Elena Udrea, cu inima sfâșiată în spatele gratiilor. Fostul ministru a spus tot ce are pe suflet: „O poveste de viață plină de greutăți”

Elena Udrea se află de doi încarcerată în Penitenciarul de femei Târgșorul Nou, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani în dosarul Gala Bute. Zilele acestea, fostul politician are un motiv mai mare de suferință.
Alina Costache
15 aug. 2024, 12:13
Elena Udrea, cu inima sfâșiată în spatele gratiilor. Fostul ministru a spus tot ce are pe suflet: „O poveste de viață plină de greutăți”
Elena Udrea, cu sufletul sfâșiat în spatele gratiilor

Elena Udrea și deținutele de la penitenciarul Târgșor au fost vizitate recent de către Laura-Mihaela Moagher, senator în Comisia Juridică a Senatului României. Aceasta a discutat cu femeile care sunt acolo, inclusiv cu fostul ministru, care s-a destăinut în fața senatoarei.

„Doamnele erau într-un atelier de lucru, era într-adevăr şi doamna Udrea acolo, şi da, am discutat şi cu dânsa, înclusiv cu dânsa, aşa cum am discutat şi cu celelalte doamne. Chiar am stat la masă cu toate doamnele şi am discutat deschis, zic eu. Fiecare dintre doamne aveau o poveste de viaţă plină de greutăţi, dar într-adevăr, la cele cu copii, ca şi în cazul doamnei Udrea, cea mai mare dorinţă şi durere nu era încarcerarea dânselor acolo, ci faptul că nu pot sta mai mult alături de copiii lor.

Să ştii că începe şcoala şi să nu ai acest drept să fii alături de copilul tău în prima zi de şcoală, de ziua ei de naştere, şi multe alte sărbători”, a dezvăluit senatoarea Moagher pentru spynews.ro.

Citește și: Imagini HOT cu „deputatul Playboy” Cristian Boureanu, călare pe motor! Fostul politician a atras toate privirile doritoare din nordul Capitalei

„Ceea ce am văzut azi la penitenciar pot spune că este o deschidere a domnului director, foarte multe locuri făcute special pentru vizită mamă-copii, dar oricât ar fi de minunate, nu cred că pentru psihicul mamei şi al copilului contează atât acel loc văruit şi amenajat… cât dacă ar putea să strângă în braţe în locul lor de acasă sau trecând poarta şcolii în prima zi a şcolii, aşa cum am fost noi învăţaţi. Sunt lucruri pe care nu le poţi uita toată viaţa şi nu ştiu acel copil ce îşi va aminti de prima zi de şcoală”, a continuat ea.

Citește și: Anca Țurcașiu, prima imagine cu noul iubit. Cine este bărbatul care a reușit să o cucerească, după patru ani de singurătate

Despre Elena Udrea, senatoarea a putut confirma că îi este foarte greu să fie departe de fiica ei, aceasta fiimd cea mai mare povară pe care o duce în spatele gratiilor.

„Da… mi-a spus cea mai mare greutate pe care o duce… povară pe care o duce… este faptul că este departe de fiica ei, faptul că nu poate să fie alături de ea, în zilele importante, şi mai ales că începe prima zi de şcoală şi ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru un copil prima zi de şcoală. Altceva nu a semnalat. Vreo deficienţă a personalului sau condiţiile de acolo. Nu s-a văitat. Este o femeie puternică, ca şi celelalte doamne, de altfel”, a mai spus senatoarea.

 

Spynews
Tatăl fotbalistului fenomen de la Euro 2024 a fost înjunghiat! Bărbatul a fost transportat de urgență la spital
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Stațiunea din România care s-a umplut până la refuz zilele acestea. Turiștii au ocupat toate locurile de cazare, e plin și pe plajă și în mare
Capital.ro
Elena Udrea e terminată. Nu mai are nicio șansă. Suferă cumplit
Playtech.ro
Carmen Iohannis a comis-o GRAV de Ziua Marinei! Toată România a VĂZUT cum s-a făcut de RÂS
DailyBusiness
Ministrul Muncii, anunț joi, 15 august: „Pensia medie crește! Am făcut lucrurile la timp!”
Adevarul
O plimbare cu telecabina într-o stațiune de top din Italia, de trei ori mai ieftină față de Sinaia: „E japcă la prețuri”
Spynews
Un nou bonfire a adus adevărul crud pe Insula Iubirii, aseară, la Antena 1, ȋntr-o ediţie lider de audienţă. Radu Vâlcan: „Îmi pare rău ca ai fost martora acestor imagini!”
Spynews
Zi specială în familia Laurei Cosoi! Vera, fiica vedetei, a împlinit patru ani. Cum a surprins-o, încă de la primele ore | FOTO
Evz.ro
Aerul condiționat din mașină poate fi dat uitării cu ajutorul unui truc japonez
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Mega-caniculă în România. Așa ceva nu s-a mai văzut!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Se modifică data la care vor fi livrate taloanele de pensii! Pensionarii cu mai mulți ani de muncă vor primi bani în plus după recalculare
Capital.ro
Anunțul momentului despre Victor Rebengiuc. Ce se întâmplă cu marele actor al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Despăgubiri de 35.000 de lire sterline pentru o femeie a cărei plângere de viol a fost clasată pe baza unui episod de sexsomnie
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...