Elton John, la un pas de o mare tragedie. Artistul, blocat ore întregi în aer, din cauza unor defecțiuni la avionul său privat. Martor: „Era lovit și nu putea ateriza, a fost oribil”

Panică uriașă în zbor! Elton John a trăit o experiență îngrozitoare în avionul său privat care, afectat de o defecțiune tehnică, nu a putut ateriza.
Filip Stan
23 feb. 2022, 12:31
Elton John, la un pas de o mare tragedie. Artistul, blocat ore întregi în aer, din cauza unor defecțiuni la avionul său privat. Martor:

Avionul lui Elton John a ratat de două ori aterizarea într-o zi. Echipajele de pompieri s-au dus de urgență la aeroportul Farnborough, Hants, Marea Britanie.

Un martor prezent la fața locului a descris experiența dramatică. „Avionul era lovit și nu a putut ateriza. A fost oribil de privit”.

Avionul artistului, pe care a dat 66 de milioane de lire sterline, a părăsit aeroportul și se îndrepta spre New York. După aproximativ o oră, aeronava a suferit o defecțiune, iar pilotul s-a văzut nevoit să se întoarcă, chiar când se afla în apropiere de coasta de sud a Irlandei. S-a întors la aeroportul Farnborough și a transmis că trebuie să aterizeze de urgență.

Echipajele ambulanței și poliția au fost alertate. Pompierii din șase stații s-au deplasat la fața locului, iar pista a fost eliberată. Nici condițiile meteo nu au făcut aterizarea mai ușoară, ci din contră, a fost o furtună puternică.

„Vremea îngrozitoare și rafalele puternice au făcut aproape imposibilă aterizarea. Două încercări de aterizare au eșuat. Avionul era lovit și nu a putut să aterizeze. Avionul cobora și se afla la jumătatea pistei când a renunțat să mai încerce să lovească asfaltul. S-a ridicat înapoi în aer”, a spus un angajat de la aeroport, potrivit TheSun.

O mulțime de oameni s-au adunat când au auzit că viața lui Elton John e pusă în pericol.

„Aeronava era legănată dintr-o parte în alta de vânt. Pilotul a mai făcut o încercare curajoasă de a coborî pe timp de furtună. Dar nu a reușit și a trebuit să se îndrepte înapoi în sus. Abia la a treia încercare de aterizare, a reușit să coboare. Toți cei care priveau au fost ușurați”, a mai povestit el.

„A fost un lucru oribil de văzut și nu ai fi vrut să fii în locul lui Elton în acel avion pentru nimic. Pun pariu că a spus câteva rugăciuni de mulțumire”, a spus Thomson, tatăl a doi copii.

Elton John se îndrepta spre New York pentru a cânta la Madison Square Garden, ca parte a turneului său global Farewell Yellow Brick Road.

„Nu s-a așteptat nimeni ca avionul să aibă vreo problemă tehnică. A fost atât de grav încât am numărat cel puțin șase mașini de pompieri care au participat la intervenție, alături de echipa de incidente a aeroportului. Poliția și serviciile de ambulanță au fost și ele acolo”, a mai spus un martor.

 

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!