Coşmarul unui bărbat care a vrut să-şi „repare” nasul. „Este mai rău decât dacă aş fi murit!”

Vishal Thakkar nu mai respiră pe nas, ci printr-un tub subţire. Bărbatul este victima a nu mai puţin de 22 de intervenţii chirurgicale care l-au desfigurat. Autorul dezastrului este un chirurg din Oklahoma, care este şi preşedintele Comitetului American de Chirurgie Cosmetică.
Sânziana Stancu
07 iun. 2013, 17:27
Coşmarul unui bărbat care a vrut să-şi

Vishal Thakkar, un bărbat din New York care se hotărâse să îşi facă operaţie estetică la nas, în 2006, după ce divorţase de soţia lui, a apelat la un respectabil specialist în chirurgie plastică, Angelo Cuzalina, din Tulsa, Oklahoma, pentru o rinoplastie. După 5 ani şi vreo 30 de operaţii estetice, bărbatul a rămas fără nas.

După prima operaţie, Vishal a început să aibă tulburări de respiraţie şi nu mai putea dormi noaptea. A mers la medicul care-l operase şi i-a spus ce i se întâmplă. Cuzalina i-a făcut încă opt operaţii într-un singur an, între 2006 şi 2007.

În 2011 a avut iarăşi probleme şi s-a întrors la acelaşi medic. Cuzalina i-a făcut operaţie după operaţie – aproximativ 30 – iar în final, când bărbatul era inconştient, sub anestezie, i-a tăiat pur si simplu nasul. „Mi-a spus după aceea că făcusem infecţie şi că a fost nevoit să îmi taie nasul”, a povestit Vishal postului de televiziune Fox 23, dezvăluie NY Daily News.

Vishal a mai povestit postului de telviziune american că medicul îi prelevase şi cartilagiu din ureche, pretinzând că îi trebuie pentru reconstituirea nasului, deşi bărbatul îi spusese să nu se atingă de urechile lui.

Bărbatul a început să devină bănuitor, mai ales după ce Cuzalina îi tăiase nasul şi avusese cu el altercaţia cu prelevarea cartilagiilor. Medicul îi trimisese atunci o scrisoare informându-l că nu mai vrea să lucreze cu el. În acea scrisoare, medicul îi insulta, spunându-i că este un pacient „instabil din punct de vedere medical” şi că „îi  agresează, hărţuieşte şi îi ameninţă şi pe el, şi întregul său personal medical”, a mai povestit bărbatul  pocit de chirurgul estetician.

În plus, Cuzalina îi prescrisese multe medicamente puternice, „suficiente pentru a ucide un om”, între care Ambien, Loratab, Valilum şi Oxycodone, a mai povestit Vishal. De asemenea, i-a făcut atât de multe injecţii, încât i-a îmbolnăvit ficatul.

 Vishal a început să se îndoiască de profesionalismul lui Cuzalina. Dar era prea târziu. „Cred că aşa o să rămân toată viaţa. E mai rău decât dacă aş fi murit”, a spus Vishal cu lactrimi în ochi. El caută totuşi un chirurg care să îi reconstituie nasul şi să îi redea „faţa umană”.

Bărbatul este nevoit deocamdată să poarte o mască facială ca să îşi ascundă tubul subţire pus în locul nasului, prin care respiră.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!