Elena Udrea, despre Traian Băsescu: Avea nevoie de o pauză, să se bucure de căldura familiei

Elena Udrea a declarat, miercuri, că Traian Băsescu se află într-o "pauză binemeritată", de care avea nevoie, după 10 ani de mandat, pentru a se bucura de "căldura familiei".
Iulian Tudor
21 ian. 2015, 13:22
Elena Udrea, despre Traian Băsescu: Avea nevoie de o pauză, să se bucure de căldura familiei

Cred că după zece ani de prezenţă publică,  e o pauză binemeritată. Abia azi e o lună de când a plecat de la Cotroceni. Ca urmare, cred că e o pauză binemeritată. Sunt convinsă că preşedintele va continua să sancţioneze greşelile guvernării, dar când va decide să se întoarcă în spaţiul pubilc ţine de dânsul. Îl vom vedea în rolul unui lider de Opoziţie şi în rolul unui ilder cu experienţă de zece ani în cea mai înaltă funcţie în stat. (…) Are însă şi o perioadă în care se simte bine în familie, avea nevoie de această pauză, să se bucure de căldura familiei. Părerea mea este că, după o lună, nu va mai trece mult până la o primă apariţie”, a spus Elena Udrea, la Adevarul Live.

În ceea ce priveşte decizia de a renunţa la şefia PMP, Udrea a precizat că a discutat acest lucru cu Traian Băsescu.

„I-am spus domnului preşedinte că renunţ, înainte să afle de la televizor. Logica mea i s-a părut corectă. Întrebarea preşedintelui este ce facem mai departe”, a precizat liderul PMP.

Elena Udrea nu mai vrea şefia PMP: Am nevoie să mă ocup de viaţa privată care nu e foarte roz

Udrea a mai arătat că parlamentarii PMP vor vota moţiunea de cenzură a PNL: „Sigur că da. S-a dovedit, totuşi, că a fost foarte corect aşa. Între Victor Ponta şi Klaus Iohannis, evident că o soluţie mai bună este domnul Iohannis. Mă uitam la domnul Ponta căruia îi face Iohannis respiraţie gură la gură, că nu reuşeşte să iasă din imaginea pe care ne-a arătat-o şi din comportamentul pe care l-a avut. A spus una şi a făcut alta.

Acum ne spune că e un om înţelept, al colaborării, dar tot Ponta nu a fost în stare să respecte legea şi să-i dea fostului preşedinte Băsescu o locuinţă. Ne gândim cu ce bagaj de informaţii pleacă un preşedinte. Ce se întâmplă dacă ajung pe mâna unui nebun? Victor Ponta nu-i dă casă pentru că e un ranchiunos. El voia să meargă la ultimul Consiliu European şi, pentru că s-a dus preşedintele, s-a supărat şi nu-i mai dă locuinţă. Domnul Iohannis spune afară că ne trebuie guvern nou, dar în ţară coabitează foarte bine cu Ponta. Văzând replierea domnului Geoană legat de un nou partid, îmi dau seama că nici sprijin nu are. Nu cred că cel care poate reforma PSD este Mircea Geoană”.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?