EUROVISION ROMÂNIA 2022 Mihai Trăistariu, scandalizat de semifinală! Acuzaţii dure la adresa juriului: „A fost un spectacol grotesc!”

Mihai Trăistariu s-a declarat dezgustat de semifinala Eurovision România 2022. Fostul câştigător al selecţiei naţionale a caracterizat spectacolul ca fiind unul demn de "căminul cultural" și crede că juriul a fost mult prea dur cu artiştii din concurs!
Filip Stan
14 feb. 2022, 16:34
EUROVISION ROMÂNIA 2022 Mihai Trăistariu, scandalizat de semifinală! Acuzaţii dure la adresa juriului:
EUROVISION ROMÂNIA 2022 Mihai Trăistariu, scandalizat de semifinală!

EUROVISION ROMÂNIA 2022 Mihai Trăistariu, scandalizat de semifinală! Acesta a vorbit despre semifinala Eurovision România 2022 și despre cei zece artiști care se luptă în continuare pentru un loc în finala de la Torino.

EUROVISION ROMÂNIA 2022 Mihai Trăistariu, scandalizat de semifinală! Acuzaţii dure la adresa juriului: „A fost un spectacol grotesc!”

„Părerea mea este că ar trebui scos acest juriu. Juriile sunt părtinitoare. Juriile sunt subiective. De exemplu, comentau că nu le place stilul muzical, cum erau îmbrăcați. Nu avea nici relevanță. La Eurovision te îmbracă televiziunea, vine cu stiliști. Eu am scris pe Facebook că ar trebui să nu mai existe juriu. Nu în România. La noi sunt răutăcioși, haini. A fost un spectacol grotesc din partea juriului. Nu-mi venea să cred cât de urât vorbesc cu niște copii, care acum încearcă să intre în show-biz”, a declarat Mihai Trăistariu la DC News.

Artistul nu a fost mulţumit nici de atitudinea juriului. „Juriul a fost foarte răutăcios! Nu am văzut în viața mea! Și-au dat cu părerea și erau atât de incisivi și de haini. Vorbeau urât: „Nu-mi place nimic la tine! Zero din partea mea!”. Poți să dai zero, dar poți să vorbești mai cu bun simț, că totuși artistul acela s-a pregătit. I-au desființat, realmente, pe unii concurenți”, a spus Mihai Trăistariu.

Scandal monstru la Eurovision România 2022. Acuzaţii grave: „Corupția trebuie oprită!”

Mihai Trăistariu nu crede că România are șanse la Torino deoarece au fost eliminate melodii cu potențial: „Cezar Ouatu a picat inexplicabil, din punctul meu de vedere. Cezar Ouatu a reprezentat România la Eurovision. Și totuși, să nu-l treci în finală… El a cântat impecabil. Din ce a rămas acum, din astea 10 piese, dacă mă întrebi pe mine, ca artist experimentat în Eurovision, nu văd absolut nimic consistent. Din cei 10 de acum, nu mi-a luat ochii nimeni. Sunt voci bune, dar nu sunt piesele. Una din favorite era Aris. Aris, care a fost la Vocea României, o cheamă Larisa. A mai fost și la Eurovision favorită și acum nu a trecut de semifinală deși era în topuri prima, în sondaje, la români. La fel și Malere, o piesă a trupei E-an-na, care, la fel, luaseră 10.000 de voturi din partea publicului, la preselecții. Erau pe locul 1 la voturi și la juriu zero!”.

Juriul, format din Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Randi, Cristi Faur şi Adrian Romcescu, a ales piesele care s-au calificat mai departe în ultima etapă a competiţiei: Alex Parker & Bastien – All this love, Andrei Petruş – Take me, Cream, Minodora, Diana – România mea, Petra – Ireligios, Kyrie Mendél – Hurricane, MOISE – Guilty, Gabriel Basco – One night, VANU – Never give up, WRS – Llamame, Dora Gaitanovici – Ana. Finala selecției naționale Eurovision va avea loc pe 5 martie 2022, iar concursul internaţional se va desfăşura în luna mai, la Torino. România va participa în cea de-a doua semifinală, programată pentru joi, 12 mai.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Parcul din București în care poți să vezi filme ca la cinema. E gratis, iar cei interesați au parte și de o surpriză aici 
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Cum ne detectează țânțarii mirosul. Descoperirile specialiștilor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Lunetist SWAT salvează vieți la mitingul lui Donald Trump în Butler, Pennsylvania
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...