Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

Erika Isac, interpreta piesei "Macarena", care e cea mai ascultată piesă din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii cu părinți ei și cum a fost experiența X Factor.
Filip Stan
22 feb. 2024, 08:22
Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei.

Erika Isac a devenit cunoscută datorită show-urilor tv la care a participat, X Factor, The Four, One True Singer. După ce a lansat piesa „Macarena”, în urmă cu câteva zile, a ajuns la urechile și mai multor români. Melodia artistei e pe locul unu în trending pe Youtube, reușind să strângă până acum aproape trei milioane de vizualizări.

Atunci când a participat la X Factor avea 15 ani. Jurații i-au remarcat talentul din primul moment și au lăudat-o cu fiecare ocazie. Cântăreața a fost îndrumată de Ștefan Bănică Jr. și a ajuns până în semifinale. Cu toate că a ajuns să fie simpatizată de mulți după experiența concursului muzical, și-a atras și mulți hateri, lucru care a demoralizat-o complet, a dezvăluit ea.

Citește și Cine e Erika Isac, artista care a urcat pe locul 1 în trending pe YouTube cu o piesă manifest pentru sexul feminin VIDEO

„La momentul respectiv, când am participat la X Factor, mi-am luat atât de mult hate, lucru care m-a pus la pământ. Am stabilit cu părinții mei ca până la 18 ani să nu mai fac nicio mișcare”, a zis Erika Isac.

Întrebată de ce și-a luat hate, Erika Isac a dezvăluit la Paginademedia: „Pentru că unii de peste 30 de ani numeau un copil de 15 ani curvă doar pentru că eram îmbrăcată în pantaloni scurți. O spuneau peste tot. La acel moment, doar părinții se ocupau de mine și mai era și profesoara mea de canto care mai îmi dădea sfaturi”.

Erika Isac a dezvăluit ce meserii au părinții ei

Erika Isac are multe calități de la părinții săi, dar nu moștenește și calitățile vocale de la ei pentru că lucrează în cu totul alte domenii.

„Nu mi s-a întâmplat nimic după X Factor. Oamenii au falsa impresie că dacă apari la televizor o dată, cineva te poate observa. Unii cred că așa poate apărea o șansă Doamne iartă-mă știe de unde. Dar de fapt nu este așa… Părinții mei nu fac parte din industria media, muzicală, divertisment etc. Fac parte din cu totul alte domenii. Tatăl meu este militar și IT-ist și mai nou ceva profesor universitar, este inginer la bază, iar mama este economistă. N-au nicio treabă cu partea de media.

Din păcate, după X Factor, n-au știut ce să facă cu mine. A fost o încercare… Mi-au căutat un manager, dar nu a fost o colaborare prea reușită. Au încercat, pe cât au putut, să-mi ofere o șansă de orice fel, dar atunci când nu ai numerele de telefon necesare sau sfaturile potrivite… din păcate, nu se întâmplă nimic”, a mai povestit Erika.

Citește și Marian Godină, linşat după ce şi-a demonstrat talentul literar-artistic pe piesa „Macarena”, a Erikăi Isac

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Statul află TOTUL despre tine. Apare al doilea CNP. Cine e obligat legal să îl dețină
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Averea ascunsă a Regelui Charles. Cât de bogat este monarhul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ungurii aduc marea victorie pentru România. Sprijin nesperat din Ungaria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Remarca șocantă a lui Donald Trump despre strănepotul său cu dizabilități dezvăluită în noua carte a nepotului său
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!