Elena Lasconi testează angajaţii primăriei Câmpulung Muscel cu etilotestul. Ce alcoolemie avea angajatul trimis acasă

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că a început să îi testeze aleatoriu cu etliotestul pe angajații primăriei și că a avut surpriza ca un angajat să fie găsit cu o alcoolemie de 0,85 la mie.
George Russo
29 ian. 2021, 19:37
Elena Lasconi testează angajaţii primăriei Câmpulung Muscel cu etilotestul. Ce alcoolemie avea angajatul trimis acasă

Elena Lasconi, fost jurnalist şi om de televiziune, în prezent primarul municipiului Câmpulung Muscel, a anunțat vineri, printr-o postare pe Facebook, că a început controalele în primărie ”cu etilotestul”.

Lasconi a controlat doi angajați dintre care unul avea alcoolemie 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat. Spre exemplu, o asemenea valoare găsită la un șofer în timp ce conduce ar implica deschiderea unui dosar penal, cu riscul unei sentințe de la 1 la 5 ani de închisoare.

„Angajat beat la serviciu. Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu….etilotestul. Azi am verificat doi angajați. Pe unul l-am trimis acasă pentru că alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat.

Asta înseamnă că e beat. Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat…”, a scris Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, pe Facebook.

Elena Lasconi a găsit un mesaj scris pe maşina sa

Elena Lasconi, fosta jurnalistă aleasă primar al orașului Câmpulung Muscel, a găsit într-o dimineaşă, în urmă cu aproximativ două săptămâni, scris în zăpada de pe mașina sa ”bună dimineața”, gest care a făcut-o să înceapă ziua ”cu zâmbetul pe buze”.

Elena Lasconi i-a transmis mulțumiri celui care i-a lăsat mesajul pe mașină și spune că seara, când a plecat de la primărie, a găsit un om de zăpadă chiar în fața instituției.

”Azi dimineață am găsit mașina acoperită de zăpada iar cineva mi-a scris cu degetul pe toată mașina “bună dimineața”. Mi-am început ziua cu zâmbetul pe buze și vreau să-i mulțumesc necunoscutului/necunoscutei. Acum, când am plecat de la Primărie, am găsit un om de zăpadă chiar în față. Între cele două momente o zi plină, multe provocări (nu-mi place să spun probleme). Dar dacă acestea nu ar exista cum am mai reuși să definim bucuria? Chiar am avut o zi bună! Ce fain e să trăiești pe lume!”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Laura Ştefănuţ, fost jurnalist şi iubita lui Vlad Voiculescu: „Sistemul care nu a pus cetățeanul vulnerabil pe primul loc este acum contestat de o echipă nouă la minister şi la primărie”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!