Elena Udrea salută, din puşcărie, anchetarea lui Coldea: „După aproape zece ani, Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA așa cum, împreună cu Kovesi, m-a scos pe mine în februarie 2015”

Fostul ministru al Turismului a comentat, duminică, într-o postare pe o rețea de socializare cu privire la cazul celor doi foşti generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă, puși sub control judiciar de DNA, în dosarul în care sunt acuzaţi de trafic de influenţă, afirmând că speră ca ancheta să ducă la căderea procurorului-șef european Laura Codruța Kovesi.
Filip Stan
26 mai 2024, 21:26
Elena Udrea salută, din puşcărie, anchetarea lui Coldea:

Elena Udrea a rupt tăcerea din spatele gratiilor după vizitele lui Florian Coldea la DNA, pe care nu a reuşit să-l dea jos de la SRI atunci când era mâna dreaptă alui Traian Băsescu. “Când va fi vremea, zice Domnul, cu dreptate voi judeca” -psalmul 74:2. După aproape zece ani, Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA așa cum, împreună cu Kovesi m-a scos pe mine în februarie 2015, doar că el fără cătușe!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, care execută în prezent o pedeapsă de 6 ani de închisoare cu executare, primită în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a spus totodată că speră că ancheta DNA în cazul generalilor SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă să ducă la căderea procurorului-șef european Laura Codruța Kovesi.
„Sper că prin dărâmarea soclului pe care cei doi generali s-au ridicat și care va duce și la căderea lui Kovesi, JUSTIȚIA se va simți eliberată, iar procurorii și judecătorii vor avea curaj să acționeze și să judece după lege și conștiința proprie”, conchide fostul ministru.

EXCLUSIV. Cum l-a numit Traian Băsescu pe Florian Coldea în fruntea SRI: „Nu a făcut niciun efort”

Elena Udrea este încarcerată începând din luna iunie 2022, după ce autoritățile din Bulgaria au decis extrădarea sa.

Elena Udrea a povestit, în 2015, că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea, pe atunci director interimar SRI. Îl acuza că ar fi instrumentat campania împotriva sa și spunea că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro.

Elena Udrea a dezvăluit recent, într-un interviu penitenciar, că Traian Băsescu a încercat să îi demită pe Florian Coldea de la vârful SRI, însă a fost prea târziu. Ba mai mult, din 2012, Coldea era deja mult mai puternic decât fostul președinte.

Noi STENOGRAME din caracatiţa Coldea. Dumitru Dumbravă: Gândiți-vă că e într-un circuit/ Doru Trăilă: Dispoziţiile trebuie executate!

DNA a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că i-a pus sub acuzare pentru trafic de influenţă pe Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, şi pe generalul Dumitru Dumbravă, fost şef în SRI, aceştia fiind plasaţi sub control judiciar pe cauţiune, cu interdicţia de a părăsi teritoriul ţării.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Lucrările pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse încep pe 10 iulie 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!