Ema Uta și Alex Bodi își declară război! Vedeta îl dă în judecată pe fostul iubit pentru defăimare. Reacția omului de afaceri: „Eu zic să recunoști și să-ți asumi că altfel fac eu public tot”

După ce Alex Bodi a făcut acuzații la adresa fostei iubite, vedeta ia atitudine. Ema Uta este hotărâtă să-l dea pe Bodi în judecată pentru defăimare.
Filip Stan
28 iul. 2024, 18:30
Ema Uta și Alex Bodi își declară război! Vedeta îl dă în judecată pe fostul iubit pentru defăimare. Reacția omului de afaceri:

Ema Uta este decisă să își facă dreptate după ce fostul iubit, Alex Bodi, a vorbit urât despre ea pe rețelele de socializare. Make-up artistul a anunțat în mediul online că urmează să acționeze pe cale legală pentru defăimare. De asemenea, aceasta a mărturisit că familia ei este extrem de afectată după declarațiile făcute de Bodi.

„Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia”, a scris Ema Uta pe rețelele de socializare.

În urmă cu două zile, fostul iubit al celebrului make-up artist a făcut în mediul online un live cu declarații șocante la adresa Emei. Răpusă de furie și de supărare, femeia a decis să-și facă dreptate în instanță.

Ema Uta, hotărâtă să îl dea în judecată pe Alex Bodi

Make-up artistul este hotârât să inițieze o acțiune în justiție pentru defăimare, după ce fostul iubit a făcut declarații jignitoare la adresa ei.

„Într-un context juridic, chiar dacă numele unei persoane nu este menționat explicit, se poate considera că este vorba de denigrare sau defăimare dacă persoana în cauză poate fi identificată în detaliile oferite. În România, Codul Civil reglementează protecția onoarei și demnității persoanelor, iar defăimarea poate fi atât civilă, cât și penală în anumite situații.

Defăimarea se referă la comunicarea publică a unor informații false despre o persoană, care îi pot afecta reputația sau imaginea publică. Chiar și în lipsa numelui, dacă informațiile sau detaliile oferite sunt suficient de specifice pentru a permite identificarea persoanei publice și aceste informații sunt de natură să îi prejudicieze reputația, atunci există posiblitatea ca acțiunea să fie considerată defăimare.

Astfel, chiar dacă numele persoanei publice nu este direct menționat, dar detaliile sunt suficient de specifice și acestea duc la identificarea persoanei, iar informațiile sunt de natură denigratoare, aceasta poate fi considerată defăimare și persoana vizată poate avea dreptul să inițieze o acțiune în justiție pentru protejarea reputației”, a postat Ema pe Instagram, în secțiunea de Story.

Reacția lui Alex Bodi după aflarea veștii

După ce vedeta a anunțat că își dă fostul iubit în judecată, omul de afaceri a decis să continue seria de dezvăluiri. Acum, acesta a spus că fosta lui logodnică a avut o aventură cu un manelist căsătorit și cu copii.

Citește și: Alex Bodi o calcă în picioare pe Ema Uta: „O drogată, te-ai dus beată să te culci cu altul la hotel după 3 săptămâni”

”Am fost făcut mincinos și că încerc să denigrez. Păi… dacă prin adevăr o să denigrez o să le public atunci când ajung acasă, aia e. Încerci să minți lumea și ai o comunitate în care tu ești etalon al demnității și al moralității pentru tinerele pe care le sfătuiești, pentru tinerele pe care le îndrumi în viață. Nu știu dacă la tine la cursuri mai faci chestiile astea. La hotel și cu bețiile e vrăjeală, da? Mint eu și inventez, dar oare cu lăutarul ăsta, acum ceva timp, după o noapte de petrecere și beție când ai fugit și te-ai culcat cu el – omul cu nevastă și copil acasă – e tot o latură a demnității și moralității, e tot un sfat pe care-l dai? Eu zic să recunoști și să-ți asumi că altfel fac eu public tot”, a spus lui Alex Bodi.

Citește și: Nici bine nu a început relația, că deja vrea să îi dea papucii! Alex Bodi se gândește să își părăsească noua parteneră. ”Vreau un semn”

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Adolescent căutat în râul Siret după ce a dispărut la scăldat în județul Galați
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!