Evenimente astrologice AUGUST 2024. Portalul Leului, Portalul Regulus și Mercur retrograd. Facem față energiilor astrale

August 2024 ne dovedește că este o lună cu totul specială. Ne va aduce două portaluri stelare puternice.
Irina Dumitrescu
29 iul. 2024, 13:25
Evenimente astrologice AUGUST 2024. Portalul Leului, Portalul Regulus și Mercur retrograd. Facem față energiilor astrale

Evenimente astrologice AUGUST 2024. Primul este Portalul Porții Leului, care sărbătorește răsăritul stelei Sirius, Soarele nostru Spiritual, pe 8 august. Al doilea portal stelar cu care lucrăm este Poarta Regulus, care are loc pe 21 august și aduce uniunea Soarelui cu Steaua Regală, Regulus. Această Stea Regală este cunoscută pentru activarea atât a chakrei inimii, cât și a chakrei coroanei, aducându-ne energie pozitivă și noroc!

Aceste portaluri stelare puternice fac din august o lună în care ne putem ridica vibrația și alinia cu Spiritul nostru. Cu energia Spiritului renăscută și cu două dintre cele mai puternice chakre activate, putem face din august o lună pentru a ne dezvolta înțelepciunea și intuiția.

Ciclu lunar răsturnat
August aduce, de asemenea, un ciclu lunar răsturnat, care începe cu Luna Nouă în Leu. În timp ce Luna Nouă oferă o energie calmă și jucăușă, Luna Plină în Vărsător care urmează aduce o energie neliniștită, care ar putea stârni vânturile schimbării sau poate aduce o surpriză!

Mercur, planeta comunicării și a proceselor noastre de gândire, va fi și el retrograd, ceea ce înseamnă că va trebui să practicăm multă răbdare în această lună. Va trebui să încetinim și să lăsăm praful să se așeze pentru a vedea în ce direcție se vor îndrepta lucrurile.

Tensiune și inspirație
August aduce și o configurație puternică de cuadratură, implicând Marte, Jupiter, Saturn și Venus. Aceasta poate crea tensiune, dar poate și inspira acțiune. Și, deși această acțiune poate fi lentă din cauza lui Mercur retrograd, pare că Universul ne îndrumă să ne asumăm o poziție.

În general, august este o lună puternică, care s-ar putea să ne lase să ne simțim puțin epuizați până la sfârșit! Folosește aceste portaluri stelare pentru a-ți reîncărca bateriile și profită de primele săptămâni ale lunii, când avem această energie jucăușă și iubitoare de viață din Leu cu care să lucrăm. Odată ce Soarele se mută în Fecioară, atenția noastră poate să se concentreze asupra stării noastre de bine și adoptării unor ritualuri sănătoase pentru a ne susține mintea, corpul și sufletul.

Evenimente astrologice AUGUST 2024. Să aruncăm acum o privire asupra datelor cheie ale lunii și la ce poți aștepta:

4 august: Lună Nouă în Leu
Luna Nouă în Leu începe un nou ciclu lunar, oferindu-ne oportunitatea de a planta noi semințe și de a întâmpina noi începuturi. Lunile Noi atrag energia către noi, așa că acesta este un moment puternic pentru a ne gândi la ce dorim să păstrăm aproape. Deși există o energie blândă și jucăușă sub această Lună Nouă, invitându-ne să ne jucăm, există și o energie care ne poate face să ne simțim retrași sau să avem nevoie să ne reîncărcăm bateriile spirituale.

In functie de zodie, iti merge bine in ultima luna de vara sau nu? Vezi la ce trebuie sa fii atent!

4 august: Venus în Fecioară
Venus, planeta iubirii și relațiilor, se mută în Fecioară. Venus în Fecioară poate fi critică, dar poate fi și incredibil de feminină și romantică! Venus în Fecioară este, de asemenea, un moment pozitiv pentru a ne concentra asupra sănătății și stării noastre de bine. Începe o nouă rutină de wellness sau găsește modalități de a aduce mai multă echilibru și armonie în viața ta.

