Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL: „Am zis să fac şi eu că n-a murit nimeni”

Ema Karter a decis să se retragă temporar din lumina reflectoarelor și să ia o pauză de la activitatea sa din industria filmelor pentru adulți, pentru a se concentra pe recuperarea după o operație estetică. Vedeta a dezvăluit că s-a internat în spital pentru a urma o intervenție chirurgicală BBL (Brazilian Butt Lift), prin care grăsimea este transferată de la alte zone ale corpului la nivelul posteriorului pentru a obține o formă și o proporție dorită.
Filip Stan
02 apr. 2024, 11:44
Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL:
Ema Karter se retrage temporar din industria filmelor pentru adulţi. Vedeta a suferit o operaţie BBL

Despre operația sa, Ema Karter a explicat că, deși nu avea kilograme în plus, a decis să facă această intervenție pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Operația a durat aproximativ trei ore și a fost un succes, iar acum vedeta se află în procesul de recuperare la spital. Cu toate că nu simte nicio durere majoră și se simte bine, va purta un corset și va avea restricții în activitățile sale fizice pentru următoarele săptămâni. Restrictiile post-operatorii includ mersul la masaj de drenaj pentru eliminarea lichidului rămas în urma operației, precum și evitarea excesului de dulciuri și sucuri pentru a preveni apariția celulitei.

„Îmi doream foarte mult să fac operație asta de BBL, adică transfer de grăsime. Mi-am făcut Vaserlipo, așa se numește, pe abdomen, coapse și puțin sub fese, pe picior, iar toată grăsimea mi-a fost transferată în fase. Astăzi a avut loc intervenția, a durat în jur de trei ore. Eu nu eram atât de grăsuță, aveam puțină grăsime, medicul inițial nu a vrut să mă opereze că a zis că nu am grăsime. M-am pus la o cură de îngrășare, am mâncat două săptămâni tot ce se putea. Am mai pus câteva kilograme și am mai avut grăsime. La posterior nu cred că o să fie o diferență foarte mare, dar am cerut să fie un rezultat natural. M-am înțeles foarte bine cu medicul, are doar rezultate pozitive și toată lumea a fost mulțumită. Mi-am dorit de mult să fac BBL, dar inițial mi-a fost teamă, auzisem că e o operație puțin mai complicată, dar după ce și-au făcut toate prietenele mele am zis să fac și eu că n-a murit nimeni”, a spus Ema Karter pentru SpyNews.

Citeşte şi: Erika Isac nu se mai ferește! Artista s-a afișat cu iubitul ținut secret. Noul partener al tinerei îi va surprinde pe internauți

Pe durata recuperării, Ema Karter va lua o pauză de aproximativ două luni din activitatea sa și va părăsi temporar industria filmelor pentru adulți. Ea a precizat că a pregătit deja conținut pentru platformele online, iar în această perioadă va merge și într-o vacanță în Japonia.

„O lună și jumătate mă retrag din industrie să zic așa, mi-am făcut content pentru platforme ca să am ce să postez. Am scene pe care trebuie să le trimit pentru că le-am filmat și sunt acolo. Mi-e imposibil să mai filmez acum că o să am vântăi, voi avea și un corset pe care o să-l port șase săptămâni și oricum e binevenită o pauză. Să filmez în fiecare săptămână, să plec mereu de acasă e obositor și poate că asta era pauza de care aveam nevoie. De când am început să fac filme e prima pauză de o lună și jumătate. Pauza se va prelungi pentru că apoi voi pleca în vacanță în Japonia două săptămâni, deci pauza se transformă în două luni”, a mai spus Ema Karter.

Citeşte şi: Eugenia Șerban, noi detalii despre dependența de droguri a fiului său: „M-am trezit că nu mai aveam nimic în casă”

În timpul recuperării, Ema Karter a fost sprijinită de familia sa și de prietenii apropiați, printre care și fostul său iubit, Yamato, cu care are o relație de prietenie. Cu toate că nu mai sunt împreună ca și cuplu, Yamato Zaharia a fost alături de ea în aceste momente dificile: „Familia mea mi-a fost alături și Yamato, a venit la mine, m-a vizitat. De dimineață când am venit i-am zis să nu vină cu mine că n-are rost, dar când m-am trezit din operație el era aici. A fost lângă mine la fiecare operație, iar cu toate că nu mai suntem împreună e prietenul care știe tot despre tine și îl ai lângă tine la orice oră”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!