Esteticianul reţinut pentru operaţii „la negru” de mărire a sânilor, cercetat în stare de libertate

Medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser va fi cercetat în libertate pentru evaziune fiscală, după ce Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a respins, marţi, recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucureşti (TB) din 13 noiembrie.
Romania TV
20 nov. 2012, 16:48
Esteticianul reţinut pentru operaţii

TB a hotărât, în 13 noiembrie, cercetarea în libertate a medicului, respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă. Recursul s-a judecat marţi, la CAB, care a menţinut decizia anterioară a instanţei.

Hotărârea CAB este definitivă.

Medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser a fost reţinut pentru evaziune fiscală, fiind bănuit de anchetatori că ar fi provocat statului român un prejudiciu care depăşeşte 100.000 de euro, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Acuzat că ar fi făcut aproximativ 140 de operaţii pentru mărirea sânilor, pe care nu le-a trecut în contabilitate, medicul de origine palestiniană Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser a fost dus, marţi seară, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, unde procurorii au cerut arestarea preventivă a acestuia.

În acelaşi timp, surse apropiate anchetei au afirmat că prejudiciul provocat de chirurgul estetician a fost estimat, neoficial, la aproximativ 100.000 de euro, însă paguba va fi stabilită doar după efectuarea unei expertize contabile.

Potrivit surselor citate, autorităţile au primit informaţii referitoare la faptul că medicul estetician Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser nu oferea chitanţă pacientelor sale.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că, în 2011 şi 2012, medicul a operat, într-o sală închiriată la un centru medical, aproximativ 140 de femei, cărora le-a mărit sânii, printre acestea fiind şi cunoscutele fotomodele Laurette Atindehou şi Mădălina Pamfile.

„În complicitate cu un contabil, Kasem nu a trecut în evidenţele contabile în jur de 140 de intervenţii chirurgicale. Din informaţiile noastre, doctorul percepea pentru o intervenţie între 4.500 şi 7.500 de euro, în funcţie de situaţia materială a clientei. Prejudiciul nu s-a putut stabili încă. Urmează să se efectueze, în acest sens, o expertiză contabilă”, au precizat sursele citate.

Totodată, în timpul cercetărilor, anchetatorii au descoperit mai multe cazuri în care pacientele au fost „mutilate” de medicul Kasem, au mai arătat sursele citate.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor, cu sprijinul jandarmilor, au făcut luni patru percheziţii domiciliare, dintre care două au vizat locuinţele doctorului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser Kasem şi ale contabilului său.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cartierul rău famat din București care a fost șters de pe fața pământului de comuniști. Multă lume trece acum prin acea zonă fără să aibă habar ce se petrecea acolo pe vremuri
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cocktailuri cu un conținut scăzut de carbohidrați. Sunt perfecte pentru zilele caniculare, fără a-ți sabota dieta
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Accident grav în județul Constanța: Pasager încarcerat după coliziunea cu un TIR în Dorobanțu
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!