Eurodeputat PSD: „Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîţu fuge de presă şi de demisie”

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a atras atenţia că Italia a primis un avans din fondurile din PNRR, în timp ce USR şi PNL se ceartă, iar Florin Cîţu fuge de presă şi de demisie.
Filip Stan
13 aug. 2021, 15:41
Eurodeputat PSD:

Victor Negrescu, europarlamentar PSD şi fost ministrul delegat pentru Afaceri Europene în Guvernul Dăncilă, a lansat acuzaţii grave la adresa coaliţiei de guvernare, în condiţiile în care preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avertizat că PNRR-ul României încă nu îndeplineşte cerinţele europene.

„Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare și reziliență în valoare de 24,9 miliarde de euro, aproape cât valoarea totală a planului României.
Între timp USR și PNL se ceartă toată ziua, Florin Cîțu fuge de presă și de demisie, iar țara tot așteaptă planul care nu mai vine.

Zilele trecute, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, spunea că mai e mult de lucru la planul României care încă nu îndeplinește cerințele europene.
Tot acest timp înseamnă bani pierduți pentru români, o economie în care prețurile cresc și o oportunitate ratată pentru dezvoltarea României”, a scris Victor Negresuc, europarlamentar PSD, pe Facebook.

Citeşte şi: Iohannis, despre PNRR: „Nici mie nu mi s-a părut perfect. Vom avea PNRR aprobat, dar abia după începe greul, pentru că proiectele trebuie implementate”

La rândul său, liderul Delegației PSD din Parlamentul European, Dan Nica, atrage atenția că Portugalia, Luxemburg şi Belgia au devenit marţi primele state UE care au primit deja tranşe din fondul european de relansare, plan conceput de Uniunea Europeană pentru a ajuta statele membre să îşi reconstruiască economia după criza provocată de pandemia COVID. România, în schimb, se poate lăuda cu imaginea jalnică a unui EȘEC în cifre și în economie și în pandemie, susţine Dan Nica.

„Gazele au ajuns la maximul istoric din ultima sută de ani, energia electrică atinge un nou nivel record, iar prim-ministrul României vede în fața ochilor doar bătălia delirantă din PNL. Îi solicit candidatului Florin Cîțu să folosească scaunul și pixul de la Palatul Victoria pentru a lua măsuri urgente în ceea ce privește asigurarea protecției consumatorilor vulnerabili și să adopte o poziție în ceea ce privește Pachetul Fit for 55, propus de Comisia Europeană, cu o puternică dimensiune socială, care va crește și mai mult facturile la energie şi combustibil pentru toți cetățenii. Îi cer, de asemenea, să prezinte public ultimele evoluții ale PNRR, pentru că toamna se apropie, iar țara noastră are multe restanțe la Bruxelles, unele care ne pot arunca la periferia Europei”, a explicat Dan Nica.

Citeşte şi: Dan Nica / PSD: Trei state au primit deja bani din fondul european de relansare, iar în România premierului – candidat nu mai auzim nimic de PNRR

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Ce faceți cu polițistul în rochiță, care-și zice „Subsemnata Mihaela”?
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un polițist din București a ajuns viral pe internet după ce s-a afișat în fustă mini! Reacția surprinzătoare a colegilor lui: „Mi-au spus că am picioare frumoase”
Capital.ro
Mașinile au primit interzis. Decizie aprobată într-un mare oraș din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
PENSIONARII trebuie să depună DOCUMENTELE în URMĂTOARELE 14 ZILE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!