stomatologic.

Motivul pentru care a ales să lucreze într-o ţară străină a fost legat de partea financiară. În prezent, fosta gimnastă are peste 7.500 de pacienţi, dintre care aproximativ 2.000 sunt români. Cel mai mic pacient pe care l-a avut a fost un bebeluș de doar 9 luni.

„Lumea are mai multă grijă aici. Cel mai mic pacient pe care l-am avut a fost un bebeluș de doar 9 luni. Cu copiii este într-adevăr cel mai greu să lucrezi, însă părinții îi duc pe cei mici la stomatolog pentru a se obișnui. Fac controale din 6 în 6 luni și astfel dispare treptat teama de dentist”, a mai povestit Elena potrivit sursei citate.

Românca are numai cuvinte de laudă la adresa sistemului medical din Marea Britanie.

„Totul e foarte bine organizat. Ne ajută foarte mult Colegiul Medicilor. Însă, aici e mai ușor să îți pierzi licența dacă ai greșit, deci trebuie să faci lucrurile ca la carte”, a mai precizat medicul.

Elena se mândreşte cu faptul că este româncă şi că a ajuns printre cei 10 finalişti din gala „The Dentristy Awards 2021”.

„Gala celor mai buni dentiști a avut loc săptămâna trecută. Emoțiile au fost destul de mari. Am trecut printr-o competiție a celor mai dificile cazuri clinice, iar juriul a fost format din cei mai buni medici din Marea Britanie.

A fost o onoare pentru mine și mă bucur că am reușit să ajung atât de departe. Acum îmi doresc să deschid cât mai repede propriul meu cabinet. Am deja toate aprobările necesare. Mai sunt doar câteva mici chestiuni de pus la punct”, a mai explicat tânăra româncă.

Citeşte şi Român condamnat la 20 de ani de închisoare, în Anglia. Și-a ucis fiul de numai 6 luni, iar mama bebeluşului i-a acoperit fapta

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!