Erika Isac, făcută praf de Sişu: „Calmați-vă, că abia leagă două cuvinte…Ne vedem în tranşee”

Tudor Sișu, membru al trupe ”La Familia”, a împărtășit cu internauții opinia lui legată de piesa Macarena.
Filip Stan
11 mart. 2024, 10:50
Erika Isac, făcută praf de Sişu:

Cântăreața de trap Erika Isac, care a făcut furori cu noua sa piesă, ”Macarena”, a fost criticată dur de un coleg de breaslă, cântărețul Tudor Șișu, membru al trupei ”La Familia”, care promite că va veni cu replica în curând.

Piesa ”Macarena”, inspirată după celebrul hit al anilor 90 și care condamnă violența împotriva femeilor, a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, însă a provocat și numeroase critici, așa cum e opinia împărtășită pe Facebook de Tudor Șișu.

Erika Isac, după nebunia din jurul piesei „Macarena”, vorbește, în premieră, despre intrarea în politică. De 8 martie, lansează „Femei în Parlament” 

”Am înțeles chestiunea cu Macarenea și e ok…acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniștiți-vă că abia leagă două cuvinte, aaaa și să nu uit, o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor….ne vedem în tranșee.

Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, a scris artistul pe facebook.

”Când eram eu puștoaică, toate eram îmbracate la fel. Aveam 2 bluze și pe alea le purtam…. Locuiam în „pădurice”, bloc cu 4 etaje, numai securiști. Acolo se întâmplau toate cele (fumat, băut, apoi altele). Îmi era frică iarna, noaptea când veneam de la școală. Eram îmbracată până -n gât…și tot am fost amenințată cu cuțitul de un nebun….

Înainte se întâmplau multe… Tata pleca cu sare-n buzunar s-o ia pe mama de la metrou, de la schimbul 3… Acum, cu tehnologia asta, nici să urlii la copil pe stradă nu poți, că apari la știri. Altă chestie, în mall, gagica de nici 18 ani, în sutien negru și cu geacă pe deasupra. M-au întrebat copiii de ce n-are bluză? Ce răspuns să le fi dat? „Macarena””, a completat cineva la comentarii, conform aceleiași surse.

Gheboasă, prima reacție după ce Erika Isac a lansat controversata piesă „Macarena”: „E capabilă să închidă gura multor bărbaţi”

Mai multe persoane publice și-au exprimat părerile în privința versurilor cântate de tânăra artistă Erika, iar printre acestea se află și Gheboasă.

Erika Isac a împărțit internetul în două după ce a lansat piesa „Macarena”.  ​Gabriel Gavriș, cunoscut de mulți sub numele de Gheboasă, a reacționat atât la versurile cântate de Erika Isac, cât și la videoclipul piesei sale. Artistul, care s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, anul trecut, după ce a încurajat mii de tineri, mulți minori, să fredoneze versurile unei piese cu cuvinte obscene, a vorbit despre controversata melodie „Macarena”.

Rapperul s-a declarat încântat de ceea ce a reușit Erika Isac să facă în doar câteva zile și spune despre ea că este „capabilă să închidă gura multor bărbați”.

„Mi se pare că Erika e mai mult decât un personaj care a prins la public. O văd ca pe o femeie foarte puternică, în vogă deja, și asta într-un timp scurt, capabilă să închidă gura multor bărbați, dar și a femeilor care gândesc altfel!

Nu e vorba despre faptul că Erika e o femeie atunci când vorbește despre o treabă sau alta. Mesajul ei e unul al unui artist care s-a lovit în viața ei de mai multe probleme și pe care acum le spune într-un anume fel celor de vârsta ei.

Nu contează că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați, cum am văzut că au tăbărât mai mulți pe ea ca s-o facă de rușine, chipurile! Tot ce contează e muzica ei și faptul că a reușit să transmită ce și-a dorit, nu că a fost cu unul sau cu mai mulți bărbați!”, a declarat Gheboasă pentru canal33.ro.

Cine sunt părinții artistei Erika Isac, tânăra care a devenit virală cu piesa controversată ”Macarena”. Cu ce se ocupă cei doi. ”N-au nicio treabă”

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! ”Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea. Erika, idolul feministelor, a făcut frumos duet cu Gheboasă fără probleme”

Andrei Caramitru intervine în scandalul iscat de controversata piesă ”Macarena”! Critica analistului politic a pornit de la controversata piesă ”Macarena” inspirată după un celebru hit al anilor 90 care condamnă violența împotriva femeilor.

Citește și Andrei Caramitru spune că României i se trage frâna de mână la intrarea în Schengen: „Austria și Ungaria sunt disperate să blocheze asta”

Deși piesa Erikăi a strâns în doar câteva zile peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, aceasta a atras numeroase critici din partea mai multor vedete.

Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, a criticat-o printr-o postare pe pagina sa de Facebook pe autoarea acestei piese, dar și pe fanele sale care susțin că sunt feministe.

Se pare că analistul politic a fost deranjat de faptul că Erika Isac deși a promovat în online o melodie care condamnă violența împotriva femeilor, a cântat în nenumărate rânduri pe aceeași scenă, în duet cu Gheboasă, cel care a promovat în nenumărate rânduri fix opusul.

”Țineți minte pe Gheboasă? Cel mai misogin cântător de trap – de a ieșit scandal cu el vara trecută?Ei bine – Erika, idolul feministelor, a făcut frumos duet cu Gheboasă fără probleme la nu știu ce festival. Au cântat frumi împreună.Apropo de toate feministele care o văd ca mare idol, reprezentanta lor, vârful de lance. Sunteți atât de ușor de manipulat ca mă doare mintea”, a scris Andrei  Caramitru care a postat și videoclipul în care Erika Isac apare pe scenă alături de Gheboasă.

De asemenea, Marian Godină se arată contrariat de faptul că o mulţime de femei mature validează piesa Erikăi Isak şi mesajele acesteia, prin distribuiri şi aprecieri pe platformele de socializare, considerând că acestea nu sunt adecvate unor persoane în toată firea.

„Ritmul e fain, refrenul la fel, mi-a plăcut și mie. Dar versurile sunt cele care au intrigat și au făcut atâta lume să își dea cu părerea, implicit pe mine. Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile, iar din câte am observat, din păcate sunt foarte multe în postura asta.
Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea”, scrie el pe Facebook.

El face referire și la o altă melodie a Erikăi Isac, intitulată „Tupeista”. „Cu toate astea, o altă piesă, dintre ale aceleiași artiste, are niște versuri care spun așa: „A făcut mama o tupeistă, cui nu-i place să mă pupe la …” Desigur că se referă la vagin, nu la pistă sau alt cuvânt care rimează cu tupeistă.

Atunci, când tu, ca femeie matură, bălești la o melodie ca asta și o validezi în spațiul public, că vai Doamne, ce mesaj puternic, oare de ce ne-am mai mira dacă am auzi o fată de 15 ani strigând în stația de autobuz, cât o ține gura, către un coleg, un băiat, să o pupe în pi.s*ă? Păi e fata tupeistă, are mesaje puternice, nu?”, susține Godină.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Anunț important pentru toți românii care reciclează ambalaje SGR. Este obligatoriu începând cu luna iulie
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Teo Trandafir, topită după Valeriu Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu a aflat de la televizor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor
Capital.ro
România a depășit Ungaria. Umilință supremă pentru unguri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Jens Stoltenberg: Viktor Orban nu reprezintă NATO la Moscova, ci propria țară
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!