Eliza Natanticu, la un pas de moarte: „Am luat o bacterie din spital, doctorii nu mai știau ce să facă. Cosmin îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Eliza Natanticu este, cu siguranță, una dintre cele mai joviale prezențe din spațiul public. Despre partea întunecată a existenței sale, însă, nu se cunoaște aproape nimic. În urmă cu câțiva ani, cântăreața de 35 de ani a trecut printr-o mare cumpănă, fiind la un pas de moarte.
Irina Dumitrescu
23 apr. 2024, 09:59
Eliza Natanticu, la un pas de moarte:

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu sunt împreună din anul 2010, iar în 2019 au devenit soț și soție. La puțin timp după ce au devenit un cuplu, Eliza a trebuit să se opereze de chist dermoid. O operație extrem de banală, dar care Elizei îi putea fi fatală. Și asta întrucât a luat o bacterie din spital, chiar în timpul intervenției chirurgicale, și a dezvoltat complicații.

Eliza Natanticu a sfidat moartea: „Cosmin îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Cântăreața a fost atunci la un pas de moarte. Medicii au făcut aproape imposibilul ca să o salveze, iar partenerul ei de viață s-a rugat neîncetat, astfel că Eliza a reușit, în cele din urmă, să sfideze moartea.

A fost un moment de cumpănă pentru mine. Noroc că l-am avut pe Comin lângă mine, care a stat la capul meu. Eu a trebuit să mă operez, aveam un chist dermoid, o operație banală. Am luat o bacterie din spital în timpul operației, am făcut temperatură, mi-a fost foarte rău, am făcut niște complicații, m-au operat încă o dată, nu știau ce să mai facă doctorii. Cosmin a stat numai la capul meu, noi eram de puțin timp împreună. A lăsat cățelul acasă, și-a lăsat treburi, spectacole, stătea noaptea și citea acatistul Sfântului Nectarie”, a spus Eliza Natanticu la Antena Star, potrivit Spynews.

Citeste si Maia Morgenstern i-a salvat viața Elizei Natanticu. Cum a ajutat-o celebra actriță: „Urma să mă taie de sus până jos”

Cosmin și Eliza nu s-au plăcut de la început

Aceasta cumpănă din viața ei a apropiat-o mult de Cosmin, artista dându-și seama că are alături de ea o comoară.

Chestia asta m-a făcut să înțeleg cât de minunat este el și ce om sensibil. Dacă el a fost în momentul acela lângă mine, deși noi eram la început de relație, pe mine mă emoționează foarte tare chestia asta, mi-a demonstrat că este omul de care eu am nevoie”, a mai spus artista.

Citeste si Eliza Natanticu vorbește despre căsnicie și problemele din viața de familie: „Noi nu suntem doi oameni normali”

Artista a dezvăluit că între ea şi Cosmin Natanticu nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, ci din contră, nu prea l-a plăcut atunci când l-a văzut. Ea a fost cea care l-a invitat la suc, iar actorul a refuzat-o pentru că se afla într-o relaţie la distanţă.

Nouă ne au făcut cunoștința niște prieteni. Ne au spus că suntem făcuți unul pentru celalalt. Eram la o sedinta foto. Nu ne-am plăcut deloc, dar prietena mea a insistat ca suntem făcuți unul pentru celălalt. Eu i-am zis: băi, Cupidon, stai liniștită. I-am scris pe facebook sa ieșim undeva, dar m-a refuzat pentru ca era intr-o relație la distanță, cu o fată din Bruxelles. La o săptămâna mi-a dat mesaj si mi-a zis dacă vreau sa ieșim la un suc pentru ca nu mai are relație.

Pentru întâlnirea cu Cosmin nu m-am aranjat deloc, ca niciodată. In general ma aranjam, mă bibileam, si eu ca orice femeie. Din prima ora pe care am petrecut-o împreuna mi am dat seama ca el este cel mai bun”, a povestit Eliza Natanticu într-un interviu mai vechi.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!