Eva Măruţă închide gura cârcotaşilor. Ce premiu a primit fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă pentru criticatul rol din „Tati part-time”

La doar 8 ani, Eva Măruță a câștigat primul premiu pentru cariera cinematografică. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost premiată cu trofeul „Young Star”, iar „Tati part-time” a fost desemnat „Best Movie”.
Filip Stan
27 apr. 2024, 19:07
Eva Măruţă închide gura cârcotaşilor. Ce premiu a primit fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă pentru criticatul rol din

Eva Măruţă a câştigat primul premiu pentru cariera cinematografică! Fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce, la doar 8 ani, și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati part-time”. Se pare că acum încep să vină și recompensele pentru fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță. În cadrul primei ediții a Premiilor Unica, micuța actriță  a fost premiată cu trofeul „Young Star”. Totodată, filmul „Tati part-time” a fost desemnat „Best Movie”, fiind al patrulea cel mai vizionat film românesc de după 1989, la cinema.

Lovitură de imagine pentru „Tati part-time”, filmul cu Eva Măruță. Prestaţia fiicei lui Măruţă şi a Andrei a stârnit mari controverse

La eveniment, Eva a fost însoțită de părinții săi, Andra și Cătălin Măruță, dar și de fratele ei, David. Ea a purtat o rochie verde din dantelă, iar familia sa a optat pentru aceeași nuanță. Andra a ales însă un outfit negru, dar a avut în ținută și nuanțe de verde. Pe pagina sa de Instagram, Eva Măruță a spus ce a însemnat pentru ea să joace în filmul „Tati part-time”, dar a vorbit și despre primul premiu pe care l-a câștigat pentru cariera cinematografică.

„A pornit totul ca o joacă: „ce-ar fi dacă?” și iată că filmul “Tati Part-Time” a ajuns la sufletele voastre! Am fost invitată la Gala Unica și am primit acest premiu, ”Young Star”. Și filmul a fost premiat, ”Best Movie”. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, am format o echipă grozavă! Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”, a scris Eva Măruță pe pagina ei de Instagram.

„Vreau să mulțumesc familiei mele că a fost alături de mine”

Și Cătălin Măruță a postat un videoclip de la Gala Unica, în care Eva a fost premiată cu trofeul „Young Star”. Vizibil emoționată, micuța actriță a ținut să mulțmească familiei că a fost alături de ea. „Vreau să spun că sunt onorată să fiu aici și vreau să mulțumesc familiei mele că a fost alături de mine”

„Eva a reușit să bată un record în familie: la 8 ani, a luat deja un premiu! A primit distincția ”Young Star” la Gala Unica, iar filmul Tati Part-Time a primit ”Best Movie”. A fost o aventură incredibilă din momentul în care ne-am imaginat acest film, până la clipa în care a apărut pe ecrane. Filmul a reușit să depășească orice așteptare: este al patrulea cel mai vizionat film românesc de după 1989, la cinema. Suntem foarte mândri de Eva! Sper că ați văzut filmul la cinema. De pe 1 Mai aveți ocazia să îl vedeți și pe Netflix!”, a transmis Cătălin Măruță pe pagina de Facebook.

Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare

Eva Măruță are deja un public numeros pe rețelele sociale. E foarte populară pe Tik Tok, una dintre principalele platforme online unde postează videoclipuri. În momentul de față e urmărită de peste 400 de mii de persoane și are 4.7 milioane de aprecieri pe contul său oficial de Tik Tok. Pune mereu clipuri haioase cu familia, iar fanii sunt curioși de fiecare dată să vadă ce se mai întâmplă în viațșa lor. Conturile Evei de pe Social Media sunt manageriate, desigur, de părinții ei.

Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale? Aceasta e întrebarea care apare pe buzele tuturor. Conform influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță ia între 235 și 392 de dolari dintr-o postare pe platformă.

Citește și Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt foarte mândri de copiii lor și nu ezită să facă și ei, la rândul lor, tot felul de clipuri video pentru Social Media unde apar cu toții. Andra și soțul ei sunt împreună de 15 ani și îi au împreună pe Eva (7 ani) și David (12 ani).

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, mărturisea Andra pentru Viva.

Citește și Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?