Elena Merişoreanu a fost testată pentru Covid-19: „Toată noaptea nu am închis un ochi”

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a fost testată pentru Covid-19 și de spaimă nu s-a putut odihni toată noaptea. Ea a povestit momentele de groază prin care a trecut după ce a fost testată pentur infecția cu noul tip de coronavirus.
Filip Stan
18 iul. 2020, 10:42
Elena Merişoreanu a fost testată pentru Covid-19:

Îndrăgita interpretă de muzică populară are probleme de sănătate și face injecții în picior, dar și masaje, din cauza unor dureri cu care se confruntă. Recent, asistenta care o ajuta a ajuns la spital cu febră, fiind suspectă de infecție cu noul coronavirus. Astfel, Elena Merișoreanu a ajuns să fie testată și ea pentru Covid-19.

Raed Arafat explică de ce România a ajuns prima în UE la numărul de infectări cu coronavirus: „De ce să ne ascundem după deget” 

„De frică, ea nu a dormit o noapte întreagă și a trecut prin clipe foarte grele, gândindu-se că ar putea fi infectată. „Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri. A făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID. Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătură cu ai mei, vă dați seama”, a povestit Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Din fericire rezultatul testului Covid-19 a fost negativ și pentru Elena Merișoreanu, dar și pentru asistenta care îi acordă îngirjiri medicale la domiciliu. Aceasta se confruntase doar cu o indigestie mai severă, din cauza căreia a făcut și temperatură.

Gigi Becali, anunţ şocant despre coronavirus. „Deschideţi stadioanele, să se îmbolnăvească lumea!” 

„Azi dimineață, la prima oră mi-a dat telefon: „Doamnă, sunteți negativă și dumneavoastră și doamna asistentă”. A făcut o indigestie de la pepene rece. Atâta sunt de fericită, dar totuși mi-a spus că trebuie să mai fac un test”, a mai spus ea.

Acum artista de muzică populară trebuie să se testeze din nou pentru a se asigura că nu este infectată, însă este mult mai optimistă și a lăsat teama deoparte.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 889 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, numărul fiind un nou record zilnic. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 36.691. Totodată, s-au înregistrat 21 de noi decese, bilanţul fiind de 2.009. Un număr de 913 pacienţi cu test pozitiv s-au externat la cerere.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Datele persoanele ale sportivilor israelieni pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 divulgate pe reţele sociale
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!