Elena Marin de Survivor România, cerută de soție, în direct! „Nu pot să cred că ai făcut asta!”

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România, a fost cerută de soție, în direct, la Tv. Iubitul ei a reușit să păstreze secretul până în ultima secundă și i-a făcut o surpriză incredibilă dansatoarei.
Filip Stan
17 mart. 2022, 19:08
Elena Marin de Survivor România, cerută de soție, în direct!

Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor 2021, a fost cerută de soție, în direct, la TV, chiar în emisiune la Cătălin Măruță, de către iubitul ei, Andrei Matto. Dansatoarea nu a bănuit nicio secundă ce surpriză urma să-i facă iubitul ei, în complicitate cu echipa de producție.

CITEȘTE ȘI: Elena Marin dă cărțile pe față. Fosta concurentă Survivor România a fost înșelată de iubit: ”Îmi pare rău că l-am iertat”

Supusă la „testul relației”, joc obișnuit în emisiune, și legată la ochi, Elena Marin nu a anticipat ce urma să se întâmple. Andrei s-a pus în genunchi în fața ei și i-a pus marea întrebare. Evident, i-a oferit și inelul cu diamant.

“Te iubesc enorm. Am foarte mari emoții, dar trebuie să spun asta. Tu ești sufletul meu pereche și știi că am simțit asta de la început. Numai lângă tine vreu să fiu toată viața mea”, a spus Andrei Matto, înainte de a adresa marea întrebare Elenei.

Vizibil emoționată și surprinsă de tot ce se întâmpla în platoul emisiunii „La Măruță”, Elena a reacționat: „Nu pot să cred că ai făcut asta! Deci, nu am cuvinte. DA! Câtă emoție, nu cred. Nu am cuvinte”

CITEȘTE ȘI: Albert Oprea, mărturisiri şocante: „Cu Elena Marin tot de la Survivor făceam amor dacă nu mă vedea nimeni”

Elena Marin și Andrei Matto s-au cunoscut pe vremea când cei doi lucrau la  Antena Stars și formează un cuplu de 3 ani și 4 luni. După ce s-a întors din Republica Dominicană, fosta Faimoasă dezvăluia că nu se așteaptă la o cerere în căsătorie, pentru că ea și iubitul ei au mult de recuperat după ce au fost despărțiți mai multe luni. Se pare că flacăra iubirii a fost reaprinsă, iar Elena Marin și Andrei Matto vor ajunge curând în fața altarului.

Elena Marin dă cărțile pe față

Elena a recunoscut, recent, că a fost înșelată la un moment dat,  de un fost partener, dar că ea nu a fost niciodată infidelă.

„Înșelatul nu e neapărat contactul fizic. Pentru mine a înșela înseamnă inclusiv să te vezi cu o persoană. Chiar dacă nu ajungi la partea sexuală, deja înșeli persoana respectivă, iar dacă nu mai prezintă interes, e trist. De ce mai stai?

Când ești în prima relație și te deschizi cu totul, când cineva greșește, zici, hai că poate e prima dată și nu și-a dat seama. L-am iertat și acum îmi pare rău. Acum nu aș mai trece peste asta”, a declarat Elena Marin la Wownews.

Aceasta a vorbit și despre relația ei actuală, cu Andrei. Șatena a recunoscut că a mai umblat prin telefonul partenerului ei. A zis că a existat un moment în care s-a alarmat degeaba, când iubitul ei vorbea cu o colegă de la serviciu. „Cred că ea avea alte interese. Îl întreba pe la ora 22 noaptea dacă a mâncat. Vorbea și de piesa pe care au auzit-o la muncă amândoi. Am văzut reacția lui și m-am liniștit”, a mai spus dansatoarea.

DailyBusiness
Oferte fără precedent la Lidl! Produsele se dau aproape GRATIS
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Uzina din România care e gata de funcționare. A trecut printr-un proces de retehnologizare care a durat 10 ani
Capital.ro
Decizie UE pentru România. Trebuie să aplicăm până la 31 decembrie 2025. Ordinul s-a dat chiar azi
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
Adevarul
Tot mai mulți români își doresc să muncească de acasă. Domeniile care încă acceptă munca remote
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Angajați, plătiți ca să demisioneze. Sumele sunt fabuloase
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
„Nu a fost doar o mamă” Fiul Mariei Campai, românca ucisă de un adolescent de 17 ani, își strigă durerea. Unde va avea loc înmormântarea Mariei
Cancan.ro
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Poliția îți face dosar penal. Iei amendă, predai și permisul. Mii de români fac asta în timpul liber
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Eduardo Paes, primarul din Rio de Janeiro, câștigă un nou mandat și promite Ozempic gratuit pentru locuitori
MediaFlux
ZIUA de PENSII, MODIFICATĂ! Cinci MILIOANE de SENIORI, VIZAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău