Emilia Ghinescu nu și-a mai văzut nepotul de mai bine de 10 ani. Mama Elodiei este disperată: „Noi l-am crescut”

Părinții Elodiei nu și-au pierdut doat fiica, ci și nepotul, pe care nu l-au mai văzut de mai bine de 10 ani. Emilia Ghinescu e depășită de situație și nu știe ce să mai facă.
Alina Costache
22 sept. 2024, 10:13
Emilia Ghinescu nu și-a mai văzut nepotul de mai bine de 10 ani. Mama Elodiei este disperată: „Noi l-am crescut”
Emilia Ghinescu nu și-a mai văzut nepotul de peste 10 ani

După moartea Elodiei Ghinescu, părinții săi au încercat să-și aline durerea având grijă de fiul acesteia. Familia lui Cristian Cioacă, însă, a făcut tot posibilul să rupă orice legătură dintre bunici și nepotul lor, Patrick. Ani la rând, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a depus eforturi pentru a fi prezentă în viața băiatului, dar familia fostului ginere s-a opus vehement.

Mama Elodiei a dezvăluit că ultima dată când l-a văzut pe Patrick, acesta avea în jur de 9 ani. Ea și soțul ei s-au dus la școala la care învăța nepotul lor, chiar de ziua lui, ca să îi ducă un cadou. Mare le-a fost mirarea când și-au dat seama că băiețelul nu știa că e ziua lui. Situația a degenerat în momentul în care sora lui Cristian Cioacă nu a vrut să îl lase pe nepot să vorbească cu bunicii lui.

„Când ne-am dus la școală la el, era ziua lui și el nici nu știa. I-am spus ”Este ziua ta, mămicuță!”. Noi doream să îi ducem tot felul de lucruri, de bunătăți. Drăguțul de el, ce s-a bucurat! A venit, însă, sora lui Cioacă, pentru că a sunat-o careva de acolo, și a făcut circ. Copilul plângea de credeam că moare. Voia să vină cu noi, dar aia îl strângea de mână. Nu l-am mai deranjat apoi, ca să nu-l mai aud plângând”, a dezvăluit Emilia Ghinescu, pentru Cancan.ro.

Citește și: Dan Diaconescu, aflat încă sub interdicția de a mai apărea pe micile ecrane, anunță relansarea OTV-ului: „Cred că ar fi timpul să vă spun despre cazul Elodia”

După această experiență nefericită, care i-a întristat enorm pe părinții Elodiei, aceștia au mai încercat să-și vadă nepotul, dar în zadar.

„Am zis să ne ducem și noi o dată să îl luăm acasă, nu mai știu când exact. Când să plecăm, ne-a spus să nu ne ducem și nu ne-am mai dus. N-am vrut nici să îl mai suparăm pe copil, să plângă”, a mai spus femeia.

Emilia Ghinescu spune că mai știe câte ceva despre nepotul său doar din auzite. Băiatul și-a schimbat numele de familie. Mama Elodiei crede că acesta ar fi fost adoptat de sora lui Cristian Cioacă.

„Ea l-a ținut pentru că nu a făcut copii și o fi zis ”Hai să punem mâna pe copilul asta!”. Patrick are 20 de ani, stă la Pitești și acum îl cheamă Ene, ca pe sora lui Cioacă. L-o fi înfiat”, a mai spus femeia.

După ani de încercări, bunicii lui Patrick au obosit să îl mai caute, dar au sperat că le va da el un semn.

„Acum este rândul lui, noi am umblat după el peste tot, că doar noi l-am crescut aici. L-au zăpăcit, l-au îndoctrinat cu tot felul de prostii, ei nu au putut să îi spună decât lucruri negative atât despre mama lui, cât și despre noi”, a adăugat femeia.

Citește și: Cu cine se distra logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii cât timp el era plecat în Thailanda. Detaliul care a dat-o de gol pe Armina

Mama Elodiei a fost sfâșiată de durere când a aflat că nepotul ei a trecut prin Brașov și nu a căutat-o. Tânărul ar fi mers alături de tatăl său în orașul natal al Elodiei pentru niște acte legate de vânzarea biroului care i-a aparținut avocatei.

„În urmă cu câteva luni, i-au vândut biroul de avocatură. Era, de fapt, o garsonieră mare, exact cum intrai în curtea Tribunalului Brașov. Au luat pe ea cam 30.000 de euro și a fost cumpărată de două avocate. Apartamentul mare de patru camere, unde locuiau, l-a luat banca, pentru că nu a plătit el niște rate. Mai aveau un apartament de două camere, tot în Brașov, și l-a vândut și pe ăla. A vândut tot, a luat bani din toate părțile, de unde a putut. Toate au fost cumpărate de ea, el din ce să le cumpere, din salariu? Avea 3.000 de lei salariu”, a mai spus Emilia Ghinescu.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore