Cele şase mărci care au fost evaluate sunt F.C. Petrolul Ploieşti, Fotbal Club Petrolul, F.C. Petrolul Ploieşti 1924, Petrolul Ploieşti, Petrolul 52 şi Petrolul 95. Cum fiecare marcă a fost evaluată la sume de aprocimativ 5.500-6.000 lei, rezultă că valoarea totală a mărcilor aflate în proprietatea Primăriei Ploieşti se ridică, potrivit evaluatorului, la aproximativ 9.000 de euro.
Valoarea mărcii Petrolul este incomparabil mai mică decât cea stabilită pentru marca Steaua, MApN anunţând în februarie 2016 că valoarea mărcii pe care o deţine se ridică la 56,3 milioane euro. În această evaluare au intrat toate secţiile clubului, numărul campionilor olimpici, mondiali şi europeni şi cupele internaţionale câştigate de echipele din cadrul CSA, inclusiv FC Steaua. Ca un exemplu, CSA Steaua se mândreşte în total cu 86 de medalii olimpice, 403 medalii mondiale, 506 medalii europene, 79 la cupele mondiale. Totuşi, nici palmaresul Petrolului nu este de neglijat, în palmaresul clubului de fotbal figurând patru titluri de campioană a României, două titluri de vicecampioană şi trei Cupe ale României.
Referiror la evaluarea mărcii Petrolul, fostul jucător şi antrenor al grupării, Valeriu Răchită, în prezent consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului, speră ca problema palmaresului noului Petrolul, care a pornit la drum vara trecută, din Liga a 4-a, după falimentul vechiului club, să fie rezolvată cât de curând. „La începutul săptămânii ne-au venit raporturile de evaluare ale celor şase marci, care costă 9 000 de euro, o sumă pe care Petrolul 52 şi-o poate permite. Vor fi discuţii ca să se încredinţeze singurei entităţi care a cerut aceste mărci. Mărcile sunt proprietatea Primăriei Ploieşti. Noi ne dorim ca mărcile să fie folosite de echipa susţinută de suporteri, care joacă pe Ilie Oană şi are palmaresul vechiului Petrolul. Am vorbit şi la FRF, când Petrolul falimentase, mi-au zis că palmaresul va fi recunoscut de FRF echipei care va fi continuatoarea Petrolului, care va juca pe Ilie Oană, în galben-albastru„, a declarat Valeriu Răchită.