Elena Merişoreanu, premoniţii terifiante. Cum a scăpat-o un vis să cadă cu avionul în mlaştina cu crocodili. Fiica sa primea deja condoleanţe!

Elena Merișoreanu spune că atunci când i-au murit părinții a avut premoniții și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că o avertizează ori de câte ori urmează să se întâmple un necaz în viața ei. Şi la cutrem urul din 77 a avut un vis premonitoriu.
Filip Stan
31 mart. 2024, 20:57
Elena Merişoreanu, premoniţii terifiante. Cum a scăpat-o un vis să cadă cu avionul în mlaştina cu crocodili. Fiica sa primea deja condoleanţe!

Elena Merişoreanu povestește pentru Star Popular episoade terifiante din viața ei. Visele premonitorii i-au salvat viața dintr-un accident aviatic și a prevestit chiar și marele cutremuri din 1977.

Îndrăgita artistă Elena Merişoreanu a avut în repetate rânduri vise premonitorii care i-au salvat și viața. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola tv, artista a povestit cum viața ei putea să se termine, în 1992, într-un accident aviatic. Pentru că a visat că avionul cu care urma să zboare a luat foc, artista nu a vrut să mai zboare cu acea cursă. Avionul, spune artista, s-a prăbușit!

”Trebuia să plec din Los Angeles la Miaimi, la o nuntă. Fie-mea a zis că-mi pune ceasul să mă trezesc, să am timp să mă aranjez, și ce crezi că am visat: avionul cu care trebuia să plec a luat foc în aer. Eu m-am speriat, am lăsat ceasul și m-am culcat. Când trebuia să ajung deja la aeroport, a venit fie-mea să mă certe că nu m-am trezit, că mă așteaptă oamenii la nuntă.

Elena Merișoreanu suferă la frumusețe. Artista își face intervenții estetice pe bandă rulantă: „Sunt vânătă sub ochi. Păi să ies în lume cu fața ca harta? Își fac alea de 20 de ani, d-apăi eu că sunt bătrână?”

I-am zis că eu n-am vrut să plec că uite ce am visat. Ce credeți că s-a anunțat, avionul a căzut în mlaștina de crocodili. 140 oameni erau în avion, eu și un chinez nu am ajuns. Fie-mea a văzut la televizor. Toată lumea de la nuntă mă aștepta la aeroport și ziceau: Doamne, ce ghinion să moară venind la noi. A sunat-o pe fie-mea să-i transmită condoleanțe.”, a mărturisit Elena Merişoreanu.

Și la cutremurul din 1977 a avut un vis premonitoriu chiar cu o noapte înainte de marele dezastru. Visele premonitorii sunt legate de o biserică catolică, în care mama ei o lăsa când era copil.

”Când a fost cutremurul din `77, eu am visat exact cum s-a întâmplat. Era mama la mine, o vopseam la păr. Fie-mea stătea pe o canapea, deasupra era o oglindă mare. Când a început mai tare, mama a luat fata în brațe și în clipa aia a picat oglinda. Bufetul de la bucătărie s-a dus pe ușa de la intrare, pe unde trebuia să ieșim. Stăteam la bloc, la etajul 4. Cu o noapte înainte, visasem biserica catolică în care mă mai lăsa mama când eram copil.

De câte ori visez biserica aia, mi se întâmplă un mare necaz. Atunci am visat că statuia Maicii Domnului era în chip de balerină, se blocase ușa și nu aveam pe unde să ies. Era o luminiță sus și am fugit pe acolo. Se făcea că fug la țară, și tata zicea: fugiți, cad bârnele, cade pământul peste noi. După visul meu s-a întâmplat cutremurul.”, a mai spus artista, potrivit Star Popular.

Elena Merișoreanu mai spune că și atunci când i-au murit părinții a avut premoniții și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu că o avertizează ori de câte ori urmează să se întâmple un necaz în viața ei.

Elena Merisoreanu a visat-o pe Ionela Prodan inainte sa moara. Artista este de parere ca a prevestit moartea Ionelei si sustine ca este daramata de durere. 

„Inainte sa moara, am visat ca eram cu ea intr-o biserica. Era intr-o rochie de toamna si cu parul rosu. Intr-un colt, pe culoar, il vad pe Tanase si ii fac cu mana. Mi-a zis ca-si asteapta sotia. Cand m-am trezit am crezut ca mor,” a spus Elena Merisoreanu intr-o emisiune TV.  Pe Elena Merisoreanu o trec fiori reci pe sira spinarii de cate ori isi aminteste visul.

Elena Merişoreanu și-a iertat soțul după ce a înșelat-o. Amanta era prietena ei bună: „Aveam un cuțit mare în mână”

Elena Merișoreanu și-a iertat soțul după ce a înșelat-o. Cu ani în urmă, pe când era plecată în străinătate, artista a fost sunată de o colegă de breaslă care i-a transmis că soțul ei, Viorel Croitoru, se întâlnește cam des cu prietena ei cea mai bună din ansamblu. Întoarsă în țară, interpreta de muzică populară a invitat-o la ea acasă, sub pretextul unei întâlniri amicale.

Citește și: Elena Merișoreanu își ia adio de la scenă! Familia i-a interzis artistei să mai cânte: „Dacă pleci, pleacă de tot!”

Elena Merișoreanu și-a iertat soțul după ce a înșelat-o

Într-o zi, coboară liftul, eu așteptam. Cine coboară din lift? Ea. Zic: Fată, ești nebună? Tu nu vii să mă vezi? Ți-am adus un cadou. Când a văzut că o iau în brațe, o fi zis: Stai, că nu știe nimic. Și zic: Vii mâine pe la mine, că a venit sora mea din Ardeal și a făcut ciorbă de vițel.

Stăteam în salon. La un moment dat, i-am spus: Ție nu ți-e rușine? Tu, prietena mea, te iei cu bărbatul meu? Te arunc în gârlă! Mă duc pe Dâmbovița și te arunc acolo. S-a înnegrit la față, că eu venisem din bucătărie și aveam un cuțit mare în mână. Zic: Praf te fac!.

S-a albit, s-a înnegrit, n-a mai putut să vorbească. La un moment dat, s-a ridicat în picioare și a zis: Știi ceva? Omoară-mă, taie-mă, fă ce vrei! Eu ți-am ținut bărbatul. Ți-am întreținut casa, l-am călcat, spălat. Dacă îl lua alta, îl lua de tot. Eu ți l-am păstrat cum l-ai lăsat.

Am luat-o în brațe, ne-am pupat și în ziua de astăzi suntem prietene. Nu i-am spus o vorbă lui bărbatul meu. Probabil a aflat, dar n-am avut această discuție”, a povestit artista.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!