Elev de la un liceu din Vâlcea, cercetat penal după ce a ameninţat o profesoară. Imaginile s-au viralizat pe Facebook VIDEO

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru ameninţare, după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o şi îi spune acesteia: ”Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!”. De asemenea, Consiliul Profesoral al liceului se întruneşte vineri şi discută cazul.
Romania TV
14 sept. 2018, 12:14
Elev de la un liceu din Vâlcea, cercetat penal după ce a ameninţat o profesoară. Imaginile s-au viralizat pe Facebook VIDEO

UPDATE: Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu” a decis exmatricularea din şcoală a elevului filmat în timp ce ameninţa o profesoară, el nemaiavând dreptul să se reînscrie la acelaşi liceu. Elevul care a filmat momentul va fi şi el sancţionat, în privinţa sa propunându-se scăderea notei la purtare la 4.

UPDATE: Elevul în vârstă de 20 de ani de la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, cercetat penal după ce a ameninţat o profesoară în timpul unei ore, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii din Vâlcea s-au autosesizat şi fac cercetări în cazul unui elev care ameninţă o profesoară, incidentul fiind filmat. Fapta a avut loc, joi, în timpul unei ore de curs de la clasa a XI-a la Liceul Tehnologic ”Căpitan Nicolae Pleşoianu” din Râmnicu Vâlcea, iar pe filmarea postată pe Facebook se vede şi se aude un tânăr care-i spune profesoarei: ”Arătaţi-mi şi mie unde am greşit. Doamnă, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte acolo! Citeşte şi mie, arată ce-i greşit” îi spune elevul cadrului didactic.

În momentul în care profesoara îi spune că o să-i scadă nota la purtare, elevul îi răspunde: “Eu zic să te gândeşti mai bine! Da mai citeşte o dată lucrarea”. Când profesoara îi atrage atenţia că nu se cuvine să nu folosească pluralul politeţii, tânărul spune: “Ba vorbesc cum vreau eu! Mai citeşte o dată lucrarea! Să te vedem noi pe stradă când ieşi din şcoală!” „Stai să vezi ce o bat când iese din şcoală!” spune elevul, adresându-se colegilor săi care î-l întreabă dacă a primit nota 2.

Inspectorul şcolar general adjunct din cadrul IŞJ Vâlcea, Vetuţa Ciocan, a declarat pentru News.ro, că vineri se întruneşte Consiliul Porfesoral al liceului în care a avut loc incidentul, pentru a lua în discuţie cazul elevului şi sancţiunile care ar putea fi aplicate. Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, are 20 de ani, a rămas repetent în anul 2016 şi a fost reînscris la liceu în acest an şcolar. El a fost ridicat de poliţie de la domiciliu, vineri dimineaţă, şi dus la audieri.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul unic descoperit recent în România. E spectaculos și are o lungime de 1.3 kilometri
Capital.ro
Amendă de până la 5.000 de lei. Interzis pentru cei care stau la bloc. Proprietarii nu au voie
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Cele mai poluate orașe din România au ajuns într-un clasament european. Unde îți poți pune în pericol sănătatea
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Zani pariază totul pe o carte. Cum vrea să se îmbogățească
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
A murit unul din marii actori. Drum lin, maestre! A fost o legendă a scenei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacuri aeriene israeliene asupra școlilor din Gaza: Zeci de persoane decedate
MediaFlux
PENSIA după 30 DE ANI de MUNCĂ! Se dau în PLUS SUTE de LEI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?