EUROPA LEAGUE. LIVE VIDEO SEVILLA – FIORENTINA şi NAPOLI – DNIPRO

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Joi, de la ora 22:05, se joacă meciurile din prima manşă a semifinalelor Europa League. Deţinătoarea trofeului, Sevilla, primeşte acasă Fiorentina lui Ciprian Tătăruşanu, în timp ce Napoli, joacă cu revelaţia acestui sezon, Dnipro. Meciurile SEVILLA FIORENTINA şi NAPOLI DNIPRO din EUROPA LEAGUE sunt LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.
Filip Stan
07 mai 2015, 15:16
EUROPA LEAGUE. LIVE VIDEO SEVILLA - FIORENTINA şi NAPOLI - DNIPRO

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Miza este una imensă din acest sezon: echipa care va cuceri Europa league va avea dreptul de a evolua în sezonul următor în Champions League.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Prima manșă a semifinalelor programează meciurile SEVILLA FIORENTINA şi NAPOLI DNIPRO din EUROPA LEAGUE, care sunt LIVE VIDEO de la ora 22:05 la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. SEVILLA, deţinătoarea trofeului Europa League, pare favorită la prima vedere în fața celor de la FIORENTINA. EChipa lui Ciprian Tătărușanu, care este apt de joc pentru italieni după ce s-a antrenat în ultima săptămână, va avea o misiune grea pe Ramon Sanchez Pizjuan.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. „Trebuie să fim atenţi la Mario Gomez, Mohamed Salah, Borja Valero şi Marcos Alonso atunci când intră în posesia mingii. Fiorentina se află la finalul unui sezon foarte bun, suntem două echipe asemănătoare, din punct de vedere al trofeelor câştigate. Fiorntina a eliminat în Europa League trei mari echipe: Tottenham, Roma şi Dinamo Kyev. Au mulţi jucători de valoare, îl cunosc bine pe Joaquín, i-am fost antrenor la Valencia”, a declarat Unai Emery, antrenorul celor de la SEVILLA, înaintea meciului cu FIORENTINA, din EUROPA LEAGUE, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. La rândul său, Vincenzo Montella, antrenor de la FIORENTINA, a comentat meciul cu SEVILLA: „Este o plăcere pentru noi să jucăm în această semifinală, cu şanse de a ajunge în finala competiţiei. Sevilla este o echipă completă, ştiu cum să se apere, să atace şi să contraatace. Au avut rezultate bune în ultimele sezoane din Europa League şi cred că va fi un meci bun, atât pentru cele două echipe cât şi pentru suporteri. Va fi o atmosferă bună, lucru care sper că îi va motiva în plus pe jucătorii mei. Unai Emery este un mare antrenor, a dovedit asta în trecut şi o face şi acum. Prima manşă este foarte importantă, dar nu decisivă, atâta timp cât nu există o diferenţă mare de scor. Nouă ne convine faptul că Sevilla este considerată drept favorită.”

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Iată echipele probabhile la meciul SEVILLA – FIORENTINA:

Sevilla: Rico; Coke, Carriço, Kolodziejczak, Trémoulinas – Banega, Krychowiak – Aleix Vidal, Iborra, Vitolo – Bacca.

Fiorentina: Neto – Tomović, Savić, Gonzalo Rodríguez, Alonso – Borja Valero, Pizarro, Fernández – Joaquín, Salah, Gomez.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Cealaltă echipă din Italia ajunsă în semifinalele competiției, NAPOLI, va întâlni pe teren propriu, pe DNIPRO. Deși pornește cu prima șansă la calificarea în finală, trupa antrenată de Rafa Benitez rămâne precaută în fața ucrainienilor.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Rafael Benítez, antrenorul celor de la NAPOLI, a declarat înaintea meciului cu DNIPRO, LIVE VIDEO LA DIGI SPORT şi DOLCE SPORT: ” Este primul pas către finala Europa League. Trebuie să fim concentraţi. Dacă vom câştiga a doua oară acest trofeu, la 26 de ani distanţă de primul, va fi un moment istoric pentru club şi oraş. Doar la asta mă gândesc în acest moment. Dnipro a pierdut doar două partide din cele 17 jucate în acest an. Au eliminat Olympiacos, Ajax şi Brugge şi se află în semifinal Europa League, pe merit. Prioritatea noastră este victoria, nu ne vom grăbi, dar trebuie să profităm de avantajul pe care ni-l conferă forţa, calităţile şi liniştea echipei”.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. „Am analizat meciurile celor de la Napoli şi ştiu că sunt o echipă cu un mare potenţial. Au jucători de valoare, José Callejón, Gonzalo Higuaín şi Marek Hamšík, ceea ce ne va face meciul extrem de dificil. Nu vom fi doar un partener de întrecere. Ne vom face meciul nostru şi vom lupta pentru fiecare minge la mijlocul terenului, de unde vom declanşa contraatacul. Jucătorii mei sunt calmi şi concentrati. Yevhen Konoplyanka este liderul nostru şi sper că va evolua mult timp de acum încolo pentru clubul nostru”, a spus şi Myron Markevych, antrenorul ucrainenilor înainte de NAPOLI – DNIPRO, LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT în prima manşă a semifinalelor din EUROPA LEAGUE.

EUROPA LEAGUE LIVE VIDEO SEVILLA FIORENTINA NAPOLI DNIPRO. Iată echipele probabhile la meciul NAPOLI – DNIPRO:

Napoli: Andújar – Maggio, Albiol, Britos, Ghoulam – Inler, López; Insigne, Callejón, Hamšík – Higuaín.

Dnipro: Boyko – Fedetskiy, Douglas, Cheberyachko, Léo Matos – Kankava, Rotan, Fedorchuk, Luchkevych, Konoplyanka – Kalinić.

Meciurile SEVILLA FIORENTINA şi NAPOLI DNIPRO din EUROPA LEAGUE încep la ora 22:05 şi sunt LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul străin care face angajări pe bandă rulantă în luna august. Se oferă salarii bune, tichete de masă, bonusuri și nu e nevoie de studii superioare
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Este anunțul momentului! BNR anunță soarta românilor care au credite în LEI. Sunt vești proaste!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Cod VIOLET în România! Meteorologii Accuweather anunță pericol iminent de radiații ultraviolete în București
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Vouchere lemne 2024. Când intră banii pe cardurile de energie
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Andy Murray își încheie cariera după înfrângerea din sferturi la Roland Garros
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?