Elena Udrea: Dacă PDL îl EXCLUDE pe Emil Boc, atunci este la capătul drumului

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat vineri, la Braşov, că dacă Emil Boc, un reper pentru PDL, ajunge să fie exclus de actuala conducere neperformantă care a eşuat în tot ce şi-a propus, atunci nu se poate trage decât concluzia că PDL este la capătul drumului.
Ionela Marcu
05 sept. 2014, 10:50
Elena Udrea: Dacă PDL îl EXCLUDE pe Emil Boc, atunci este la capătul drumului

‘Nici nu ştiu dacă se mai numeşte PDL, se numea PNL ultima dată. Vă daţi seama unde ajunge PDL dacă-l exclude pe Emil Boc, cel care a dat partidului o relevanţă deosebită atunci când l-a condus. A dus partidul la victorii, a condus guvernul partidului şi a reuşit să stabilizeze economia într-o perioadă grea în care a guvernat. Deci dacă se ajunge ca foşti parteneri ai lui Emil Boc să-l excludă dintr-un partid care astăzi este la cheremul liberalilor atunci nu se poate decât trage concluzia că PDL este la capătul drumului’, a declarat Elena Udrea, candidat al PMP în alegerile prezidenţiale.

Întrebată dacă în cazul în care va fi exclus din partid Emil Boc se va înscrie în PMP, Elena Udrea a spus că primarul Cluj-Napoca este un om cu principii, un om ferm şi consecvent cu lucrurile în care crede. ‘Susţinerea dânsului este din convingere. Nu cred că se pune problema despre o susţinere a mea. Emil Boc a spus că rămâne în PDL. Acum este membru în Fundaţia Mişcarea Populară, dacă va fi exclus şi dacă îşi va exprima dorinţa ca din Fundaţie să vină în partid, spunem da‘, a mai afirmat preşedintele PMP.

EMIL BOC, AVERTIZAT din nou: Se poziţionează în afara partidului prin atitudinea şi comportamentul politic

Candidatul PMP a vizitat vineri la Braşov o fabrică de încălţăminte de unde a primit cadou o poşetă de culoare mov, de care a spus că este foarte bucuroasă fiind prima ei poşetă de această culoare, o fabrică de pal melaminat, ambele pe fosta Platformă Tractorul, urmând să mai participe şi la Festivalul Berii Oktoberfest.

Vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat vineri, la Bistriţa, că fostul lider al acestui partid, Emil Boc, se situează în afara formaţiunii prin atitudinea şi comportamentul politic din ultima perioadă, în condiţiile în care şi-a anunţat susţinerea pentru candidatura Elenei Udrea la prezidenţiale.

Întrebat despre faptul că prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a anunţat că va cere excluderea lui Boc, dacă nu se va prezenta la Liga Aleşilor Locali ai ACL ce se va întruni la acest sfârşit de săptămână, Ioan Oltean a admis că este ‘extrem de neplăcut surprins’ de atitudinea ‘prietenului’ său, Emil Boc.

CITEŞTE ŞI EMIL BOC, despre ameninţarea cu excluderea din PDL: Bucuroşi le-om duce toate…

‘Domnul Boc conduce Clujul. Mie îmi vine foarte greu să vorbesc despre Emil Boc, pentru că suntem prieteni şi rămân extrem de neplăcut surprins de atitudinea şi de comportamentul lui politic din ultima perioadă. Dar, dacă domnia sa crede în acest proiect politic, nu putem să-l împiedicăm. Se poziţionează în afara Partidului Democrat Liberal cu asemenea atitudini’, a spus Oltean.

Deputatul bistriţean consideră, însă, că eventuale excluderi din partid trebuie făcute abia după alegerile prezidenţiale, când vor fi analizate rezultatele obţinute.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'