(P) Euro Grup Clean Products relansează STELA în România după 100 de ani

Euro Grup Clean Products relansează brandul 100% românesc al produselor de curăţenie STELA, dupa 100 de ani, dezvoltând gama de produse pe piaţa zonei en-gros din România.
Romania TV
11 mart. 2015, 14:44
(P) Euro Grup Clean Products relansează STELA în România după 100 de ani

STELA a fost fondată la sfârşitul secolului al XIX-lea de către Iulius Hoffmaier, principalul obiect de activitate fiind producţia de săpun. După cel de-al doilea război mondial, în 1948 , firma a fost naţionalizată. Redeschisă ca fabrică retehnologizată în anul 1975, devine principalul producător de săpun şi prima fabrică cu vapor din România. La inceputul anilor 90, fabrica a fost privatizată iar din anul 2003 trendul de dezvoltare economică va determina schimbarea activităţii.

Euro Grup Clean Products preia marca STELA şi echipa de chimişti formată de generaţii în fosta fabrică STELA, precum şi “reţetele de succes” ale produsului. În numai 1 an, au reuşit să construiască o nouă fabrică care să pună în valoare experienţa cumulată de peste 100 de ani, printr-o nouă gamă de produse.

“Brandul naţional STELA este un proiect de suflet pe care l-am preluat şi îmbunătăţit considerabil, dorind să ducem mai departe adevăratele valori autentice ale României. Am investit în construirea unei fabrici ultra-moderne, dotări performante şi echipamente de lucru de ultimă generaţie pentru extinderea şi inovarea produselor marca Stela, reuşind să pregătim o gamă variată de detergenţi profesionali destinaţi zonei en-gros (detergent lichid de vase, detergent de pardoseli, balsam şi înălbitor pentru rufe, săpun lichid de mâini, detartranţi şi mulţi alţi detergenţi specifici), pe care am lansat-o pe piaţă. STELA by Euro Grup Clean Products va fi propagată la nivel naţional şi perspectivele extinderii pe piaţa externă sunt principalele obiective pe care le-am targetat anul acesta”, a declarat Marius Pordea, Director General EGCP.

Compania Euro Grup Clean Products a fost înfiinţată la începutul anului 2010, cu scopul de a oferi sectorului cleaning de pe piaţa din România, nu doar o gamă vastă de produse specifice,  dar totodată  soluţii şi servicii eficiente în acest domeniu. Având o ascensiune continuă în toţi aceşti ani, Euro Grup Clean Products a ajuns unul dintre cei mai importanţi integratori de servicii în acest sector pe piaţa de profil din România, reuşind să dezvolte un portofoliu important de clienţi din toate domeniile de activitate ( industrie, învăţământ, sănătate, turism, etc).

Portofoliul de produse cuprinde o gamă vastă de detergenţi profesionali biodegradabili (producţie proprie conform normelor în vigoare impuse de UE), produse hoteliere, accesorii pentru curăţenie, articole de menaj, consumabile saci şi hârtie, dispensere hârtie şi săpun, etc). Compania a dezvoltat colaborări însemnate atât cu producători de renume din Italia, Spania, Danemarca, Polonia, etc, dar şi cu importanţi producători autohtoni.  

Ca şi importator exclusiv, Euro Grup Clean Products a reuşit să introducă cu succes pe piaţa din România, echipamente profesionale de curăţenie şi aspiratoare profesionale  de la COMAC-TMB ,  aparate profesionale de spălat cu presiune de la  COMET (gama MERCURY ) şi aparate profesionale de spălat scări rulante de la DUPLEX , toţi producători italieni, de talie internaţională.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore