EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Euro 2016 va începe, vineri, cu meciul ROMÂNIA - FRANŢA, şi se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie. Românii pot vedea LIVE VIDEO cele 51 de meciuri la DOLCE SPORT. De asemenea, PRO TV transmite LIVE VIDEO 23 de meciuri de la EURO 2016. meciurile de la EURO 2016 mai pot vi văzute LIVE VIDEO şi ONLINE.
Filip Stan
08 iun. 2016, 11:56
EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Meciurile de la EURO 2016 (10 iunie și 10 iulie) se vor desfășura pe zece stadioane. Meciul de deschidere și finala Campionatului European se vor juca pe Stade de France (Saint-Denis). Semifinalele se vor juca la Marsilia și Lyon, stadionul Velodrome găzduind și unul dintre cele patru sferturi de finală alături de arenele din Bordeaux, Lille și Saint-Denis. Ca număr de meciuri, la Lens, Nice, Saint-Etienne și Toulouse se vor disputa câte patru, la Bordeaux și Paris (Parc des Princes) câte cinci, la Lille, Lyon și Marsilia câte șase, în timp ce pe Stade de France se vor juca șapte meciuri ale turneului final.

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Costi Mocanu, Felix Drăghici, Mihai Mironică și Ion Alexandru vor asigura comentariul meciurilor de la Euro 2016 la Pro TV, post care va transmite alături de Dolce Sport meciurile de la Euro 2016. „PRO TV va fi în Franța, la fața locului, în inima acestui fenomen fotbalistic uriaș, pentru a transmite telespectatorilor bucuria, emoția și restul trăirilor frumoase ale fotbalului european. Bucurați-vă de fotbal!”, a declarat Costi Mocanu.

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Dolce Sport va avea o echipă completă în Franța, locul de desfășurare al EURO 2016, dar şi mulţi realizatori în Bucureşti pentru a acoperi cele 51 de partide ale Europeanului. Vlad Enachescu și Emil Grădinescu vor comenta împreună la meciurile României, de pe 10, 15 şi 19 iunie, și din faza sferturilor de finală. Celelalte meciuri din grupe și din optimi vor fi comentate de câte o personă, alături de cei deja amintiţi se mai află Bogdan Cosmescu, Cosmin Băleanu şi Costin Cavași. Sferturile, semifinalele și finala vor fi comentate în tandem.

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Singura televiziune care are drepturile integrale de transmisie LIVE VIDEO în România pentru EURO 2016 este DOLCE SPORT. În schimb, 23 de meciuri de la EURO 2016 vor fi transmise LIVE VIDEO şi de PRO TV. PRO TV va transmite LIVE VIDEO meciurile României, cel mai bun meci al zilei din faza grupelor şi a optimilor, toate meciurile din sferturile de finală, semifinalele şi finala.

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Pentru cei ce nu sunt abonaţi la Telekom există şi posibilitatea vizualizării meciurilor LIVE VIDEO pe calculator, tableta sau smartphone. DOLCE SPORT este transmis şi online, contracost, pe telekomtv.ro. În cazul celor ce nu au abonament de telefonie / internet la Telekom, un abonament pe o lună costă 15 lei, în timp ce preţul scade la 6 lei pentru cei ce au abonamente de telefonie / internet.

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Programul complet al meciurilor şi al transmisiilor TV. Când joacă România

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Este prima ediţie din istorie în care la EURO vor fi prezente 24 de echipe, iar în fazele eliminatorii se vor califica, pe lângă primele două clasate din fiecare grupa, şi cele mai bune patru locuri trei.

EURO 2016. Unde vezi LIVE VIDEO la TV şi ONLINE meciurile de la EURO 2016. Toate meciurile de la EURO 2016 vor fi transmise LIVE VIDEO ONLINE pe RomaniaTV.net.

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov