Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”

Ediția din această seară de la Power Couple România îi pune la mare încercare pe concurenți, iar presiunea este cu atât mai mare, cu cât mai mult cu cât această ediție este una eliminatorie. Cei care pierd jocul din această seară sunt propuși automat spre eliminare, iar ceilalți concurenți trebuie să decidă pe cine vor să salveze.
Alina Costache
28 feb. 2024, 21:37
Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”
Eliza Natanticu a luat-o razna la Power Couple România! Proba „Noroc, iubito” a adus tensiune uriașă în cuplul Natanticilor: „Nu mă ajuți”

Ediția din 28 februarie 2024 a emisiunii Power Couple România a pus în fața vedetelor un obstacol considerabil: teama de înălțime. Astăzi, acestea trebuie să depășească această frică pentru a putea câștiga o sumă considerabilă și pentru a rămâne în competiție. Participanții care reușesc să escaladeze zidul în timp util și să ajungă la masă pentru a sărbători cu șampanie primesc un premiu de 2000 de Euro și șansa de a continua în show-ul reality.

Citește și: Care este primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România în acestă săptămână! Ei au avut cei mai puțini bani la finalul probei „Te omor cu mâna mea”

Proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 a emisiunii Power Couple România din 28 februarie 2024 a provocat o reacție intensă din partea Elizei Natanticu. Este cunoscut faptul că aceasta are o frică profundă de înălțimi.

Cu doar câteva zile în urmă, Eliza a renunțat la o altă provocare care implica înălțimi, ceea ce face ca noua sarcină impusă concurenților să fie o surpriză neplăcută pentru ea.

„Știu că sunt puternică, deși am anumite frici. Trec peste ele și am lucrat foarte mult cu mine înainte de proba asta. Așa că sper să o fac!”, a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu, vizibil încrezătoare în forțele sale.

„E clar că nu este prea ușor, dar nici imposibil!”, a încurajat-o partenerul său.

În timpul probei, panica a început să se manifeste. Fiind într-o situație inconfortabilă, Eliza Natanticu a devenit agitată și a început să arunce cu injurii, provocând o reacție imediată din partea soțului ei.

Tensiunile dintre Eliza și Cosmin Natanticu au fost inevitabile în ediția 12 a emisiunii Power Couple România din 28 februarie 2024. Concurenta a cedat nervos și a avut o reacție necontrolată în timp ce încerca să urce pe zid folosind bare de fier.

„Eu n-am o problemă cu înălțimea. Trebuia să comunic cu Lizi pe ce bară stăm amândoi și pe care trebuie să o urc. Adică trebuie o sincronizare fără să ne vedem, iar ea deja începuse să se panicheze! A început să țipe la mine”, a explicat concurentul.

Între cei doi s-au dat replici grele. Eliza Natanticu a răbufnit după ce i-a explicat soțului ei că nu se poate urca pe o bară cu picioarele pentru că este prea scurtă, iar el nu a înțeles acest detaliu.

„Dacă țipi, să știi că nu rezolvăm nimic! Calmează-te, ascultă-mă și ai încredere în mine! (…) Nu țipa că mă enervez tare dacă faci asta! Nu mă ajuți!”, i-a spus Cosmin Natanticu.

„Comunicarea în cuplul nostru merge ok atâta timp cât nu există presiune, nu e contracronometru și nu e stres. Noi ne trezim foarte bine când nu ne întâlnim”, a mai adăugat el în glumă.

În cele din urmă, Eliza Natanticu și-a dat seama că se află într-o situație în care trebuie să își asculte partenerul pentru a trece cu brio peste proba „Noroc, iubito!”. Aceasta s-a calmat și a luat în calcul indicațiile lui Cosmin Natanticu.

Citește și: Dezvăluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a înșelat-o pe Anamaria! Fosta prezentatoare TV a sărit la bătaie la Power Couple România

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!