EVENIMENT astral: PATRU planete personale şi PLUTO în Vărsător. Ce structuri din viața noastră se zdruncină din temelii

Pluto este conducătorul lumii ascunse, planeta care guvernează tot ceea ce este adesea ascuns sub suprafață. Aceasta reprezintă adevărul, dorințele și, uneori, chiar identitatea ta, toate acestea vor experimenta schimbări în timpul Pluto în Vărsător din 2024 până în 2043.
Filip Stan
13 feb. 2024, 11:31
EVENIMENT astral: PATRU planete personale şi PLUTO în Vărsător. Ce structuri din viața noastră se zdruncină din temelii

Era Vărsătorului este aici! Pluto a reintrat recent în Vărsător. Odată cu această schimbare vine o mulțime de neliniște pe măsură ce structurile vechi sunt demolate pentru a face loc noului.

Luna nouă în Vărsător săptămâna trecută (în cuadratură cu Uranus) a declanșat destul de multă tulburare și evenimente neașteptate.

Chiar și oamenii neinteresați de astrologie neaparăt și-au dat seama că se întâmplă ceva cu la această Lună Nouă. Se zice despre Lunile pline că înnebunesc oamenii, nu Lunile noi. Într-adevăr, energia intensă a acestei Luni noi (prima cu Pluto în semn) a adus la suprafață tensiuni adânc înrădăcinate care păreau să izbucnească din senin.

Horoscop bani 2024. Zodiile care renasc financiar în acest an, abundenţă fără precedent în această vară
Nu mai putem ignora schimbările seismice care au loc în conștiința noastră colectivă – și în propria noastră viață. Lucrurile se schimbă, și vorbim despre schimbări uriașe. Pluto va rămâne în Vărsător nu mai puțin de două decenii! Da, ați citit bine 20 DE ANI!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Efectele specifice ale lui Pluto în Vărsător asupra fiecărei zodii de-a lungul anului 2024

Pluto este conducătorul lumii ascunse, planeta care guvernează tot ceea ce este adesea ascuns sub suprafață. Aceasta reprezintă adevărul, dorințele și, uneori, chiar identitatea ta, toate acestea vor experimenta schimbări în timpul Pluto în Vărsător din 2024 până în 2043.

Pluto este nemilos în căutarea adevărului, dar numai pentru că știe că este baza transformării complete. Deși Pluto guvernează tot ceea ce se află sub suprafața vieții sau a conștiinței, nu caută doar să devii conștient de adevăr, ci să-l folosească pentru a crea schimbările necesare, astfel încât să poți întruchipa mai mult ceea ce ești.

Pluto în Vărsător
În timp ce Pluto în Capricorn s-a simțit greu și a dus cu el o mulțime de drumuri prin monotonie și regulile societății pentru a progresa, Vărsătorul este energie aeriană. Inspiră libertate și spațiu mai mare în viața ta. Lucrurile vor părea mai puțin provocatoare, mai grele și, odată cu posibilitatea de a onora mai mult natura ta autentică, vei putea face schimbări mai mari și mai pronunțate cu Pluto în Vărsător.

În funcție de locul în care această energie te afectează în mod explicit, știi că vei începe un nou proces de ascultare a sufletului tău mai profund. În timp ce Pluto tinde să transforme evenimentele mai lent, acest lucru se va simți mai ales în primele luni ale anului 2024, așa că nu te abține să iti îmbrățișezi destinul divin.

20 ianuarie – 2 mai 2024
Pluto intră în Vărsător pe 20 ianuarie și va fi direct în această nouă zodie în cea mai mare parte a primelor luni ale anului.

În timp ce energia Pluto în Vărsător va diferi în funcție de locul în care această energie apare în diagrama ta, ideea aici este să te desparti de ceva ce ai realizat în cele din urmă că nu mai este aliniat cu tine. Pluto se ocupă de dorințe și adevăr îngropate sau ascunse, iar Vărsătorul este un semn de aer care vrea să scoată lucrurile la lumina zilei, astfel încât să poată fi recunoscute și îmbrățișate. Deși Pluto tinde să fie o planetă intensă, în Vărsător, energia se va simți mai ușoară. În loc să te simți blocat în tărâmul pământesc, așa cum a fost în Capricorn, va încuraja o mai mare libertate și oportunități.

Anul Nou Chinezesc 2024. Ce aduce tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn

2 mai – 1 septembrie 2024
Stațiile Pluto retrogradează în Vărsător în perioada 2 mai – 1 septembrie 2024, oferindu-ți șansa de a procesa ceea ce a fost adus sau identificat la începutul anului.

Pluto face schimbări dramatice, dar spre deosebire de Uranus, le face încet. Uneori, atât de încet, s-ar putea să nu-ți dai seama prin ce ai realizat sau prin ce ai trecut decât după ce te poți uita înapoi la asta. Pluto retrograd în Vărsător este cel mai bine folosit pentru a reflecta asupra adevărurilor pe care le îmbrățișezi și asupra celor pe care încă încerci să le suprimi sau să le negi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!