Erika Eleniak vine în România la Superkombat World Grand Prix

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută mai ales pentru serialul Baywatch, va sosi pe 24 iulie în România şi va promova gala Superkombat World Grand Prix programată pe 2 august pe Litoral.
Romania TV
18 iul. 2014, 16:43
Erika Eleniak vine în România la Superkombat World Grand Prix

Erika Eleniak va sosi în România pentru a lua parte, în calitate de invitat special, la Celebrity Party, găzduit de clubul Le Gaga din Mamaia. De asemenea, actriţa va promova gala Superkombat World Grand Prix, programată pe 2 august pe Litoral, evenimentul cu duelul principal dintre Cătălin Moroşanu şi grecul Giannis Stoforidis urmând să fie transmis în direct în 90 de ţări de pe 5 continente.

Americanca va vizita în premieră ţara noastră şi în cele patru zile pe care le va petrece în România şi-a propus să cunoască tradiţiile autohtone. Vedeta va ateriza joi 24 iulie pe aeroportul Otopeni, unde va fi preluată de o echipă de securitate de la SWAT Force, şi nu va oferi nicio declaraţie.

Ulterior, Eleniak va lua prânzul la Cocoşu Roşu, cel mai cunoscut restaurant bio din Capitală, bucătarii pregătindu-i deja un meniu special cu preparate româneşti.

„A fost una dintre solicitările ei speciale, să cunoască bucătăria noastră. De asemenea, şi-a dorit ca programul să fie unul strict, astfel că în afara evenimentelor pe care le anunţăm oficial, nu va avea alte apariţii publice şi nici nu va face declaraţii”, au precizat Oana Irimia şi Flavia Covaciu, reprezentantele Luxury Events, compania care o aduce pe vedetă în România.

Actriţa îşi va petrece prima noapte în România la hotelul Premier Palace, iar vineri 25 iulie, de la ora 11,00, va susţine o conferinţă de presă, la magazinul Korakor de pe Calea Victoriei, cu ocazia lansării unui brand de îmbrăcăminte.

Erika Eleniak va pleca imediat după conferinţă spre Mamaia pentru Celebrity Party de pe plaja Le Gaga, programată să înceapă la ora 18,30. Actriţa, care va purta o ţinută semnată de Andreea Dogaru, va juriza un concurs de miss alături de medicul Kasem, promotorul Eduard Irimia, Cătălin Botezatu, Dana Săvuică şi Marian Dumitru. Fetele de la Miss Baywatch vor purta celebrele costume roşii din serial, iar toate câştigătoarele vor fi selectate ca fete de ring pentru gala Superkombat World Grand Prix, care va avea loc pe 2 august pe litoral.

Ultima apariţie publică din sejurul celebrităţii de la Hollywood în România va avea loc sâmbătă 26 iulie la restaurantul Fattoria din Mamaia, unde va fi prezentă pentru un dinner show şi o sesiune de poze şi autografe, singura de altfel programată în acele zile.

„Scopul acestor două evenimente este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea. Este un concept pe care îl lansăm în premieră în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la fiecare două luni în ţara noastră”, au afirmat reprezentantele Luxury Events, partener al Superkombat la toate evenimentele transmise în direct de Eurosport.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Municipiul din România în care se deschide o fabrică unică în lume. UE a aprobat o investiție de circa 100 de milioane de euro
Capital.ro
Decizie pentru toți românii care au BULETIN. Au la dispoziție doar 15 zile
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
DATA LA CARE INTRĂ PENSIILE. S-a aflat acum!
Adevarul
Dacă lui Putin nu-i convine situația din Kursk, atunci „să plece naibii din Ucraina”, spune Casa Albă
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Codul Muncii. Drepturile salariaților care lucrează 12 ore pe zi
Ego.ro
Din cauza soacrei mele,mi-am luat copilul și am plecat. M-a umilit și...
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Câți ani va petrece în arest Constantin Popescu
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Guvernul a dat termen pentru români. Aveți timp 5 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
România se pregătește de RĂZBOI? Mișcare strategică CIUDATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...