EUROVISION 2015. Voltaj, pe LOCUL 20 la casele de pariuri

EUROVISION 2015. Trupa Voltaj va urca marţi seara, pe 19 mai, pe scena Eurovision 2015, din Viena.
Filip Stan
19 mai 2015, 05:56
EUROVISION 2015. Voltaj, pe LOCUL 20 la casele de pariuri

EUROVISION 2015. Conform unuia dintre cele mai mari site-uri de pariuri din Marea Britanie, betfair.com, România se clasează pe locul 20 în finala Eurovision 2015. În schimb, Suedia este dată drept câştigătoare, urmată de Italia, Australia, Estonia şi Rusia.

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a păşit pe covorul roşu al ceremoniei de deschidere a Eurovision 2015, duminică, alături de băieţelul care interpretează rolul principal în videoclipul „De la capăt”, informează un comunicat al televiziunii publice.

La ceremonia oficială de deschidere Eurovision 2015, reprezentanţii României au fost însoţiţi de Liana Stanciu, Iuliana Marciuc, dar şi de Ionuţ, personajul principal al videoclipului piesei „De la capăt”, şi de mama lui.

Chipul pistruiat al puştiului care decide să plece spre Viena, pe Dunăre, în căutarea părinţilor săi a apărut duminică seară de mai multe ori în prim-plan pe ecranele imense ce proiectau ceremonia oficială de deschidere a ediţiei Eurovision 2015, în piaţa din faţa primăriei oraşului gazdă.

Îmbrăcaţi în ţinute elegante, optimişti şi cu zâmbetul pe buze, reprezentanţii celor 40 de ţări participante la Eurovision au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a tuturor curioşilor care s-au strâns duminică seară în faţa Primăriei din Viena.

CITEŞTE ŞI Eurovision 2015. S-a aflat cine sunt românii din juriul internaţional

Membrii delegaţiei României au fost ultimii care au păşit pe covorul roşu. Seara de duminică a fost marcată şi de deschiderea EuroClub, locul de întâlnire şi petreceri pentru toţi cei acreditaţi la Eurovision. Organizat în interiorul uneia dintre cele mai mari berării vieneze, Ottakringer Brewery, EuroClubul dispune de mai multe spaţii de petrecere, pentru a satisface gusturile tuturor.

La etaj, acolo unde au loc sesiunile de interpretări live ale invitaţilor, băieţii de la Voltaj au fost întâmpinaţi de bandul EuroClub şi de solista acestuia, o româncă pe nume Christiana Uikiza, alături de care Călin a cântat refrenul „De la capăt”, ca un preview pentru show-ul pe care trupa îl va susţine joi în acest club.

La inaugurarea EuroClub a urcat pe scenă şi Conchita Wurst, pentru un recital care a încins atmosfera. Petrecerile vor continua în fiecare seară iar telespectatorii TVR vor rămâne conectaţi la atmosfera evenimentului urmărind Agenda Eurovision 2015.

Semifinala Eurovision 2015. Voltaj va reprezenta România cu piesa „De la capăt”. Melodia spune povestea unui copil lăsat în grija bunicilor de părinţii plecaţi la muncă în străinătate.

Pentru ca mesajul să ajungă la inimile străinilor, piesa va fi cântată şi în limba română, şi în limba engleză. Trupa Voltaj intră în concurs cu numărul 15.

Alături de artiştii români, în prima semifinală participă: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Prima semifinală Eurovision se transmite marţi, 19 mai, de la ora 22.00, în direct, pe TVR 1, TVR HD, www.tvrplus.ro.

FINALA EUROVISION 2015. În finală sunt calificate direct Austria, statul ce a câştigat trofeul în 2014, şi cele cinci mari state finanţatoare ale concursului: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie. La ediţia aniversară cu numărul 60, Australia este invitată special şi va participa direct în finală.

CITEŞTE ŞI EUROVISION 2015: Solistul Voltaj, Călin Goia, alături de Conchita Wurst, Dana International şi Loreen


Anul acesta, toti concurentii de la Eurovision, inclusiv Voltaj, vor fi votati atat de public, prin apeluri telefonice sau SMS-uri, cat si de un juriu de specialitate, din care vor face parte si romani.

Potrivit agentiadepresamondena.com, este vorba de Ovi, pe numele sau real Ovidiu Cernauteanu, cel care a concurat, alaturi de Paula Seling, pentru Romania de doua ori pana acum, compozitorul Mihai Pocorschi, managerul si impresarul Anca Lupes, regizorul muzical Alexandra Cepraga.

Acestia vor urmari cea de-a doua repetitie a fiecarui concurent, de cu o noapte inaintea semifinalelor sau a finalei, si vor acorda note pentru abilitatea de a canta live si puterea piesei de a deveni hit. Astfel va proceda si juriile de specialitate din fiecare tara concurenta, in total, insumandu-se cu voturile publicului de acasa.

EUROVISION 2015. Călin Goia s-a lins pe bot de voturi. Piesa trupei Voltaj, BOICOTATĂ. Diaspora va vota SERBIA

EUROVISION 2015: Băieţii de la Voltaj şi-au pus în cap comunitatea română din Belgia, după ce au declinat invitaţia la un eveniment organizat la Bruxelles, weekend-ul trecut. Înfuriaţi, cei din diasporă au decis să nu-l mai sprijine cu voturi pe Călin Goia, ci pe Bojana Stamenov, reprezentanta Serbiei la Eurovision 2015, care le-a acceptat invitaţia.

EUROVISION 2015: Românii din diaspora belgiană au făcut tot ce e omeneşte posibil să-i aducă la Bruxelles, pe 25 aprilie, pe reprezentanţii noştri la concursul Eurovision 2015. Aceştia s-au oferit, în condiţiile în care TVR a susţinut că nu există un buget de promovare, peste hotare, a piesei „De la capăt”, să-i deconteze trupei Voltaj cazarea, masa şi transportul.
Numai că, nici în aceste condiţii, Călin Goia nu şi-a făcut apariţia: „Noi aveam deja un angajament, pe care l-am semnat înainte să aflăm că vom cânta la Viena. Nici la Londra nu am ajuns, căci şi acolo am fost invitaţi. Ne pare foarte rău, nu am putut participa. Ne doream mult, dar avem un program extrem de încărcat. Ştiu că s-au suprapus nişte evenimente. Am încercat, dar nu s-a putut, aveam multe contracte semnate din timp”,a declarat solistul de la Voltaj.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'