Citește și: Horoscop special: PATRU ZODII care pot câștiga o avere neașteptată la început de săptămână. Luna și transformatorul PLUTO le deschid porțile MIRACOLELOR 

5 august: Mercur retrograd în Fecioară
Mercur își începe mișcarea retrogradă în Fecioară și va petrece astfel majoritatea lunii! Mercur retrograd este întotdeauna un moment în care putem pătrunde mai adânc în subconștientul nostru și putem elimina mesajele sau procesele de gândire pe care le-am blocat sau pe care nu am reușit încă să le confruntăm. Acest Mercur Retrograd începe în Fecioară, semnul său de guvernare, așa că poate părea destul de intens! Ne putem trezi revizuind lucrurile în mod repetat sau fiind supercritici sau duri față de noi înșine și față de alții. Sentimentele noastre de rușine pot crește, sau putem căuta răspunsul „perfect”. În acest caz, însă, răspunsul perfect poate fi o iluzie.

8 august: Portalul Leului 888

Faimosul Portal al Leului este aici! Portalul Porții Leului sărbătorește răsăritul stelei Sirius după săptămâni de invizibilitate din cauza razelor Soarelui. Pe măsură ce Sirius revine pe cer, emergând din lumina Soarelui, renaște. Acest lucru simbolizează o renaștere a corpului nostru spiritual și o conexiune mai puternică și mai puternică cu sufletul nostru. În timp ce Sirius va fi vizibil pe cer în zilele următoare în funcție de latitudine, 8 august este ziua în care sărbătorim portalul datorită adăugării numerologiei 888.

Află detalii aici.

13 august: Conjuncție Marte-Jupiter în Gemeni

Marte și Jupiter se vor uni în Gemeni, creând un val puternic de energie! Jupiter extinde orice atinge, așa că aici avem o expansiune a energiei Marte. Marte este cunoscută drept planeta războinicului, întruchipând încrederea, curajul și acțiunea. Marte și Jupiter împreună în Gemeni ne vor face să ne simțim fără frică atunci când vine vorba de a comunica și de a ne exprima. Dacă ne-am abținut, putem decide să ne deschidem în sfârșit. Aceasta poate fi o energie împuternicitoare, dar trebuie să fim și precauți. Nu vrem să spunem sau să facem ceva ce am putea regreta mai târziu. Marte ne poate face uneori impulsivi și putem acționa în focul momentului. Fii atent la ceea ce pui în scris sau spui altora. În general, aceasta este o dinamică energetică puternică care ar trebui să ne ofere un impuls de energie și motivație pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Luând acțiuni rapide sau îndrăznețe ne poate aduce unele recompense.

Horoscop SPECIAL. Cele două zodii care se îmbogățesc până la finalul anului. Banii se lipesc de ele ca de un magnet

13-20 august: Cuadratură- Conjuncție Marte-Jupiter în cuadratură cu Venus și Saturn

Aceasta este una dintre cele mai interesante dinamici ale lunii! După cum am menționat mai devreme, avem Marte și Jupiter împreună, dar pe măsură ce o fac, vor forma două cuadraturi (unghiuri de 90 de grade), unul cu Venus și celălalt cu Saturn! Aceste aspecte astrale sunt în general cunoscute pentru că aduc tensiune și o criză care ne forțează să acționăm. Deși este cel mai puternic în aceste zile, putem simți tensiunea crescând cu până la o săptămână înainte de a se întâmpla. Odată ce cuadratura trece, primim un răgaz, însă, cu Mercur în retrograd, poate fi nevoie să fim răbdători și să permitem ca toate informațiile să se prezinte. Așadar, ce putem aștepta? Marte va adăuga spiritul său de foc, încurajându-ne să fim încrezători, dar poate declanșa și emoții aprinse. Venus va pune un accent pe relațiile noastre și pe feminitate. Jupiter va extinde și ne va ajuta să vedem partea pozitivă. Saturn va crea granițe și lecții dificile, dorind să ne mișcăm încet și matur. În rezumat, această configurație planetară este probabil să aducă lupte pentru putere, în special în relațiile noastre. Putem simți chemarea de a ne ridica pentru noi înșine sau poate de a ne afirma opinia cu privire la blocajele și barierele care au fost construite. Există multe moduri în care această cuadratură se poate manifesta, dar așteaptă-te să simți tensiune crescândă și chemarea de a acționa în acest punct al lunii.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Laura Cosoi a născut: Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelușul ei! Ce nume special a ales
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incident Controversat la Ceremonia de Inaugurare din Turcia: Erdogan Lovește un Copil pe Scenă
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!