„Avea nişte fotografii pe birou, fotografii artistice pe care el le făcea pentru calendare, pentru afişe. Acele fotografii au fost scoase cu 2-3 zile înainte şi înşirate pe birou. N-am apucat să-l întreb ce are de gând să facă cu ele. Una din acele fotografii a fost pusă la cruce. Casa este foarte pustie, iar noi îl aşteptăm să vină„, a declarat Doina Tudor la un post de televiziune.
Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare, iar slujba a fost oficiată de un sobor de 16 preoti, printre care și naşul său de cununie. A fost o ceremonie specială, cu recitări de poezii şi discursuri.
Sute de oameni s-au adunat la biserica unde a fost depus tribunul. Lăcaşul de cult a fost încărcat cu coroane de flori. Cortegiul funerar a plecat în jurul orei 10.00 spre cimitirul Ghencea, acolo unde Vadim a fost înmormântat cu onoruri militare, în prezenţa a 16 preoţi.
Incidentele nu au lipsit de la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Vadim nu încăpea în cavou, astfel că a fost nevoie de spargerea pereţilor pentru a se lărgi marginile.
„E de vină oarecum mama, pentru că ne-a făcut mai mari. Corneliu a fost un om foarte mare, înalt şi voinic şi n-am putut să luăm un coşciug normal, l-am luat pe cel mai mare. Am fost asiguraţi că l-au măsurat. Şi groparii de 3 ori au măsurat distanţele şi au zis că intră perfect. Măsurarea nu a fost prea bună, a fost nevoie să dea o bordură la o parte”, a spus Marcu Tudor, fratele lui Vadim Tudor.
Mai mult, în timpul slujbei de înmormântare un bărbat a leşinat.