Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Dezvăluiri din competiție. Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor: „Atmosfera e ciudată”

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Din păcate, pentru ea experiența s-a dovedit a fi un extrem de scurtă, nici bine nu s-a acomodat în competiție, că a fost nevoită să plece acasă, în urma nominalizărilor. Faimoasa face dezvăluiri și spune că "atmosfera e ciudată" în echipa din care a făcut parte.
Alina Costache
11 feb. 2024, 08:41
Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Dezvăluiri din competiție. Ce se întâmplă în echipa Faimoșilor:
Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars. Chiar dacă ar mai fi vrut să stea în competiție, sportiva spune că nu are regrete și se bucură de tot ceea ce îi oferă viața. Spune că a învățat foarte multe din această experiență, care a ajutat-o să se dezvolte foarte mult.

Citește și: Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Elena Marin, după eliminarea de la Survivor All Stars

O aventură neașteptat de scurtă, abia mă adaptasem, abia pornisem motoarele. Până la urmă, s-a dovedit a fi un dezavantaj faptul că am intrat după o săptămână, pentru că toți ceilalți erau deja reobișnuiți cu traseele și condițiile, iar primele zile, oricât de pregătit ai veni, nu poți să zbori pe traseu. Mă bucur că am stat departe de accidentări și că mi-am demonstrat ce mi-am propus.

Nici rău, nici bine. Am venit hotărâtă să îmi văd de treaba mea, și totodată, să nu las loc nimănui să mi se urce în cap. Eu sunt o fană înrăită a bunului simț și așa o să rămân, nu pot să îți zâmbesc în față și apoi să te înjunghii pe la spate, nu am „capacitatea” asta. Și o numesc așa pentru că, în ziua de azi, din păcate, lucrul ăsta devine o calitate, ceea ce e trist. Atmosfera în tabăra Faimoșilor e ciudată, miza mare își spune cuvântul și dărâmă, zilnic, principii.

Regretele nu sunt bune, te țin pe loc. Învăț din fiecare experiență pe care o trăiesc și asta e cel mai important. Viața ne oferă lecții în fiecare zi, totul depinde de fiecare dintre noi, dacă învățăm sau nu.

Survivor e o lecție importantă, din care am învățat multe și prin intermediul căreia m-am dezvoltat ca om. Spre exemplu, am învățat să pierd cu fruntea sus, să nu mă las doborată de eșecuri. Sunt optimistă și gândesc că mereu e loc de mai bine. Când o ușă se închide, o alta se deschide, trebuie doar să fii pozitiv„, a declarat Elena Marin, pentru Ciao.ro.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au mers la apartamentul închiriat în Halkidiki, dar au fost nevoiți să-și caute altă cazare: ”Am fost victima unei escrocherii”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
S-a decis! Liderii coaliției de guvernare au stabilit data alegerilor!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Ludovic Orban acuză coaliția PSD-PNL de „viciere gravă” a rezultatelor alegerilor prin intercalarea parlamentarelor între tururile prezidențialelor
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!