Emi de la „Noaptea Târziu”, răbufnire de milioane la Power Couple România: „Când femeia vrea să fie independentă și vrea să facă ceva și nu poate. Știi cum e: Vine prostul și rezolvă”

Nebunie mare la Power Couple! Emi de la „Noaptea Târziu” a fost la un pas să vomite în timpul probei de cuplu. Din fericire, proba a fost dusă la bun sfârșit cu foarte mare succes.
Alina Costache
14 feb. 2024, 21:56
Emi de la „Noaptea Târziu”, răbufnire de milioane la Power Couple România: „Când femeia vrea să fie independentă și vrea să facă ceva și nu poate. Știi cum e: Vine prostul și rezolvă”
Emi de la „Noaptea Târziu”, răbufnire de milioane la Power Couple România: „Când femeia vrea să fie independentă și vrea să facă ceva și nu poate. Știi cum e: Vine prostul și rezolvă”

Ieri seară, la Power Couple România – La bine și la greu, concurentele au fost supuse unei provocări psihice solicitante. Acestea și-au îndrumat partenerii, care au fost nevoiți să conducă cu ochii legați pe un traseu plin de obstacole în poligon. În final, soții Iacob au fost nominalizați pentru eliminare, iar proba decisivă are loc chiar în aceste clipe la Antena 1.

Citește și: Lucrurile o iau razna la Power Couple România! Totul e cu susul în jos pentru cuplurile de vedete! Astăzi doi dintre porumbei vor părăsi competiția din Malta

În cadrul probei de astăzi, cuplurile se întâlnesc într-o încăpere aparent familiară – bucătăria, dar cu o mică diferență: aceasta este întoarsă cu susul în jos. Această provocare aduce momente hilare în cadrul emisiunii, dar și clipe dificile pentru unele dintre concurente, care se confruntă cu situații neobișnuite și tensionate.

Cuplul care va ocupa ultimul loc în proba de astăzi va fi în pericol de eliminare, al doilea cuplu clasat urmând să părăsească competiția la finalul ediției de diseară a show-ului Power Couple România. Așadar, se anunță o nouă ediție plină de emoție, adrenalină și umor. În cadrul altei probe, cuplurile trebuie să pregătească un blat de tort, dar cu o diferență majoră: trebuie să o facă stând cu capul în jos. Astfel, schimbăm perspectiva pentru a evalua cât de bine se descurcă partenerii când sunt puși în situații neașteptate.

Prima dată Mădălina a ținut bolul în timp ce Emi a turnat făina și totul a mers conform planului. Al doilea pas, însă le-a cam dat bătăi de cap. Mădălina a spart ouăle fără grijă, dar i-a scăpat coaja unuia, iar Emi a depus un efort în a le sparge, pentru că aparent, nu este fanul acestora.

Când au trecut la zahăr, Emi și-a pierdut echilibrul și a scos niște sunete amuzante specifice celor care conduc căruța: „Hooo, Titele, trrrr! Hooo!”

Emi de la „Noaptea Târziu” a fost la un pas să verse în timpul probei, însă din fericire a reușit să se calmeze și să ducă sarcinile la bun sfârșit. Vedeta nu și-a pierdut nici simțul umorului, căci pe parcursul probei, reacțiile și onomatopeele lui au fost sursă de amuzament pentru restul concurenților care îi urmăreau.

„Când femeia vrea să fie independentă și vrea să facă ceva și nu poate. Știi cum e: Vine prostul și rezolvă”, a spus Emi.

„Când fac chestii pe care nu le am sub contrul și de care îmi este temă, nu mai înțeleg nimic. În viață și în cuplu trebuie să îți împarți sarcinile. Dacă partenerul te acceptă că nu știi să faci chestii, aia e, compensezi cu alte chestii. Eu sunt ultimul șobolan: duc gunoiu, aia e! Olteanu veritabil iese din mine. Olteanu iese când mă stresez”, a mai spus Emi.

Citește și: Cosmin Natanticu nu a mai putut să suporte și a urlat la Eliza! Cum a reușit să îl enerveze soția la Power Couple România: „TACI! Doamne ferește! Puii mei! Dau în față sau în sapte?”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!