Enoriașa care l-a acuzat pe preotul Visarion Alexa de hărțuire revine cu noi acuzații: „Mă jignește și mă amenință de dimineață până seara”

Cătălina Ț, enoriașa care l-a acuzat pe preotul Visarion Alexa de hărțuire, vine cu noi acuzații, după ce, recent, i-a fost spart contul de Facebook. Într-o postare pe Facebook, femeia se plânge de faptul că duhovnicul continuă să o amenințe "de dimineață până seara".
Mircea Filipescu
08 sept. 2023, 21:30
Enoriașa care l-a acuzat pe preotul Visarion Alexa de hărțuire revine cu noi acuzații:

Visarion Alexa nu pare să-și redobândească liniștea prea curând. Cătălina Ț susține că persoane necunoscute i-ar fi accesat ilegal contul de Facebook și ar fi trimis mai multor persoane din lista de prieteni un fișier video, cu titlul „Tu ești în videoclip”. Femeia nu ratează ocazia de a-i aduce noi acuzații părintelui Alexa, susținând că acesta continuă să o jignească și să o amenințe, lucru care o împiedică să se întoarcă la locul de muncă, Librăria Sophia.

Toți cei care ați primit astăzi mesajul Tu ești în videoclip de la mine să știți că eu nu am trimis absolut niciun mesaj. Facebook m-a anunțat că cineva s-a conectat la contul meu… Tot ce am postat aici despre părintele Visarion Alexa este ADEVĂRAT și eu pun în continuare etichete la reclamație în speranța că mai sunt oameni cu frică de Dumnezeu și cineva îl va opri să nu mă mai jignească și amenințe de dimineață până seara și să mă pot întoarce la Librăria Sophia”, a declarat femeia pe Facebook.

Citeste si EXCLUSIV Dovada că soția l-a iertat pe Visarion Alexa. Unde a dispărut preotul, după scandalul în care a fost implicat anul trecut: „Cel mai iubit dintre pământeni în veșnicie alături de mine!”

Visarion Alexa este sub control judiciar și are interzis în biserică, după ce mai multe enoriașe au reclamat că ar fi fost abuzate sexual de acesta. Preotul a recunoscut totul, atât la Parchet, cât și în fața șefilor de la Patriarhie. Din mesajele publicate de victimele preotului rezultă că acesta era fascinat nu doar de femeile mature, ci și de tinerele pe care le știa încă de când erau copile și care au crescut sub ochii săi.

Citeste si Una dintre femeile care l-au reclamat pe Visarion Alexa rupe tăcerea: De cel puțin 30 de ori am fost pipăite. Părintelui îi plăceau sânii în formă de pară

Te știu de când erai mică. Sunt ca plastelina în mâinile tale. Zile întregi mă gândesc la tine. Nu vreau să te tulbur, dar tare mult aș vrea să te văd. (…) Iertare, te iubesc, nu ar trebui, știu, dar mi-e tare dor de tine”, i-ar fi scris Visarion Alexa enoriașei sale.

 

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Armată obligatorie pentru femei. Decizia pune țara pe jar
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Joe Biden va susține un interviu crucial cu George Stephanopoulos de la ABC News în campania pentru al doilea mandat
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!