EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – SABINE LISICKI 6-7, 7-5, 6-2 ONLINE. Simona are probleme medicale

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP - SABINE LISICKI ONLINE. Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu Sabine Lisicki, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 24, în optimile de finală ale US Open, după ce sportiva germană a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Barbora Strycova din Cehia, locul 42 WTA.
Alina Costache
07 sept. 2015, 15:09
EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP - SABINE LISICKI 6-7, 7-5, 6-2 ONLINE. Simona are probleme medicale

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – SABINE LISICKI ONLINE. Simona Halep a câștigat fără probleme partida cu Shelby Rogers de la US Open, în două seturi, scor 6-2, 6-3. Sportiva noastră s-a calificat în optimile de finală, unde o va întâlni pe nemţoaica Sabine Lisicki, locul 24 mondial, pe care o conduce cu 3-1 în întâlnirile directe.

Simona Halep a câştigat setul al doilea, dar acuza mari probleme medicale. Meciul este întrerupt şi va fi reluat în 10 minute!

Simona Halep a pierdut primul set, la tie-break, 6-7, şi a cerut intervenţia medicului, acuzând dureri la coapsa stângă.

Meciul SIMONA HALEP – SABINE LISICKI poate fi văzut LIVE VIDEO AICI.

Partida dintre Halep și Lisicki se va juca luni, 7 septembrie, nu înainte de ora 19:30. Dacă trece de Lisicki, jucătoarea noastră va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Varvara Lepchenko (locul 46 WTA) şi Viktoria Azarenka (locul 20 WTA), în care bielorusa este favorită.

Halep a pierdut primul meci jucat în compania Sabinei, în 2011, la Stanford, dar de atunci a câștigat de fiecare dată în fața nemțoaicei, pe toate suprafețele. A fost 6-2, 3-6, 7-5 la Miami (2013), 5-7, 6-3, 6-2 la Madrid (2014) și 6-4, 6-0 la Wimbledon (2014).

Până în această fază a turneului, Simona le-a eliminat pe Marina Erakovic, Kateryna Bondarenko și Shelby Rogers. Lisicki le-a învins pe Aliaksandra Sasnovich, Camila Giorgi și Barbora Zahlavova-Strycova. Sabine Lisicki ocupă locul 24 în clasamentul WTA, iar cea mai bună clasare a carierei a avut-o în mai 2012, când a fost pe locul 12 mondial.

Lisicki are în palmares o finală de Grand Slam, la Wimbledon, pierdută, 1-6, 4-6, la Marion Bartoli, și patru titluri WTA, ultimul în septembrie 2014, la Hong Kong.

EUROSPORT LIVE VIDEO SIMONA HALEP – SABINE LISICKI ONLINE. Sabine Lisicki, 26 de ani, fostă numărul 12 mondial în 2012, şi Simona Halep, 23 de ani, s-au întâlnit de patru ori până în pezent, sportiva română câştigând ultimele trei întâlniri: 6-2, 3-6, 7-5, în turul întâi al turneului de la Miami din 2013, 5-7, 6-3, 6-2, în optimile turneului de la Madrid din 2014 şi 6-4, 6-0, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, tot anul trecut. Lisicki s-a impus 2011, în turul I al truneului de la Stanford, cu 6-1, 6-2.

Lisicki deţine recordul de viteză la serviciu în tenisul feminin, cu peste 210 km/h. Finalista turneului de la Wimbledon din 2013 are patru trofee în palmares, la Hong Kong (2014), Birmingham (2011), Dallas (2011) şi Charleston (2009). La US Open, ea nu a trecut de optimi.

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale US Open, ea egalându-şi cea mai bună performanţă din carieră la Grand Slam-ul american, înregistrată în 2013. Românca a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportivă venită din calificări, după un meci de o oră şi şapte minute, disputat în turul al treilea al competiţiei.

DailyBusiness
Intervenție DE ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Mii de români pot cere suspendarea ratelor
Spynews
Larisa Uță ar fi fost lovită de Alin Oprea! Fosta lui soție, declarații în lacrimi despre unul dintre cele mai dificile momente: ”Era foarte beat”
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
Capital.ro
A explodat bomba despre Băsescu. Acum s-a aflat totul: EL ESTE autorul
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Se dau 100 de euro în plus la al 13-lea salariu. Iată cine sunt norocoșii
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
Spynews
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
Evz.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Părinții gemenilor dispăruți din Târgu Jiu, în șoc. Ce au găsit în telefonul fraților, înainte de dispariție?!
Cancan.ro
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Ce cadou a primit o badantă româncă din Italia, din partea bătrânei pe care a îngrijit-o! Nepoților femeii nu le-a venit să creadă: „M-am simțit abandonată de voi toți”
Capital.ro
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
substantial.ro
Doi bărbați arestați după un conflict cu un șofer de taxi în București
MediaFlux
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!